Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Adel 21

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 7651

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt og Gruppesex
Kapitel 21. Adels plan. Del 3: Opdaget.

Adel og Victor have en plan med Mikkel, Mikkel viste ikke noget om den plan de to have. Adel viste bare at Mikkel godt ville prøve at være sammen med Victor, det samme vil Victor også med Mikkel. Så nu var Adel på vej over til Mikkel, for at tage ham med over til Victor som var over i den gamle fabrik. Men enden Adel kom over til Mikkel, mødte han Benjamin og Mike, de to var på vej over til Nicolai. Hvor Mike kom til at sige noget, noget som Adel ikke kunne lide at høre. Adel viste godt hvem der hade sagt det til Mike, så Adel var godt sur på Benjamin og var begyndt at lægge en plan, at han kan lære Benjamin at holde sin mund.
Adel får hentede Mikkel og de kommer han til fabrikken, hvor Victor venter spændt på de to drenge. Efter Adel og Mikkel ankommer til fabrikken bliver Mikkel bundet til et bord som Victor har sat oprejst, og lidt efter går planen igen med de bliver forstyrret at noget. Og hurtigt viser det sig at være Nic, Adels tidligere kæreste, Mikkels bedste ven som han også er forelsket i. Og han kommer hurtigt med i Adels plan.

Victor gik hen og bandt Mikkel af bordet efter de var kommet ind til ham igen, hvor Nic stod klar med vaselinen og var klar til at smøre Mikkels dejlige røvhul godt ind, for nu skulle Mikkel ha Victors pik op igen.

Er du klar til at få noget dejligt op i numsen, grinet Victor.

Adel spredte Mikkels baller så hulet kom til syne.

Dejlige hårfri hul, kom det fra Nic som spillede skuespil, for han have jo set og kneppet Mikkels røv før, men det viste Adel ikke noget om.

Nic begyndte at smøre vaselinen godt rundt om hulet, stak et par finger ind i Mikkels liderlige røv og fingerkneppet ham lidt, hvor Victor stod klar på spring til at stikke sin liderlige pik ind i Mikkels liderlige hul.

Victor gik et par skidt frem så hans våde pikhoved ramte Mikkels hul, og lidt efter var hans pik inde og Victor var begyndt at kneppe Mikkels røv. Victor satte hurtigt tempoet op, og Mikkel stønnede så det kunne høres over hele fabrikken og det samme gjord Victor.

Kommer! Kommer! Råbte Victor stønnende.
Stop! Du skal ikke komme nu, kom det fra Adel. Det skal Mikkel smage.

Victor træk sig ud efter et par minutters kneppen i Mikkels dejlige numse, hvor Adel bad Mikkel stille sig på knæ og modtage Victors sperm.

Hvis du spilder eller der noget da ramme gulvet, så får du fem slag i numsen, sagde Adel mens han så på Mikkel.
Nu kende man dig, Adel kom det fra Nic som stod ved siden af Victor. Den hård og styrende person, smilede Nic til Adel.

Victor rette sin fedte pik mod Mikkels åbne mund, kom med et højt skrig så det kunne høres over hele den gamle fabrik. Victor begyndte at sprøjte sit varme hvide sperm ind i munden på Mikkel, og han slugte så hurtigt han kunne. Men det var ikke til når han også skulle ha munden åben imens, så da kom noget sperm ned på Mikkels lår og det så Adel og smilede og klappet sig i hænderne.

Du kan godt stille dig klar til at modtage fem slag, smilet Adel og peget nede på Mikkels lår. Se, Mikkel. Du slugte ikke det hele.

Mikkel så ned på sit lår og tænkte først på hvor hårdt Adel ville slå, og der efter rejste han sig op mens han fik slugt det sidste af Victors sperm.

Du slår vel ikke hårdt? Spurgte Mikkel mens han så på Adel.

Adel svaret ikke på Mikkels spørgsmål, bad bare ham om at stille sig frem over, så han kunne komme til hans numse.

AAAVVVV! Råbte Mikkel da det første slag rammet hans røv, efterfulgt af fire mere.

Mikkel tog sig til sin varme røde røv og så lidt surt på Adel, Mikkel troede ikke han var sådan en person. Nic ville godt ha fortalt Mikkel det, men han viste jo ikke at Mikkel og Adel var kærester, og at Mikkel var til drenge.

Nå, Nic! Kom det fra Adel. Skal Mikkel ikke mærke din store dejlige pik, grinet Adel og så på Mikkel.

Han skulle bare vide ham Adel, at jeg har prøvet den, stod Mikkel og tænkte da Adel så på ham.

