Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme i ferien 5.

(Alene hjemme i ferien)

Karakter: 5.0/11
Visninger: 10358

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Jeg havde tilbragt hele dagen sammen med fru Nielsen og havde netop lovet hende, at hvis Ole gav lov, skulle jeg nok komme over og hjælpe hende og hendes søster med at flytte nogle møbler dagen efter.
Vel tilbage hos Ole, spurgte jeg ham om, det var i orden. Jo, da, du kan smutte derover efter morgenmaden. Vi får i øvrigt besøg i aften, sagde han, det er nogle af mine gamle venner, der kommer forbi for at få en gang aftenkaffe, og hvad vi ellers kan finde på. Smut du i bad med dig og så tag det tøj på, som jeg har lagt frem til dig på din seng.
Jeg blev glad, da jeg hørte, at jeg ikke skulle løbe nøgen rundt, mens der var gæster, men jeg blev lidt betænkelig, da jeg så at tøjet bestod af et hvidt forklæde, der lige netop ikke kunne nå hele vejen rundt om mig, og så et par højhælede sko. Jeg prøvede skoene, og undrede mig lidt over, at jeg ikke havde særlig svært ved at gå i dem, selv om det føltes helt vildt. Forklædet havde en klap, der lige netop var så smal, at mine brystvorter ikke blev dækket, og den nederste del gik mig til midt på lårene.
Da jeg havde været i bad tog jeg "tøjet" og skoene på, også gik jeg ind i stuen, hvor Ole bad mig om at dreje rundt, så han kunne se mig fra alle vinkler. Det føltes egentlig meget mere frækt, end da jeg var helt nøgen, og jeg kunne mærke at min pik ikke var helt rolig ved situationen, den vippede lidt fremad, uden dog at stritte helt vildt.
Det ser jo godt ud, sagde Ole, når gæsterne kommer, vil jeg bede dig om at byde dem indenfor, og tage deres overtøj, hvis de har noget på. Jeg havde jo ikke rigtigt noget valg, efterhånden havde Ole lavet så mange videooptagelser af mig, at hvis mine forældre fik noget at vide, kunne jeg slet ikke overskue konsekvenserne.
Ole satte klemmerne i mine brystvorter - det gjorde stadig meget ondt, men efter et stykke tid, havde jeg vænnet mig til det - og så var det egentlig ganske lækkert, mine brystvorter var efterhånden begyndt at stritte ganske meget, og jeg gik selv meget og nulrede dem hårdt - følelsen gik lige i pikke, som nu begyndte at rejse sig, så man kunne se en bule foran på forklædet.
Du ser godt ud min dreng, hvis ikke gæsterne snart kommer, ville jeg lige røvpule dig en gang - men lad os nu se, hvad aftenen bringer.
Snart efter ringede det på døren, og jeg gik ud for at lukke op, uden for stod en fyr på omkring 60 år, ikke slank, men heller ikke fed. Han kiggede på mig og sagde, nå, det er nok dig, som Ole har talt så meget om, du ser da også dejlig ud. Jeg rødmede helt op til hårrødderne, men fik ham da vist ind i stuen til Ole. Jeg kiggede lidt på ham, og så at han havde et par hvide lange bukser på, de var næsten gennemsigtige, og jeg kunne se, at han ikke havde underbukser på, hans pik lå ned ad hans venstre lår, den så meget stor og tyk ud. På overkroppen havde han en sort T-shirt med korte ærmer - alt i alt en flot fyr.
Straks efter ringede det på døren igen, denne gang var det en ung fyr, næppe over 20, han sagde hej og gav mig et knus, jeg blev helt overrumplet, og samtidig kunne jeg mærke at min pik begyndte at få yderligere rejsning, da han knugede mig ind til sig. Han havde hvide shorts på, og en hvid T-shirt, jeg kunne se, at han havde ringe i brystvorterne, det så lækkert ud. Nå også ham fik jeg vist ind, og sådan kom i alt 5 gæster mellem 20 og 60 i løbet af kort tid. De havde alle sammen hvide bukser på - tilsyneladende uden underbukser og T-shirts i forskellige farver.
Det er da en dejlig dreng, du har fået der, sagde en af gæsterne - og påklædningen klæder ham. Jeg blev igen flov og vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Kom her hen, sagde Ole, kan du sørge for at gæsterne hele tiden har noget i glassene, og så i øvrigt hjælpe dem med lige gyldigt, hvad de skal hjælpes med. Jeg var straks klar med flaskerne, og gik rundt og spurgte, hvad de ville have, mens jeg skænkede mærkede jeg hver gang en hånd, der smuttede ind og kælede for min bare røv, og nogen af dem, nuldrede mine nosser, så min pik var efterhånden klar til hvad som helst. Foran på forklædet tegnede der sig en våd plamage af min presperm, jeg kunne umuligt styre det.
