Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 13

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 4794

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 13.: Mikkels tur. Del 2.: Den gamle kælder.

Mikkel fik besøg ved sengekanten, først af Benjamin, hvor så Nic kom lidt efter. Nic have noget, han skulle vise Mikkel. Det var de billeder, han tog af Mikkel, Adel og Benjamin, da de havde det sjovt ved Benjamins spillested. Efter Mikkel havde været i bad og fået noget tøj på, selvom det nok ikke kunne betale sig, for det skulle snart af igen. De tre drenge, Mikkel, Benjamin og Nic sad nu i Mikkels køkken, hvor Mikkel fik noget af spise, inden de skulle finde et sted, hvor de kunne være i fred.

Vi kan være her hos dig, ikke Mikkel, sagde Benjamin. Din mor er jo ikke hjemme.
Det kan vi ikke, sagde Mikkel, efter han have tygget af munden. Hun kommer hjem tidligt, hun får gæster. Så det ville ikke gå, at vi ligger nede på mit værelse, grinede Mikkel. Hvis vi nu stønner for højt.

Så lad os gøre det ved det sted, hvor vi, Adel og dig og mig gjorde det? Sagde Benjamin. Der kan vi være uforstyrrede. Det er også der, Adel vil lede først, sagde Nic. Jeg ved, hvor vi kan være, smilede Nic til Mikkel og Benjamin.

Mikkel får spist færdigt, og de tre gør sig klar til at gå, hvor det så banker på døren, og de tre drenge kigger på hinanden.

Hvem kan det være, så Mikkel på de andre?

Mikkel åbnede hoveddøren, og udenfor stod en mand med en kasse, som var til hans mor, som hun skulle bruge til hendes gæster. Mikkel tog imod kassen, satte den ind i køkkenet, så de tre kunne komme af sted.

Da de kommer udenfor holder bilen der stadig med ham manden, som kom med kassen. Mikkel ser, der sidder en ung fyr inde i bilen, eller det er en varebil. Hvor han ser, det er Nicolai fra den anden skole i byen. For der var to skole i byen, alle i byen kaldte dem fra Øst og Vest skolen.

Mikkel kender ikke rigtigt Nicolai, men har set ham en gang i svømmehalen, hvor han stod på et af toiletterne og spillede pik. Mikkel blev ikke opdaget af ham, og Mikkel har heller ikke sagt det til nogen. For han skulle ikke drilles med, at han står og ser på, at andre drenge spiller pik.

Da Mikkel, Benjamin og Nic gik forbi varebilen, kiggede Nicolai efter dem, hvor så varebilen startede og køre forbi de tre, hvor Nicolai kiggede på dem, mens han kørte forbi dem.

Tror I han er som os? Spurgte Nic, da varebilen var kørt forbi dem.
Måske, sagde Mikkel og håbede, at han var, for han så godt ud.

Det må vi finde ud af, sagde Benjamin. Ham vil jeg godt lege lidt med.

Kun lidt, grinede Nic.

Så meget, grinede Benjamin og skubbede til Nic.

Nic viser vejen, hvor de var på vej over mod skolen.

Skal vi gøre det i skolegården? Spurgte Mikkel, da de stod i skolegården.

Nej, svaret Nic. Vi skal om bagved. Hvor så Nic går videre, og Mikkel og Benjamin følger med.

Omme bagved skolen var der en trappe, som førte ned til en kælder, den lå under den gamle skolebygning. Skolen var bygget af to gange, første gang i 1960 og anden gang var 1985.

Her kan vi ikke komme ind, sagde Mikkel. Der er altid låst.

Det er der, svarede Nic. Men den her træplade her kan tages ud, og så kan man nå og låse døren op.

Nic tog træpladen af, hvor der engang havde siddet et vindue. Nic får låst døren op, sætter træpladen på plads igen, og de tre drenge går så ind i den mørke kælder. Nic tænder for noget lys og nu kunne de se en lang gang, hvor der var masser af døre på hver side af gangen.

Her kan vi godt være, uden der kommer nogen, sagde Mikkel og så på Nic.

Ja, svaret Nic. Det er kun mig, som ved det med træpladen, og kælderen bliver kun brugt til alt det skolen ikke bruge så tit, smilede Nic. Lad os komme af tøjet.

God idé, sagde Benjamin. Her er pisse varmt.

De tre drenge tager deres shorts, underbukser og T-shirts af, så de kun har deres sko på, det ville ikke være godt at gå med bar tær her i kælderen.

Nic stod med numsen mod Mikkel, som allerede stod men en stiv pik. Det samme gjorde de andre to også. Men Mikkels pik gav endnu et par ryk, da Nic vendte sig om imod ham, så Mikkel kunne se hans store stive pik.

Hold op hvor du ser godt ud, Mikkel, sagde Nic. En dejlig lille pik, lad mig smage på den.

Nic gik et par skridt hen mod Mikkel, gik ned på hug, så Nic’s baller spredte sig, så Benjamin kunne se hans hårfri hul. Nic tog om Mikkels mega hårde, stive pik, trak forhuden det sidste stykke ned over pikhovedet, så det stod og skinnede i lyste, hvor der kom en lille dråbe presperm frem i reven.

Nic tager Mikkels pik ind i munden, først lod han sin tunge glide rundt om hans pikhoved. Hvor han så lidt efter begyndte at sutte, og begyndte også at lege med Mikkels nosser.

Benjamin stod først og så på Nic’s numse, hvor han så går om bag ved Mikkel, hvor han lader sin stive pik køre op og ned mellem hans baller. Mikkel lader sit hoved hvile på Benjamins ene skulder, mens han nyder Nic’s sutten på hans liderlige pik. Det har Mikkel drømt om længe, at være sammen med Nic, og nu skete det, og Mikkel begyndte også meget hurtigt at trække vejret dybere og stønne.

ÅÅÅHHH! Jeg kommer, stønnede Mikkel og begyndte at lave kneppebevægelse. Hans pik kørte hurtigere i munden på Nic. Kom med dig, sagde Nic, da han tog Mikkels pik ud af munden.

Nic tog hurtigt Mikkels pik i munden igen, suttede lidt vildere, så Mikkel kom med et skrig, så det gav genlyd i kældergangen. Mikkel skød det ene sprøjt efter det andet, ind i Nic’s mund, som havde svært ved at følge med at sluge Mikkels dejlige sperm.

ÅÅÅHHH! OOOHHH! Hvor er det godt, sagde Mikkel og så ned på Nic, som var godt fedtet rundt om munden. Kunne du ikke følge med, grinede Mikkel stønnende.

Du kan hvis skyde, sagde Nic og slikke sig om munden. Man skulle tro, du ikke have spermet i flere uger, smilede Nic.

Han kan bare, ham Mikkel, sagde Benjamin, som var godt liderlig af at stå bag Mikkel og se Nic sutte Mikkels dejlige liderlige pik, som stadig stod lodret op i luften.
Kommentar