Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 14

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5128

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 14.: Mikkels tur. Del 3.: Mikkels ønske sker.

Nic rejste sig op efter han have suttet Mikkels pik, den stod stadig godt stiv op af hans mave. Hvor Nic så går ned ad den lange gang i skolens kælder, mens Nic går hen af gangen, står Mikkel og Benjamin og ser på Nic’s dejlige lille røv.

Dejlig røv! Råber Mikkel og Benjamin, hvor Nic så klapper på ballerne.

Mens Nic går ned ad gangen, tager han fat i dørene og mærke efter, om de skulle var åbne. Og så altid, er det den sidste dør, som ikke var låst. Nic åbner og kigger ind, kunne ikke se noget derinde, for der var pisse mørkt i rummet. Nic fik hurtigt tændt noget lys i rummet, hvor han smiler og råber efter de andre to.

Kom her ned, tag min lille taske med! råber Nic.

Mikkel og Benjamin kommer ned til Nic, som står i døråbningen, hvor han får sin lille taske af Benjamin. Mikkel og Benjamin ser ind i rummet, era var nogle stole og nogle border, plus en bænk som lignede en sofa.

Her kan vi lege videre, smiler Nic til dem. Så Mikkel, nu er det din røvs tur til at blive leget med, smiler Nic og åbner sin lille taske og tager noget vaseline op derfra.

Mikkel vidste godt, hvad det betød, nu skulle han udbores af Nic’s pik, gades største pik, som var 19 cm og lidt tyk i det.

Nu er du forsigtig med den store der, sagde Mikkel og pegede på Nic’s mega stive pik.

Du skal bare slappe af, sagde Benjamin. Når du har vænnet dig til den, så er den som en engel, smiler Benjamin.

Har du ikke haft noget op før? Spurgte Nic.

Mikkel vidste ikke, om han skulle sige det, han har jo haft Adels pik oppe i røven.

Jo. Det har jeg, sagde Mikkel og mere behøvede han ikke at sig, de to andre kunne godt gætte, hvem det var.

Nic stod ved et af bordene og smurte sin liderlig pik ind i vaseline, hvor han bad Mikkel om at bøje sig hen over det bord som Nic stod ved. Mikkel gjorde hvad Nic sagde, bøjet hen over bordet og Benjamin om at sprede hans baller, så kunne Nic bedre komme til hulet, som han startede med at smøre godt ind i vaseline. Derefter lod han sin stive lange pik møde Mikkels hul, hvor han langsomt lod sin pik glide ind. Mens Nic’s pik var på vej ind, kom der nogle lyde fra Mikkel. Det kan godt være, han har haft Adels pik oppe i røven før, men den var ikke så tyk som Nic’s.

Du har godt nok en stram røv, sagde Nic. Er du sikker på, du har haft noget op?

Mikkel sagde ikke noget, han bed bare tænderne sammen, for nu gjorde det ondt. Nic havde også lige fået sit pikhoved gennem ringmusklen, hvor Mikkel så kunne slappe lidt af igen, selvom det var svært med en stor pik i numsen.

Lidt efter.

Benjamin var kommet op og sidde på bordet, så Mikkel kunne sutte hans pik, som var godt våd af presperm. Nic var begyndt stille og roligt at køre sin pik frem og tilbage, og Mikkel slappede mere af, eller han tænkte ikke over det, for han var godt optaget af Benjamins stive pik. Benjamin kunne ikke holde til ret meget, før han begyndte at stønne højlydt.

ÅÅÅHHH! OOOOHHH! Kommer snart, sagde Benjamin stønnende.

Mikkel suttede lige til Benjamin skød det første skud ind i munden på ham, hvor han tog hans pik ud, hvor Benjamin overtog den og spillede den af, mens spermen fløj rund om Mikkels ører og et par sprøjt noget også over på Nic’s mave.

Der er også en der, som kan sprøjte langt, smilede Nic til Benjamin, som var helt væk i sin orgasme.

Benjamin kom til sig selv igen, så ned på Mikkels ryg, som var sprøjtet til med hans sperm, og Nic have taget sin pik ud af Mikkels røv, og var begyndt at køre den mellem Mikkels baller.

Kommer også snart, sagde Nic stønnede og bevægede sit underliv hurtigere, så hans pik gled hurtigere frem og tilbage mellem Mikkels baller. ÅÅÅÅHHHH! Kommer nu. Ud kom et kæmpe sprøjt, det fløj gennem luften, henover Mikkels hoved og landede på Benjamins bryst. De næste tre sprøjt, der kom fra Nic’s liderlig pik, landede i håret på Mikkel, hvor de sidste mange sprøjt fra Nic’s pik landede på Mikkels ryg, som nu var godt dækket af sperm fra Benjamin og Nic.

Nic satte sig over på den bænk, som lignede en sofa. Mikkel står stadig bøjet henover Benjamin. Han var ved at sutte hans pik ren, hvor Nic får øje på, at der ved Mikkels stive pik hænger en lang dråbe presperm fra hans pik og gynger frem og tilbage mellem hans ben.

Nic rejser sig op og går hen til Mikkel, sætter sin ene hånd ind under den lange presperm dråbe, lader den ramme sin hånd, hvor han løfter hånden op mod hans pik, så prespermen laver en lille sø i hans hånd. Hvor Nic så guffe det i sig, hvorefter Nic tager om hans pik, giver den et par ryk og slippe den igen.

Nå Mikkel. Vil du give min røv en tur med din mega liderlige stive pik, smiler Nic.

Mikkel skulle ikke tænke over et svar, det kom med det samme.

Ja! Meget gerne, sagde Mikkel og rettede sig op, hvor spermen fra ryggen løber ned over hans baller. Neeej! Har vi ikke noget at tørre med?
Lige meget, det kan du gøre efter du har kneppet mit liderlig hul, sagde Nic som stod klar på bænken på alle fire.

Mikkel tog noget af vaselinen, som stod på bordet, hvor Benjamin sad, smurte sin liderlig pik ind og gik over til Nic, som stod med spredte baller, så der var frit udsyn til et hårfrit hul og nogle nosser, som hang mellem benene.

Fortsættes…
Kommentar