Jeg kunne se, at flere af dem havde fået nogle gevaldig stive pikke, og jeg kunne ikke lade være med at skele til de lækre buler i bukserne.
Den først ankomne gæst var i fuld gang med at kæle for mine baller, jeg stod bare og nød det, jeg havde jo fået besked på bare at gøre, hvad gæsterne ønskede - og det her var helt fint med mig. Min pik sitrede, og jeg blev mere og mere liderlig. Ole spurgte om der ikke var nogen, der trængte til at få lettet trykket - og jo ham, der klemte mine baller satte sig lidt frem på stolen og bad mig om at trække hans bukser ned. Jeg faldt på knæ, og fumlede lidt med hans bukser, men ned kom de da - og ganske rigtigt, han havde ingen underbukser på. En stor tyk pik sprang frem, jeg kunne se de blå årer snoede sig op ad pikken, og forhuden var trukket halvt tilbage, på spidsen piblede det ud med presperm. Jeg stak tungen frem og smagte på væsken - det var bare lækkert, så slikkede jeg op og ned af hans pik og begravede næsen i hans store nosser, det duftede dejligt at mandfolk. Han tog fat i mit hoved og førte pikken hen til min mund, som jeg villigt åbnede og begyndte at sutte på hans pikhoved. Jeg kunne lige gabe over den lækre pik. Jeg spidsede tungen og borede den mod pikrevnen, han gibbede og jeg kunne mærke, at det rykkede lidt i hans pik. Jeg suttede videre, og efterhånden tog jeg mere og mere af hans pik ind i munden. Samtidig mærkede jeg nogle hænder på min røv, jeg lå på knæ, så der var fri adgang. Jeg mærkede at der var en der slikkede mit røvhul, det var vildt dejligt. Jeg suttede det bedste jeg havde lært, og det var noget han kunne bruge, hans piksafter løb i en lind strøm ind i min mund, pludselig kunne jeg mærke, at pikken blev lidt tykkere, og det spændte voldsomt i den, jeg var klar over at, nu var det lige op over. Tungen i min røv borede sig op i hullet, det var helt vildt, min pik savlede, jeg var helt oppe at køre.
Jeg mærkede at der blev smurt noget glidekreme omkring min røv, så jeg var klar over, at nu fik jeg nok pik. Jeg mærkede et pikhoved mod mit røvhul, og jeg kunne ikke lade være med at støde lidt imod. Samtidig med at pikken smuttede ind i min røv, brølede ham jeg suttede, og hans sperm væltede ind i munden på mig, jeg slugte det bedste jeg kunne, det var en lækker smag, en del af spermen smuttede ud, så jeg havde sperm i hele ansigtet. Jeg slikkede hans pik og nosser rene, mens jeg mærkede hvordan jeg blev gennemkneppet af en dejlig pik. Min pik savlede helt vildt, og jeg kunne mærke, hvordan hans nosser slog imod mine baller, når han var helt i bund. En af de andre en kraftig fyr slikkede mig fri for sperm i hele ansigtet. Pludselig stødte min bollefyr hårdt til, og jeg kunne mærke at det sprøjtede helt vildt i min røv. Han trak sig ud, og bad mig sutte hans pik ren, den smagte af en blanding af sperm og min egen røvsaft, men jeg slikkede det hele i mig med velbehag.
Jeg var nu så liderlig, at jeg havde meget svært ved at holde fingrene fra min egen pik, den unge fyr så mit problem, dykkede ned og slugte min pik lige til roden, det var herligt, samtidig stak han to fingre op i mit udvidede røvhul, jeg kunne mærke, at det trak sammen helt oppe fra nakken, og jeg skød en ordentlig ladning af i munden på ham, jeg var virkelig lettet, det var pragtfuldt. Jeg faldt tilbage for at hvile lidt, men kunne mærke at den unge fyr begyndte at slikke mit røvhul og tvang mig op og sidde på hans ansigt, jeg mærkede at han borede tungen op i røven på mig, og det pladrede ud med sperm og røvsaft, hen slugte begærligt det hele og slikkede og suttede, til der bestemt ikke var mere sperm tilbage.
Det havde vakt min pik lidt til live igen, den var bestemt ikke på fuld rejsning, men jeg kunne mærke hvordan blodet flød til, og min pik stod skråt ud fra kroppen.
