Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 17

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4495

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 17.: Lille B. 1 del.

Adel og Victor sad på Victors værelse, hvor Adel fortalte om Mikkel, hans nye hemmelige kæreste, for Adels forældre måtte ikke vide, at han var homo. Sådan var det også, da han var kærester med Victor, men Victor var sprunget ud som homo, og det vil han også ha Adel skulle. Men det kunne Adel ikke, for så ville han ikke ha noget sted at bo, for hans far vil smide ham ud, og familien ville ikke kendes ved ham.

Det vil jeg godt hjælpe dig med, sagde Victor og gav Adel et kys på munden. Ved du godt, hvad jeg har lyst til, smilede Victor til Adel, som smilede tilbage.

Min pik, grinede Adel så. For den kunne godt tænkes at blive suttet.

Det har jeg også lyst til, sagde Victor. Jeg har lyst til, at vi går over til ”Lille B”.

Hvem er ”Lille b”? spurgte Adel.

”Lille B”, han hedder rigtigt Marc, men han er lille, og så er han bøsse som os to, sagde Victor og smilede. Du kan få han til alting, så længe det ikke gør ondt, siger han.

Ham har jeg også lyst til at møde, smilede Adel frækt.

Jeg vil love du får stiv pik når du ser ham, han er bare en lækker lille sag, smilede Victor.

Victor finder sin mobil frem og skrive til ”Lille B”, som skriver tilbage: At de godt kunne mødes, når han kom hjem om lidt.

”Lille B” var lige med sine forældre, men var snart hjemme. Så Victor lagde en plan, når de skulle være sammen med ”Lille B”.

Lidt over en halv time sad Victor og Adel og vente på, at ”Lille B” skulle skrive. Det gjorde han nu, og Victor og Adel rejste sig op, hvor de begge have fået stiv pik, så det kunne ses i deres shorts.

Victor og Adel delte sig, da de kom ud. Victor gik over til ”Lille B” for at mødes med ham. Adel skulle gå over til byens losseplads, hvor der bagved den var det en gammel togvogn, som Victor og Adel tit havde brugt, når de var hemmeligt sammen.

Victor var kommet hen til ”Lille B”, som stod og ventede ude foran sit hus, hvor de så sammen gik hen imod lossepladsen, som Adel var kommet hen til.

Den plan, Victor havde lavet med Adel, gik ud på, at Adel skulle sidde og spille pik, når Victor kom med ”Lille B” til den gamle togvogn.

Adel tog alt sit tøj af, som ikke var så meget, for det var pisse varmt den dag. Han satte sig og ventede på, at Victor skulle komme med ”Lille B”. ”Lille B” boede ikke så langt fra lossepladsen, så Adel skulle ikke sidde lang tid og vente.

Lige enden Victor og ”Lille B” kom til togvognen, bad Victor ”Lille B” om at smider al tøjet. Og ”Lille B”, som gjorde alt, gjorde hvad Victor sagde til ham.

Du ser så godt ud, især din lille pik, sagde Victor og smilede til ”Lille B”, hvor de så gik over imod togvognen. Se, ”Lille B”, sagde Victor pludselig til ham og pegede over mod togvognen. Kan du se ham der, jeg tror han sidder og spiller pik.

”Lille B” kiggede over imod togvognen og så Adel, som man kun kunne se overkroppen af.

Lad os gå hen til ham og se, hvad han laver, sagde Victor, hvor de så gik hen imod Adel, som sad og spillede pik.

Da Victor og ”Lille B” kom hen til Adel, spillede Adel forskrækket over, at han var blevet opdaget af dem. Så så Adel ”Lille B” nøgen og med stiv pik, stå der næsten foran ham. Det gav nogle ryk i hans allerede meget stive pik, som fik noget presperm frem i reven.

Gå over og sut hans pik, sagde Victor til ”Lille B”, som gjorde, hvad Victor sagde til ham.

”Lille B” har ikke set Adel før, så han kendte ikke noget til, at Victor kendte ham. Han gik bare hen til ham, satte sig mellem benene på Adel, tog fat i hans meget stive pik og begyndte at sutte den. Imens tog Victor sit tøj af, gik hen til Adel og ”Lille B”, hvor han begyndte at kysse med Adel.

Det er du sørme god til, ”Lille B”, sagde Adel.

”Lille B” stoppede med at sutte, og så op på Adel.

Hvor kender du mit navn fra? Spurgte han og så op på Victor.

Nu skal du høre, ”Lille B”, sagde Victor. ”Lille B”. Vi kender hinanden, vi lavede bare et lille skuespil med dig, smilede Victor. Du har altid sagt, du godt ville prøve at være sammen med en indvandredreng, og her har du så Adel, som jeg har været kæreste med en gang.

”Lille B” sagde ikke noget, smilede bare og tog så Adels våde liderlig pik ind i munden igen. Den fik ikke for lidt, så Adel var ved til at stoppe ham, så han ikke kom alt for tidligt.

Har du lyst til at kneppe mig i røven? spurgte ”Lille B”, da Adel stoppede ham med at sutte.

Om jeg vil, kom det fra Adel. Den lille frække røv, den vil jeg ikke sige nej til.

Victor gik hen til sit tøj for at finde den vaseline, han tog med, fandt den og gik tilbage og gav den til Adel, som hurtigt fik smurt sin pik ind, plus ”Lille B’s” røv også fik en tur med vaselinen.

Adel sad stadig på et af sæderne i den gamle togvogn, hvor ”Lille B” satte sig ned over Adels pik, som langsomt forsvandt op i ”Lille B’s” hul. Adel kunne godt mærke, at ”Lille B” havde fået meget pik, for hans pik gik som smurt ind i ”Lille B’s” røvhul. Det begyndte så at ride Adels pik, og det blev hurtigt alt for meget for Adel.

Skynd dig ned på knæ, ”Lille B”, sagde Adel stønnende.

”Lille B” skyndet sig ned på knæ og Adel rettet sin liderlige pik mod hans ansigt, hvor han begyndte at sprøjte sin hvide sperm ud over ”Lille B’s” ansigt. Og det var ikke lidt ”Lille B” fik, det var så hele ansigtet var dækket af Adels sperm.

Fortsættes.

Kommentar