Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 15

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4480

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 15.: Mikkels tur. Del 4.: Kæmpe langt sprøjt.

Mikkel fik sit ønske opfyldt, han var sammen med Nic, hans bedste ven, som stod nøgen foran ham lige nu, og hvor Mikkel var ved at stikke sin liderlige stive pik ind i ham.

Mikkel lod sit pikhoved ramme Nic’s hul, den gik som smurt ind og helt i bund på Nic. Nic gav et støn fra sig, da Mikkel begyndte at bevæge sin pik frem og tilbage. Mens han stod og kneppede Nic’s dejlige lille fast røv, kom Benjamin hen til dem, efter han have siddet og leget med sin pik. Han stillede sig, så Nic kunne sutte hans stive pik, som stadig var lidt fedtet af hans sperm.

Hold da op, hvor har du en god røv, sagde Mikkel lidt stønnende.
Og du har en dejlige pik, svarede Nic, da han holdet en lille pause med at sutte Benjamins pik.

Lidt efter var det Benjamins tur til at kneppe Nic’s røv, så han byttede plads med Mikkel, og Mikkel overtog Benjamins plads, så han fik suttet pik af sin bedste ven, Nic.

Mens alt dette skete i kælderen på skolen, var Adel taget til nabobyen for at besøge en gammel ven, selvom han skrev til Mikkel, at han skulle noget sammen med sin familie. Men det passede ikke, for Adel var taget på besøg hos Victor, ham som Mikkel og Adel have set på videofilmen. Han skulle nemlig lave en aftale med ham, en Mikkel måske ville blive glad for.

Længe siden, sagde Adel da han mødtes med Victor hjemme hos Victor.
Det er godt nok et stykke tid siden, svarede Victor og gav Adel et kram.

Mikkel har ikke fået hele sandheden om, hvor godt Adel kender Victor. De har nemlig været kærester, men Mikkel tror Victor er en, som Adel bare har filmet, ligesom han gjorde med Benjamin.

Skal du noget på lørdag? Spurgte Adel.
Nej. Jo! Svarede Victor.
Hvad? Spurgte Adel så.
Skal være sammen med en sød ven, sagde Victor og smilede.
Er det en ny kæreste? Spurgte Adel nysgerrigt og smilede tilbage til Victor.
Det er dig jeg skal være sammen med, grinede Victor.
Når! Grinede Adel og skubbede til Victor.

I kælderen var Benjamin ved at komme, men trak sin stive pik ud af Nic’s kneppede røv.

Jeg kunne komme lige nu, hvis jeg rører ved min pik, sagde Benjamin.
Så lad os se det, sagde Nic, som have rejst sig op og vendt sig om mod Benjamin. Men du skal sperme Mikkel i hovedet, smilede Nic til Mikkel.

Mikkel sad på bænken med noget af en liderlig pik, plus at den var godt våd af Nic’s spyt, efter han have suttet hans pik. Mikkel kunne også mærke, at der ikke skulle mange ryk til, før han ville komme i sin anden orgasme.

Benjamin gik hen til Mikkel. Nic satte sig ved siden af Mikkel. Benjamin begyndte at rykke i sin stive pik. Efter nogle ryk i pikken, begyndte Benjamin at stønne og rette sin pik mod Mikkels ansigt.

ÅÅÅHHH! HVVVOOORRR! Det kilder, sagde Benjamin stønnede, hvor han så begyndte at sprøjte Mikkel i ansigtet. Hold op hvor er det godt, stønnede Benjamin og kunne næsten ikke stå på sine ben.

Har du fået suttet pik for nylig? Spurgte Victor Adel.
Det var derfor jeg kom, smilede Adel. Jeg har fået en kæreste, som hedder Mikkel. Du skal bare se ham uden tøj på, så falder du for ham lige med det samme.
Det lyder spændende, smilede Victor. Har du et billede med, så man kan se ham?
Ja, men ikke uden tøj på, sagde Adel og fandt sin mobil frem og billedet af Mikkel.
Han ser sørme godt ud, sagde Victor, da han så et billede af Mikkel.

Så begyndte Adel at fortælle om, at Mikkel havde set filmen med ham, og han have meget lyst til at være sammen med Victor. Victor skulle ikke bruge mange sekunder på at tænke over, om han ville være sammen med Mikkel.

Du kan tro jeg godt vil hjælpe dig, Adel, sagde Victor. Du skal bare sige, hvad vi skal gøre med Mikkel.

Mikkel var godt sprøjtet til af Benjamins sperm, selvom det var anden gang Benjamin kom, var der kommet meget sperm ud af hans pik. Nic var begyndt at slikke Mikkels ansigt rent, og Mikkel var helt væk. Han nød det, og det kildede mere og mere i hans liderlige pik, som dunkede op af hans mave.

Din sperm er guf, sagde Nic, da han var færdig. Hvor turen gik videre ned til Mikkels liderlige, dunkende pik. Nic begyndte at sutte Mikkels pik, som fik Mikkel til at sidde uroligt på bænken, så Nic have svært ved at holde Mikkels pik inde i munden.

Kommer, Kommer! Stønnede Mikkel og begyndte at stønne højere så det gav genlyd i kælderen.

Nic stoppede med at sutte og begyndte at spille den af på Mikkel, hvor Mikkel kom i et skrig og et kæmpe langt sprøjt, fløj ud af hans liderlige pik. Næsten to meter fløj det. Mikkel var helt væk, sad bare på bænken og stønnede og trak vejret meget dybt. Efter det lange sprøjt kom der to mere, som landede ved hans fødder.

Jeg har ikke set en sprøjte så langt, sagde Nic helt overrasket over at se Mikkel sperme så langt.

Mikkel var kommet sig over sin noget af en dejlig orgasme. Han var også overrasket over, at han kunne sprøjte så langt, for det var første gang, han havde gjort det.

Så må jeg se om jeg kan gøre det efter, sagde Nic, som havde siddet og spillet pik, mens han have spillet Mikkels. Men jeg vil godt ha noget, jeg kan ramme efter, sagde Nic så. Det skal være jeres numser.

Mikkel og Benjamin rejste sig op, eller det var kun Mikkel som sad, så han rejste sig op ved siden af Benjamin, hvor de så vendte deres små runde numser imod Nic, som var i fuld gang med at spille sin kæmpestive pik af.

ÅÅÅHHH! OOOHHH! Hvor har I bare nogle dejlige røve, sagde Nic stønnende. Jeg vil sperme på dem begge to, så de bliver godt sprøjtet til af min sperm. Og det kommer nu! ÅÅÅUUUHH!

Nic kom nu anden gang på under en time, og hans pik fik også sprøjte sperm ud over Mikkels og Benjamins små numser, så de var godt våde af hans sperm. Han kunne ikke slå Mikkels sprøjt, men næsten.

Lidt efter.

Bliv lige stående, sagde Nic. Jeg vil lige ha et billede af jeres spermede numser, hvor Nic løb ud til deres tøj, som lå ude på gangen, hvor døren pludselig går op.
Kommentar