Jeg kiggede omkring og så at alle havde smidt tøjet, det var kun mig der fortsat havde forklædet på. Ole kom hen og tog mine brystklemmer af - jeg gav et hyl fra mig. Jeg havde helt glemt klemmerne, som nu havde siddet meget længe, og det gjorde vanvittigt ondt, da han fjernede klemmerne. Den unge fyr, var åbenbart ikke færdig med mig, for han slikkede forsigtigt mine brystvorter, det gjorde ondt bare at tænke på dem, men efterhånden fik han blødgjort dem, så det bare var dejligt. Jeg så nu hans mega pik som savlende stod strunk op ad hans mave, jeg dykkede ned og begyndte at slikke hans pik og hans helt glatte nosser. Da jeg tog pikken i munden, kunne jeg mærke, at det var lige op over, og ganske rigtigt, at skød en stor ladning af i 6 hurtige kraftige sprøjt. Jeg snak det bedste jeg kunne, det smagte himmelsk. Bagefter slikkede jeg ham helt ren, da var han faldet tilbage og lå nærmest som om han var besvimet.
En af gæsterne skulle på toilettet, og bad mig lige komme med og hjælpe ham. Ude på toilettet, bad han mig om at tage hans bukser ned og hjælpe ham med at tisse. Han havde meget svært ved at komme af med vandet, for hans pik stod strunk op ad hans mave - du må hjælpe mig, så jeg kan komme til at tisse, kan du ikke lige sutte mig, så jeg kan få noget af stivheden af. Hans pik så rigtig indbydende ud, så jeg satte mig på toilettet, og begyndte at sutte på hans dejlige pik. Det smagte dejligt af sved og urin og så den dejlige presperm. Jeg suttede og slikkede det bedste jeg havde lært, og snart sprøjtede han en ordentlig ladning i min mund, jeg havde ingen mulighed for at sluge det hele, og mit forklæde blev godt gennemvædet på et stykke foran. Bliv ved, sagde han, og pludselig trak han pikken ud og begyndte at overpisse mig, så nu var forklædet for alvor blevet vådt. En del af hans pis ramte mig i ansigtet, og instinktivt åbnede jeg munden og slugte resten, det gjorde mig bare endnu mere liderlig.
Ups, det må du undskylde sagde han, du må hellere tage forklædet af - det gjorde jeg og han trak mig med ind i stuen, nu i bar figur.
Ham der tidligere havde slikket mig ren - ham med den store vom, kom hen og sagde, hvad, har du været i brusebad, jeg måtte så fortælle, hvad der var sket. Han lyste op og begyndte at slikke alt det våde i sig, så han til sidst havde slikket mig alle steder i ansigt, skuldre, arme, bryst, ryg, røv, ben og til sidst min nu helt stive pik og mine nosser. Han var ikke voldsomt lækker at se på, stor mave og meget fedt over hele kroppen. Jeg kunne lugte, at han måske ikke var så hidsig med at bade, som vi andre han lugtede af sved og da man slikkede mine fødder skrævede han over mit ansigt, hvor jeg kunne lugte sved, pis og pik lugt, der var meget stærk.
Først var jeg ved at vende hovedet væk, men efterhånden som han slikkede mig, blev jeg mere og mere ophidset, og syntes egentlig at det var en pirrende lugt. Jeg borede mit ansigt ind i hans enorme nosser, og snusede til dem, det var faktisk lækkert, så jeg begyndte at slikke ham i skridtet og op ad hans meget tykke pik. Den var ikke så lang, men det var den tykkeste pik, jeg nogensinde havde set. Jeg kunne umuligt gabe over den, så det blev til at jeg slikkede og suttede på hans pikhoved. Der var lidt gammel nakkeost inderst da hans forhud kom helt tilbage, men jeg var efterhånden lige glad, efterhånden syntes jeg at det duftede, og jeg slikkede det hele i mig. Et par af de andre løftede mig op på et bord, hvor jeg så lå med røven lige ved bordkanten og benene bøjet helt op til mit ansigt. Nu begyndte han at presse sin fede pik imod min stjerne. Den kommer aldrig ind, tænkte jeg, men pludselig gav røven efter, og jag gav et hyl fra mig, det gjorde vanvittigt ondt, men da han havde holdet den helt stille et stykke tid, fortog smerten sig og langsomt begyndte han at bevæge pikken frem og tilbage, og smerten blev afløst af lider. Der blev samtidig stukket en pik hen til mit ansigt, det var en anden af gæsterne, han var en flot fyr, med en meget lækker pik, ikke så tyk, men meget lang og duftede dejligt ren. Jeg fangede pikken med tungen og suttede med stor nydelse. Han borede pikken længere ned, og fik bøjet mit hoved bagover, så han kunne tvinge pikken ned i min hals. Først fik jeg brækfornemmelser, men han var god til det, så han trak sig så meget tilbage, at jeg med jævne mellemrum fik luft. Det var lækkert, jeg følte mig virkelig brugt. Der var så to der gik i gang med at knibe og bide i mine brystvorter, nu blev jeg rigtig liderlig, jeg kunne mærke den tykke pik pumpe i min røv, nu var det bar dejligt, min pik var ved at eksplodere igen, mens mine brystvorter blev "mishandlet" det rykkede lige ned i min pik. Pikken i min mund begyndte at sprøjte, det første helt nede i halsen, derefter trak han den tilbage til lige bag mine læber, og han pumpede en masse gange dejlig sperm i min mund - det lykkedes på uforklarlig vis at sluge det hele.
