Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme i ferien 4.

(Alene hjemme i ferien)

Karakter: 4.6/11
Visninger: 11399

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
De næste timer gik jeg rundt i en døs, oplevelsen med pikken begravet oppe i fru Nielsen havde virkelig været lækkert, og tanken om at begrave ansigtet i hendes lækre kusse havde virkelig været en liderlig oplevelse.
Jeg gloede hele tiden på fru Nielsen, der gik rundt med en kittel, hvor kun de midterste to knapper var knappet, og hun var nøgen inden under. Hendes fyldige patter vippede hele tiden uden for, og når hun bukkede sig kunne jeg se lige op i hendes lækre kusse, der så våd og fristende ud.
Nå Jens er den gal igen, sagde hun, da hun så, at min pik stod stiv og strunk op ad min mave, og piksaften silede ned ad den.
Kom du her min dreng, og smag lidt på mine bryster. Igen borede jeg ansigtet ind i hendes barm, og suttede ivrigt på den store stive brystvorte.
Jeg kunne mærke, at hun tog et godt tag om mine nosser og trak hårdt op i dem. I det samme gik døren op, det var Ole, der kom hjem. Nå, I hygger jer nok, sagde han. Jeg blev knald rød i hovedet, men fru Nielsen trak mig ind til hendes bryst igen, så det var bare med at sutte løs. Ole tog sit tøj af, og kom hen til os. Har han været en god dreng, spurgte ha, og fru Nielsen kunne kun bekræfte, at jeg havde været meget hjælpsom. Ole stak pikken hen til fru Nielsens ansigt, og straks begyndte hun at slikke hans mega stive pik. Jeg lå, så jeg kunne se hvordan hun suttede og slikkede. Samtidig havde hun hånden nede i skridtet, hvor hun gnubbede kussen hårdt.
Ah, jeg trænger sådan til at få pik igen, stønnede hun, og lagde sig på alle fire, men røven lige i vejret. Ole plantede pikken solidt i hendes kusse, og kommanderede mig ned uinder, så jeg samtidig kunne slikke fru Nielsens kusse. Det var helt utroligt liderligt at se, hvordan Oles pik borede sig ind i den lækre kusse. Jeg slikkede, det bedste jeg havde lært, hen over klitten og hver gang Ole trak pikken tilbage slikkede jeg op ad hans pikskaft. Pludselig kunne jeg mærke, at fru Nielsen havde taget min pik i munden, det var himmelsk.
Ole pumpede øs, og jeg kunne se, at det nærmede sig, at han ville sprøjte en god gang sperm op i kussen, jeg slikkede endnu mere ivrigt, og kunne høre at fru Nielsen kom i en voldsom orgasme, samtidig med at Ole brølede sin ud i værelset. Da han trak pikken ud, væltede det ned i mit ansigt med sperm og kussesaft, jeg lappede det hele i mig. Fru Nielsen rejste sig lidt op, så jeg fik det hele med, samtidig pressede hun kussen ned mod mit ansigt, så jeg var ved at kvæles, men alligevel var jeg helt væk i liderlighed.
Nå lille ven, sagde fru Nielsen, så er det da din tur, og hun sænkede kussen ned over min pik i et langt dyk. Det var helt vildt, Ole proppede hans pik ind i munden på mig, så jeg kunne sutte den helt ren for sperm og kussesaft, og jeg kunne mærke at han begyndte at få stivelse i pikken igen.
Nu strammede de i mine nosser, og jeg sprøjtede helt vildt i fru Nielsens kusse, Ole dykkede ned, og fik lappet hele ladningen i sig, direkte fra kussen.
Udmattede sank vi sammen, det havde været alle tiders oplevelse.
Fru Nielsen skulle nu hjem, hun havde fået, hvad hun kom for - ugens kneppetur og så endda flere af dem.
Da hun var gået, spurgte Ole mig, om det havde været en god dag, og det kunne jeg jo kun bekræfte. Godt knægt, du er ved at være klar til lidt mere udvidelse af din seksuelle horisont. Kom her hen, sagde ha, og da jeg kom hen til ham, satte han et par metalklemmer fast i mine brystvorter - hold da op, hvor gjorde det ondt, men han sagde, at hvis jeg tog dem af, ville jeg få historiens største røvfuld. Tårerne piblede ned ad mine kinder, det gjorde virkelig ondt. Du skal have dem på i en halv time, sagde Ole, så skal du få lov til at slippe. Det er den længste halve time, jeg kan huske - og da tiden var gået, og Ole tog klemmerne af, skreg jeg højt, det gjorde om muligt endnu mere ondt.
