Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 18

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4393

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 18.: Lille B. 2 del.

Du kan stadig sprøjte som et springvand, smilede Victor til Adel, som sad og var helt forpustet. Men husk du har ikke slået mig endnu, i hvem der kan sprøjte længst.

”Lille B” have ikke noget at tørre spermen væk med, så han slikkede sig om munden, bruget to fingre på at fjerne spermen fra øjnene, så han kunne se noget igen. Og det første, ”Lille B” så, var, at Adels pik stadig var meget stiv, hvor han så fik fat i den igen og begyndte at sutte den rene for sperm.

Det gav et sæt i hele Adels krop, da ”Lille B” begyndte at sutte, men nød den dejlige følelse det gav i hans krop.

Han er ikke til at styre, når der er pik i luften, sagde Victor. Han er bare så liderlig efter pik, og det er hele tiden, smilede Victor, som ikke skulle klage. Er du klar til at mærke min pik, ”Lille B”?

Ja. Sagde han og tog Adels pik i munden igen.

Victor tog vaseline og smurte sin pik ind. Den var godt liderlig efter at have set Adel kneppe ”Lille B”. Victor gik om bagved ”Lille B” og stak sin stive pik op i ham. Lidt efter var Victor i fuld gang med at kneppe ”Lille B’s” røv i nogle hårde stød, så ”Lille B” have svært ved at sutte Adels pik, for han stønnede, og han have også svært ved at stå på sine ben.

Det er godt hver gang, stønnede Victor, som var ved at komme. ÅÅÅHHH! OOOHHH! Kommer, stønnede Victor og trak sin stive pik ud af ”Lille B’s” åbne hul. Nu skal i få springvand, hvor Victor tog om sin stive, fedtede pik og begyndte at hive frem og tilbage i den.

Efter et par ryk kom Victor i nogle høje skrig, først et lille sprøjt, derefter kom der et kæmpe et, som fløj hen over ”Lille B’s” ryg og rammet lige i ansigtet på Adel. Adel fik et chok, da han fik skudt sperm i ansigtet. Det landede på højre kind, hvor Adel så smagte på Victors sperm.Men der kom et til skud fra Victors liderlige pik, som ramte på den anden kind, hvor resten af Victors sperm landede på ”Lille B’s” ryg.

ÅÅÅHHH! Hvor var det godt, sagde Victor stønnende og helt forpustet. Det var noget af en omgang, det kilder stadig for vildt i min pik.

Det var også nogle kæmpe skud, du kom med, sagde Adel og smilede frækt til Victor. Du er bare master i at skyde med sperm.

Så skal du se ”Lille B”, når han skyder, smilede Victor. Det kan godt være, han ikke kan sprøjte langt, men der kommer meget sperm ud af den dreng, smilede Victor frækt til Adel.

Det vil jeg godt se, smilede Adel frækt og skubbede ”Lille B” væk fra sin pik, som var godt ren efter ”Lille B’s” sutten.

Sæt dig her, hvor Adel har siddet, kommanderede Victor til ”Lille B”, som gjorde, hvad Victor sagde.

”Lille B’s” pik, som ikke var så stor, var godt våd af presperm. Victor bad ham om at begynde at spille pik. Som sagt så gjort. ”Lille B” var i fuld gang med at spille pik, Adel og Victor så liderligt med på hver deres side af ”Lille B”. For så et minut efter tog Adel og Victor over, så de hiv frem og tilbage i hans liderlige lille våde pik.

Adel og Victor kunne se på ”Lille B’s” mave, at han var begyndt at trække vejret hurtigere, hvor så han begyndte at komme med nogle små stønnende lyde.

ÅÅÅHHH! Det kilder, det kilder, blev ”Lille B” ved med at sige. ÅÅÅÅHHHOOOO! Kommer nu! Og ud kom der sperm, det væltede og sprøjtede ud af ”Lille B’s” lille liderlig pik. ”Lille B” begyndte at sidde uroligt ved siden af Adel og Victor, for det kildede vildt meget i ”Lille B’s” pik, som man ikke skulle tro stoppede med at lukke sperm ud.

Hold da helt ferie, kom det fra Adel, da ”Lille B” endelig var færdig med at sprøjte. Der kom godt nok sperm ud af den lille mand, smilede Adel og stak to fingre ned i ”Lille B’s” sperm og smager på det. Du smager godt ”Lille B”, sagde Adel og tog noget mere af ”Lille B’s” sperm.

Efter en pause på 10 minutter, var Adel og Victor i fuld gang med at spille pik foran ”Lille B’s” ansigt, og der gik ikke lang tid, før Adel og Victor kom på samme tid, så”Lille B’s” ansigt igen sejlede i sperm fra Adel og Victor.

Bliv siderne lidt sådan, sagde Victor til ”Lille B”.

Victor fandt hurtigt sin mobil og tog nogle billeder af ”Lille B” med sperm i hele ansigtet. Hvor så Victor og Adel tog deres tøj og forlod togvognen uden at sige noget til ”Lille B”.

”Lille B” sad ca. i fem minutter før han begyndte at fjerne spermen fra sine øjne, så han kunne se igen, hvor han ser, at Victor og Adel er gået. ”Lille B” sidder nu alene i togvognen med sperm i ansigtet og med stiv pik. Han begynder at lege med sin pik igen, og mens han gør det slikker han sig om munden. Tager noget af spermen fra ansigtet og smøre sin stive pik med, hvor igen han begynder at hive i den. ”Lille B” begynder at stønne og sidde uroligt på sædet i togvognen, hvor han så skyder et kæmpe skud af, som fløj gennem luften og landede ovre på sædet overfor ”Lille B”. Det var første kæmpe skud, ”Lille B” have skudt af. Han sad også og stønnede og pustet, og var også faldet i søvn på sædet i togvognen.

Efter en halv time vågnede ”Lille B” ved, at det regnede. Spermen, som han stadig have i ansigtet, var tørret lidt ind. Han skyndte sig ud for at hente sit tøj, som han tog af udenfor. Det var blevet vådt, hvor han skyndte sig tilbage til togvognen, hvor han lagde sit tøj på et af sæderne, hvor han så gik udenfor igen, vendte sit spermede ansigt op mod luften, hvor han fik skyllet det meste af sperme af ansigtet. Han gik tilbage ind i togvognen, hvor han hurtigt fik det våde tøj på og skyndte sig hjem i et varmt bad.
Kommentar