Jeg kunne mærke, at nu kom der en ordentlig skylle i min røv, han prustede og stønnede og vendte det hvide ud af øjnene, tilbage var nu kun de to, der bed i mine brystvorter, den ene satte sig op over mig, og førte min pik mod hans røvkusse, langsomt gled han ned over min pik, wauw hvor var det lækkert, der gik ikke mange øjeblikke, før jeg sprøjtede en ladning op i ham. Da jeg havde tømt pikke helt, rejste han sig og skyndte sig at flytte op, så hans røvhul var lige over mit ansigt, han sænkede sig ned og da jeg begyndte at slikke hans røvhul væltede min sperm blandet med en hel masse røvsaft ned i min mund, jeg lappede det hele i mig, efterhånden syntes jeg at blandingen af sperm og røvsaft var en herlig drik. Da jeg havde slikket ham helt ren, var der efterhånden kun to "kampklare" tilbage, det var ham der bed i mine brystvorter og så Ole. Jeg kunne se, at Ole var ved at eksplodere, hans pik stor stiv og blårød op ad hans mave, og hans øjne lyste af liderlighed. Jeg skulle til at rejse mig, så jeg kunne komme til at sutte på hans lækre pik, men han kom hen til mig i en fart og pløjede pikken op i min røv, han var helt vild, det havde han ikke været før, han pumpede løs, men pludselig stod han helt stille med pikken oppe i mig, jeg så, at ham der havde haft gang i mine brystvorter, var krøbet ned bag Ole og slikkede hans røv, det var det han stod og nød.
Slikkeren rejste sig om, og førte hans pik hen til Oles røvkusse, han pressede den langsomt op, så nu bollede vi i en trekant. Jeg kunne se og mærke at Ole var virkelig tændt, og snart sprøjtede han helt vildt op i min røv, samtidig med at han selv fik en ordentlig ladning af den sidste af fyrene. Ole satte sig igen hen over mit ansigt, så jeg måtte også sutte hans blandede safter i mig. Det rykkede lidt i min pik, men den var ikke rigtig klar - den havde også gjort et "godt stykke arbejde". Den fede mand satte sig på en stol ved min røv og begyndte at slikke mig ren, han skovlede spermen ud af min røv med hans tunge, det var ret lækkert.
Alle sad nu tilbagelænet i sofa og stole, Ole forlangte nu, at jeg kravlede rundt og slikkede alle helt rene, jeg gik straks i gang, det var først nu jeg rigtig kunne betragte alle de lækre pikke. Jeg slikkede deres nosser og suttede deres pikke, et par af dem fik en stivert på, så dem suttede jeg til endnu en udløsning, Ole sagde at jeg skulle komme hen og kysse ham, så han kunne smage de andres sæd - det gjorde jeg selvfølgelig, og jeg gemte et par store mundfulde, som jeg leverede videre til Oles mund. Da jeg havde været hele vejen rundt, var der ikke mere liv i fyrene, så vi sad og fik lidt at drikke, jeg fik en sodavand, og de andre drak forskellige sjusser.
Nu tog gæsterne deres tøj på, og vi tog afsked.
Ole spurgte, hvad jeg havde syntes om aftenen, jeg kunne jo kun fortælle, at det havde været helt vildt dejligt, men at jeg var meget øm i mit røvhul, kom her, sagde han, og så lagde han mig over hans knæ, tog noget salve, som han forsigtigt smurte ind i min røvkusse, han var meget blid og det lindrede dejligt. Nu skal du se, sagde han, i morgen er du så god som ny, det er en rigtig mirakel salve.
Jeg var taknemlig, og da jeg så, at han var ved at få en stivert, lagde jeg mig på knæ, og suttede forsigtigt på hans pik, jeg slikkede stille og roligt på hans nosser og lod tungen køre rundt på spidsen af hans pik, han lagde sig ned på ryggen og fik mig op over ham, så vi kunne slikke og sutte på hinanden, det var lækkert, det lå i luften, at vi ikke skulle sprøjte, bare nyde det lige så stille. Det blev en god afslutning på dagen - og snart lå vi i vores senge - jeg drømte hele natten om pik og sperm, og da jeg vågnede opdagede jeg at jeg havde ligget og knebet i mine brystvorter, som efterhånden struttede en cm ud fra kroppen.

Jeg glædede mig til at jeg skulle over og Hjælpe fru Nielsen og hendes søster, men mere herom senere.

Send meget gerne en hilsen til mig.
Kommentar