Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 20

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4202

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 20. Adels plan. Del 2 Helt alene og bundet fast.

Adel var kommet op af trappen med Mikkel, hvor han bad Mikkel om at stoppe, så han kunne få tøjet af. Hvor så Victor tog over og styrede Mikkel ind i et andet rum, hvor Victor har gjort alt klart, til de kunne lege med Mikkel.

Adel som nu var nøgen ligesom de andre, bad Mikkel om at stoppe og deje sig rundt. Mens Adel var hjemme for at hente Mikkel, have Victor fundet et bord et andet sted, som han så har taget med her ind i rummet. Så har han sat det på højkant, og nu stod Mikkel op af det og Adel var ved at binde ham fast til bordet.

Mens Adel bandt Mikkel fast, stod Victor og pillede på sin stive pik. Det var et syn han kunne lide, det samme kunne Adel også, for hans pik dunket helt vildt.

Hvorfor skal jeg bindes? spurgte Mikkel Adel. Nu gør du ikke noget, der gør ondt, vel?

Adel sagde ikke noget til Mikkel, Mikkel blev lidt nervøs over det, men hans pik blev ved med at stritte lodret op i luften. Efter Adel have fået bundet Mikkel fast, fik han vaseline af Victor, som meget gerne ville røre Mikkels mega stive pik. Men Mikkel skulle ikke vide, at Victor også var der, det skulle være en overraskelse til ham.

Adel tog noget vaseline på sine fingre, hvor han smurte Mikkels pik godt ind, hvor så Victor vendte sin dejlige lille røv om imod Adel, så han kunne give den en tur med noget vaseline. Derefter tog Adel igen fat i Mikkels stive pik, bøjede den ned så den stod vandret i luften. Victor spredte sine små runde baller, gik så langsomt baglæns, til Mikkels pik ramte imod hans liderlige hul. Der fandt Mikkel ud af, at der var to, hvor han blev lidt nervøs over det og spurgte:

Hvem er det? Er det dig Benjamin?

Victor gik lidt mere ind mod Mikkel, så Mikkels pik gik ind i ham. Lidt efter var den helt inde i Victor, som begyndte langsomt at bevæge sig frem og tilbage. Hvor så Adel bandt det op, som Mikkel have for øjnene, så Mikkel kunne se, hvem han var ved at kneppe.

Det er… sagde Mikkel.

Det er Victor, du er ved at kneppe, sagde Adel. Du sagde, du vil prøve at være sammen med ham, så nu er han her, ham den lyshårede dreng, smilede Adel og kyssede Mikkel på kinden.

Lige pludselig står Victor stille.

Hørte i også det? Spurgte Victor med en lav stemme. Jeg tror, der er andre i bygningen.

Vi må kigge efter, sagde Adel og gik stille over imod døren, hvor han hørte nogen går rundt et eller andet sted.

Victor gik lidt frem, så Mikkels pik kom ud af hans røv. Den klaskede op mod hans mave, så han fik en fedtet plet under navlen af presperm, røvsaft og vaseline. Victor og Adel forsvandt ud af rummet uden at tage noget tøj på først, så Mikkel stod og ikke kunne gøre noget, hvis der kom nogen ind i rummet.

Ca. fem minutter efter fik Mikkel et chok, det samme gjorde den person, som kom ind i rummet. Hurtigt så Mikkel hvem det var.

Hvad laver du her? spurgte Mikkel Nic.

Det samme kan jeg spørge dig om, sagde Nic med et stort smil. Eller det siger sig selv, kan jeg se, grinede Nic. Hvem har bundet dig fast til et bord?

Det har vi, sagde Adel.

Nic vender sig hurtigt om og så, det var Adel og Victor. Nic kendte dem begge to, for han havde været kæreste med Adel og gået på samme skole som Victor.

Er det dig, Nic, sagde Victor og gik hen imod ham med en stiv pik. Hvad laver du her ude?

Jeg var bare ude at cykle med en tur, sagde Nic og så over på Adel, som også kom hen til ham.

Det er længe siden, sagde Adel og gav Nic hånden.

Ad! Hvad er det du har på din hånd? spurgte Nic og så på sin hånd, som var fedtet ind.

Nej, grinede Adel. Det må du undskylde. Det er vaseline, jeg har lige smurt Mikkels dejlige liderlige pik ind, og den har lige været på besøg hos Victor.

Har du lyst til at være med? Spurgte Victor. Han er en rigtigt sød dreng, ikke.

Jo, svaret Nic. Men jeg ved ikke rigtigt, sagde han lidt tøvende og så over på Mikkel, som ikke sagde noget.

Kan hans pik ikke friste dig, smilede Adel. Du er vel ikke gået til den anden side igen, Nic? Spurgte Adel.

Neeej… jooo, kom det fra Nic. Han ser rigtigt godt ud, smilede Nic og så på Mikkels stive fedede pik.

Mikkel fik hjertebanken og håbede Nic vil være med, for Mikkel var blevet forelsket i sin bedste ven. Men det viste Adel ikke noget om, det eneste han viste, at der nogle som har sagt, at han var kærester med Mikkel.

Nic kiggede lidt ned i jorden, hvor han så svarede på tilbuddet om at være med til at lege med Mikkel. Det kunne man ikke sige nej til, for Mikkel var jo en dejlig dreng. Så Adel og Victor bad Nic om at gå med ud af rummet. Igen stod Mikkel helt alene og bundet fast til et bord som stod oprejst.

Mikkel ønskede bare lige nu at kunne spille sin pik af, for det kildede og snurrede i hans mega liderlig pik, som dunkede mod hans mave hvor pletten af presperm, røvsaft og vaseline blev større.

Der var gået fem minutter, og Adel, Victor og Nic var ikke kommet endnu. Mikkel blev lidt nervøs for, om de var gået fra ham. Han kunne ikke komme nogen stede, uden der var en, som hjalp ham fri fra bordet.

Nu kunne han høre dem, de tre drenge kom ind i rummet. Alle tre var splitter nøgne, alle tre have mega stive pikke. Victor og Adel kunne i hvert fald ikke slå Nic’s stive pik, den var den største af de tre unge fyres.

Mikkel blev bare mere liderlig af at se tre mega liderlige stive pikke, og det får hans pik til at dunke vildere og producer mere presperm, så det næsten vælter ud af hans meget liderlige drenge pik.

Igen må I vente til - Mikkel og Adel del 3., for at læse videre om, hvad der sker i den gamle fabrik. Kommer der flere? får Mikkel lov til at blive kneppet af dem alle tre, og ved Mikkel, om at Adel og Nic har været kærester?
Ja, det må vi vente lidt med at få af vide. Og hvordan går det med Benjamin og Mike, de var på vej over til Nicolai, ham som Mikkel, Benjamin og Nic så som sad i varebilen. Det må i glæd jer til at læse om i del 3 af, Mikkel og Adel.
Kommentar