Vend dig om så Nic kan stikke sin pik op i dag, kommandere Adel og Mikkel bøjet sin hen over det bord han havde stået bundet op af.

Mens Mikkel have fået slag i numsen have Victor sat bordet på plads og sad ved siden af Mikkel, hvor Adel spredte hans baller og Nic maste sin stive pik stille og roligt op i Mikkels lidt åbne hul.

AV, AV! Kom det fra Mikkel da Nics pik røg gennem ringmusklen.

Længe ind med den, kom det fra Adel som var helt oppe at køre. Plus var han lidt sur over Benjamin og Mike viste han var kæreste med Mikkel.

Nic fik sin pik halvt op og begyndte at kneppe Mikkels røv, og som Victor kunne Nic ikke holde mere end to minutter. Og Nic skulle også sperme i munden på Mikkel, og igen skulle Mikkel ikke spilde noget på jorden eller på sig selv. Men så langt noget Nics pik ikke, for da han træk sig ud begyndte Nic at sprøjte sperm ud over Mikkels ryg, uden han rørte hans pik. Nics pik stod og danset rundt i luften mens der sprøjtet sperm i alle vinde, og Nic stod og stønnede så det kunne høres.

Victor som sad ved siden af Mikkel fik også et sprøjt over på sin halvstive pik som hurtigt bliv stiv og klar til anden omgang.

Da Nic var færdig med at sprøjte, satte han sig over på den anden side af bordet, hvor Adel hurtigt fik smurte sin meget liderlige pik ind, med Nics sperm fra Mikkels ryg. Adel fik hurtigt kørt sin pik ind i Mikkels røv, så den fik noget af en omgang med Adels pik. Og han kunne helle ikke holde til mere en to minutter, træk sig ud og med et skrig og sagde:

Nu skal jeg give din røv sperm! Råbte Adel og sprøjte Mikkels røv mere vide end den var i forvejen. ÅÅÅHHH! Det er bare fedt det her.

Hvad forgår der her! Nic, Victor, Adel og Mikkel fór sammen og alle fire drenge vendte sig om også en mand.

Kan I kommer væk her i en fart, kom det fra Manden.

Alle fire fandt deres tøj, men Mikkels lår nede ved trappen. Så han kunne først får det på der, så han dækket sin meget liderlige pik til med sine hænder da han gik hurtigt forbi manden som var midt i 40erene.

Da Mikkel og de andre tre kom ned af enden af trappen var der ikke noget tøj af se, men de skulle væk så Nic gav hans underbukser til ham, dem have han ikke noget af få på. Hurtigt fandt de deres cykler og kom væk fra den gammel fabrik, og på vej ind til byen mødte de kun nogle biler og heldigt de ikke mødte nogen de kendte.

De kom hjem til Mikkel og ned på hans værelse, heldigt at hans mor ikke var hjemme. Så ville hun bare spørge hvad der var sket, og det ville ikke mega pinligt at fortælle hende hvad de have lavet og at en mand have opdaget dem.

Mikkel du må undskylder jeg var så hård ved dig, sagde Adel. Når jeg bliver mega liderlige kan jeg ikke styre mig og gav Mikkel et knus.
Det er okay Adel, smilet Mikkel. Kunne godt lide det, selvom det gjorde ondt der du slog.
Skal vi ikke tage os et bad her? Spurgte Victor.
Det må I godt, sagde Mikkel.
Vi mangler noget! Kom det fra Adel. En har ikke sprøjte endnu og Adel ser over på Mikkel som sad med stivet på i Nics underbukser. Så Mikkel, lad os se dig sprøjte det sperm ud i luften.
Så skal I også smide tøjet og lægge jer ned på maven, så jeg kan sperme på jeres frække numser, sagde Mikkel og tog Nics underbukser af og stod nøgen foran de andre tre.

Lidt efter var de andre tre også nøgne og lå på deres mave, Mikkel stod ved siden af Nic som lå yderes af de tre drenge. Mikkel hiv i sin liderlige stive pik og som de andre tre, var det ikke mere end to minutter så begyndte Mikkel og stønne og spermen begyndte at sprøjte ud over Nics, Adels og Victors numser.

Efter en time var Mikkel hjemme og fik sig et bad, Nic tog også hjem og tog sig et bad, hvor efter hen tog over til Mikkel. Adel tog med Victor hjem, hvad de lavet der, det må være op til jer selv at drømme videre om.

Med det var måske sidste kapitel af Mikkel og Adel, tiden må vise om der kommer flere.

Kedde.
Kommentar