Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 16

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4846

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 16.: Mike.

Bliv lige strående, sagde Nic. Jeg vil lige ha et billede af jeres spermede numser, hvor Nic løb ud til deres tøj, som lå ude på gangen hvor døren pludselig går op.

Sådan sluttede kapitel 15, og hvem kan det nu være? Nic stoppede op, en kom ind ad døren. Det var en anden dreng, en som Nic ikke kendte. Han blev helt forskrække over at se Nic nøgen, han blev bare strående og så på Nic’s halvstive pik.

Hej, kom det stille fra drengen i døren. Jeg troede ikke, der var nogen her. Undskyld, sagde drengen og ville gå igen, hvor Nic så spurgte ham.

Hvad skulle du? Skulle du spille pik? kom det bare fra Nic.

Drengen sagde ikke noget, nikkede bare og lukkede døren efter sig. Nic skyndte sig hen til døren, hvor han råber til den anden dreng, som ikke var kommet så langt.

Kom tilbage, vi går snart! råbte Nic.

Drengen som hed Mike og var 15 år gammel, gik på skolen. og derfor vidste han det med døren.

Mike, som stoppede op, efter Nic have råbt efter ham, blev nysgerrig, for hvem der ellers var nede i kælderen. Derfor vendte han om og gik ned i kælderen igen, hvor Nic stod og ventede på ham i døren. De gik ind og låste efter den, hvor Nic så tog Mike med hen til det rum, hvor Mikkel og Benjamin stod og ikke kunne forstå, hvem Nic stod og snakkede med. Så de have tørret deres numser af i et tæppe, som de fandt i rummet.

Mike fik store øjne, da han så Benjamin, for de kendte hinanden, for de gik nemlig i samme klasse.

Hej med dig, Mike, sagde Benjamin, som var lidt flov over, at han skulle se ham nøgen sammen med to andre drenge. Hvad laver du her?

Han skulle ned og spille pik, sagde Nic. Lige som vi lige har gjort, smilede Nic til Mike.

Mikkel, som stod ved siden af Benjamin, så, at Mike have en bule i sine shorts, fik de andre til at kigge derned. Hvor Nic så begyndte at tage om hans skulder og nussede ham lidt i nakken.

Jeg er ikke bøsse, kom det så fra Mike, som gik lidt væk fra Nic.

Hold op. Du kan lide det, du ser, sagde Nic og gik hen til Mike igen. Der er ingen, som får det af vide, at du har spillet pik sammen med tre andre drenge, smilede Nic og så over på Mikkel og Benjamin, som også smilede liderligt til Nic.

Mikkel og Benjamin var begyndt at få stivpik igen- Nic begyndte stille og roligt at hjælpe Mike af med tøjet, selvom han ikke var meget for det. Men hans pik fik lov til at bestemme, så lidt efter stod Mike også nøgen sammen med Mikkel, Benjamin og Nic, som var gået i gang med at lege med Mikes røv.

Kom lige og se en dejlig fræk røv, sagde Nic til Mikkel og Benjamin, som kom om til Nic.

Det har du fuldstædig ret i, Nic, sagde Mikkel og begyndte at køre sin hånd henover Mikes bløde runde baller.

Benjamin var gået om til hans pik, som stod godt stiv op af hans mave. Mike var kanon rød i hovedet, og var flov over det. Hvor det så gav et sæt i Mike, da Benjamin tog om hans stive pik og begyndte at lege med den.

I lover, I ikke siger noget til nogen, sagde Mike med lidt nervøs stemme.

Du kan være helt rolig, sagde Mikkel, som var kommet om til Benjamin. Vi siger ikke et ord om, hvad der er sker her i kælderen, smilede Mikkel til Mike og gik ned på knæ foran Mikes stive pik, som Benjamin havde i hånden.

Mikkel tog om den, da Benjamin slap den, hvor den gav et klask op på hans mave. Mikkel startede først med at køre forhuden henover det våde pikhoved, hvor han så begyndte at sutte, så det gav et helt sæt i Mike.

Har du prøvet at få suttet pik før? spurgte Nic, som stod bag ved ham med sin stive pik mellem hans baller.

Nej, svarede Mike og syntes, det kildede vildt meget, når Mikkel lod tungen glide om hans pikhoved.

Mikkel fik ikke lov til at sutte i så lang tid, før Mike kom med stønnende lyde og sagde, han var ved at komme. Mikkel stoppede, for at han ikke skulle komme så tidligt. Men da Mikkel stoppede med at sutte og fik Mikes pik ud af munden, begyndte han at sprøjte sin hvide drenge sperm ud over gulvet, uden der var nogen, som rørte hans pik.

Mike stod op ad Nic, som stod bag ved ham. Mike var godt væk i sin orgasme, og det var også nogle lange sprøjt, han kom med.

ÅÅÅHHH! Hold da kæft, hvor det bare kilder så dejligt, sagde Mike helt forpustet. Det var noget af en omgang, smilede han og så ned på gulvet, som var hvidplettet af hans sperm.

Vi drenge ved, hvad hinanden vil ha og kan lide, smilede Nic og tog om Mikes stadig stive pik og rystede den, så der fløj sperm ud i luften.

Hvad der ellers skete nede i kælderen under skolen, det er op til jer hver især at skrive om eller drømme om, for jeg slutter den her.

Men hvad sker der ovre hos Victor, som har besøg af sin x-kæreste, Adel. Det ved Mikkel ikke noget om, eller hvad Adel skal ha Victor til at hjælpe med. Men det sker jo først om et par dage i historien, men om et par kapitler, vil du kunne læse om det. For først skal vi høre, hvad Adel og Victor ellers lavede, da Adel var på besøg hos ham.
Kommentar