Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 19

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4347

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 19.: Adels plan. Del 1: Den gamle fabrik.

Som I har læst i det sidste par kapitler, så har Mikkel og Adel oplevet noget hver for sig. De begge viste ikke noget om hinandens oplevelser, de have heller ingen planer om at fortælle det.

Det var blevet lørdag og Mikkel sov længe lørdag morgen, for Adel skulle noget om formiddagen. Det Adel skulle, var at hente Victor. For Adel have lavet en plan sammen med Victor, Den gik ud på at lege med Mikkel. Det er en plan, som Adel engang have hjulpet Victor med, og nu var det Victors tur til at hjælpe Adel. Og den plan, hvis den lykkes, så vil Mikkel ikke glemme den oplevelse og behandling, han ville komme igennem i det næste halve døgn.

Adel fik hentede Victor, og de gik over til et sted, som Adel have fundet. Et sted hvor de kunne være uforstyrret af nysgerrige personer. Det var lidt uden for byen, så Adel have lånt en cykel til Victor, så de kom lidt hurtigere der ud.

Stedet, som Adel have fundet, var en gammel fabrik eller noget derhenad. Oven over den store hal var der nogle små rum, og det var dem, Adel og Victor var gået op til.

Det her er et godt sted, sagde Victor, da de kom ind i rummet. Her skal vi nok få det sjov med ham Mikkel, smilede Victor til Adel.

Det er jeg også sikker på, smilede Adel og kyssede lidt med Victor. Jeg skriver til ham nu.

Mikkel var lige vågnet og sad på sengekanten og have noget af en morgenstivet på. Han gik ud for at tisse, da hans mobil gav lyd fra sig, men han ville først lige tisse, inden han ville se sin besked, for han vidste godt, hvem det var fra.

Mikkel have ikke rigtigt været sammen med Adel i de sidste to dage, for Mikkel have mistet lysten til at være sammen med Adel. For efter Mikkel havde fundet ud af, at hans bedste ven, Nic, også var til samme køn, eller kun halvt, for han var også til piger.

Mikkel kommer tilbage til værelset og læser sin besked fra Adel, hvor han skriver, at han have noget, han skulle se. Og om de kunne mødes om en halv time, hvor Mikkel skrev tilbage. At det kunne de godt.

Mikkel går tilbage til badeværelset hvor han hurtigt tager et bad, hvor han så, efter han have fået tøj på, gik ovenpå og fik lidt af spise.

Imens var Adel på vej ind til byen igen, mens Victor så ventede ude på den gamle fabrik. Da Adel nærmer sig byen, møder han Benjamin, som var sammen med Mike.

Hej med jer to, råbet Adel til Benjamin og Nicolai og stoppede, da han nåede hen til dem. Hvor er I på vej hen? spurgte Adel.

Vi skal ud til Nicolai, svarede Benjamin. Hvor skal du hen?

Over til Mikkel, smilede Adel.

Skal du over til din kæreste, kom det fra Mike.

Hvad! sagde Adel og så undrende på Mike. Mikkel er ikke min kæreste, han er en god ven, svarede Adel. Hvor får du det fra?

Benjamin prøvede at få Mike til at tie stille, men det lykkedes ikke lige helt.

Det fik jeg af vid… mere sagde Mike ikke, før Benjamin stoppede ham.

Adel så lidt sur ud, da han forlod Benjamin og Mike, hvor Benjamin og Mike så ham cykle hurtigt væk fra dem.

Jeg sagde til dig hjemme hos mig, du ikke skulle sige det til nogen, sagde Benjamin lidt surt til Mike.

Jeg troede bare, du sagde, Adel og Mikkel var kærester, sagde Mike.
Det sagde jeg også, men jeg sagde også du ikke skulle sige det. Nu tror han sikkert det er Mikkel som har sagt det, sagde Benjamin, eller det er mig. Vi kan kun håbe, Adel ikke bliver sur, kom det fra Benjamin og steg op på sin cykel. Lad os komme hjem til dig, Nicolai.

Adel kommer hjem til Mikkel og går ind. Mikkel sad i køkkenet og var lige færdig med at spise, da Adel kom ind. Adel giver Mikkel et kram og et kys på kinden, hvor han så spørger, om han er klar til at komme med.

Det er jeg, svarede Mikkel og ville give Adel et kys på munden, men Adel gik.

Kommer du? du må godt være lidt hurtigere, kommanderede Adel.

Er du sur eller hvad? spurgte Mikkel, da de var kommet udenfor, og Mikkel have fået låst døren efter sig.

Nej! Hvorfor tror du det, sagde Adel. Jeg er ikke sur.

Det skulle man tro, sagde Mikkel og steg op på sin cykel, og fulgte efter Adel.

Adel og Mikkel kom ud til den gamle fabrik, og de fik gemt deres cykler, og mens Adel var inde og hente Mikkel, have Victor gemt den cykel, som han have cyklet på derud, for Mikkel skulle ikke vide, at Victor også var der. Det skulle være en overraskelse til Mikkel.

Nu skal du ha bind for øjnene, sagde Adel og bandt noget for øjnene af Mikkel.

Mikkel blev helt nysgerrig over, hvad der skulle ske, om der var flere til stede, eller han have fået nogen til at komme og lege med. Mikkels hjerte bankede hurtigt, og der gik en glæde gennem hans krop. De kom ind til den store hal, hvor Adel bad Mikkel om at tage sine shorts og underbukser af. Det gjorde Mikkel og lidt efter, stod han i T-shirts og med sko på fødderne.

Lige om lidt skal vi op af nogle trapper, mens de gik op af trapperne begyndte Mikkels pik at vokse sig stiv. For enden af trappen stod Victor og blev liderlig at se Mikkels stive pik. Mens Mikkel og Adel gik op af trappen, begyndte Victor at tage sit tøj af, så han stod nøgen med stiv pik, da Mikkel og Adel kom op af trappen.

Mikkel stop lige, sagde Adel. Skal lige også ha mit tøj af, smilede han til Victor.

Adel fik hurtigt sit tøj af, men det var nu Victor, som styrede Mikkel fremad, og imens kunne Victor ikke lade være med at røre Mikkels mega stive pik.

Hvad sker der nu? vil Mikkel få bindet væk fra øjnene og se Victor, ham han godt ville være sammen med? Og vil Adel gøre noget ved det, han have fået at vide af Mike, og hvad laver Nic? Alt det får vi mere svar på i næste kapitel.
Kommentar