Ole nulrede forsigtigt mine brystvorter, der struttede ud i luften, det gjorde både ondt og godt og jeg kunne mærke, at der var ved at komme liv i min pik igen.
Du skal nu hver dag have disse klemmer i et par gange om dagen, så du får nogle store stive brystvorter, tro mig, sagde han, til sidst vil du slet ikke kunne få nok smerte i dine brystvorter. Det tvivlede jeg nu meget på, men jeg havde vænnet mig til at gøre so Ole sagde.
Jeg sad på hans skød, og jeg kunne mærke at hans pik stod stiv mod min numse, jeg tror du skal have en god omgang pik, sagde han, og løftede mig op på bordet, med enden helt ude til kanten. Så smurte han lidt glidekrem omkring min røvkusse, og langsomt pressede han pikken op i mig. Som sidst gjorde det vældig ondt, emn da han havde holdt pikken lidt i ro, begyndte det at sitre af velbehag i mig. Ole begyndte nu at kneppe mig i lange tag, og jeg var helt væk i liderlighed.
Min pik savlede helt vildt, og jeg skulle lige til at tage hånden til hjælp, da jeg fik et ordentligt klask på min balle, hovsa sagde Ole, du holder fingrene væk, til du får lov. Ole arbejdede videre i min røvkusse, og jeg kunne mærke, at han ikke havde langt igen, før han ville sprøjte sin dejlige sperm op i mig, men nej, han trak den ud, og kommanderede mig den på knæ, hvorefter han pressede pikken ind i min mund. Jeg kunne smage min egen røvsaft, men jeg var så totalt liderlig, at jeg var klar til det hele. Pludselig pumpede Ole min mund fuld af sperm, og jeg sank det bedste jeg havde lært. Det var utroligt lækkert, og jeg kunne mærke at det gav små ryk i min pik, det var tæt på, at jeg ville komme, den mindste berøring, og det ville sprøjte ud af pikken.
Ole tog et glas, og stak min pik ned i det, han gav mig flere hårde klask i enden, og pludselig væltede min sperm ud af pikken og ned i glasset.
Så, sagde han, så kan du passende drikke din egen sperm, og jeg drak lydigt af glasset, og slugte det hele. Da vi havde spist til aften, ringede telefonen, Ole tog den, og jeg kunne høre, at det måtte være fru Nielsen han talte med. Da han havde lagt røret på, bad han mig om at smutte over til fru Nielsen med hendes taske, den havde hun glemt.
Jeg fik lov til at tage et par små gennemsigtige shorts på, jeg skulle jo ud på vejen. Jeg skyndte mig over, ringede på døren, og fru Nielsen åbnede med det samme, jeg kunne se at hun stadig havde kitlen på, men nu var der ikke knappet nogen knapper overhovedet. Med det samme fik jeg ståpik. Kom inden for, sagde hun, jeg tænkte nok, at jeg lige kunne få en tur mere, kom - hun gik op ad trappen til første sal, jeg havde ansigtet lige ud for hendes røv, og jeg kunne lugte hendes fissesaft. Da vi kom op, stillede hun sig op ad et brod, men røven lige imod mig, knep mig sagde hun, og jeg flåede shortsene af og begravede min pik i hendes smask våde liderlige kusse. Ja, hårdere skreg hun, samtidig med at hun hev og sled i hendes pattevorter. Nu tog pokker ved mig, jeg trak pikken ud og borede den i et lagt hug op i hendes røv. Hun skreg, at det måtte jeg ikke, men nu var jeg ligeglad, jeg pulede løs, og fru Nielsen skreg sin orgasme ud i rummet, vendte sig lynhurtigt om, og slugte min pik helt ind til roden, nu kunne jeg ikke holde mig mere, og sprøjtede en ordentlig ladning ned i halsen på hende.
Tak min dreng, sagde hun, ved du hvad i morgen kommer min søster på besøg, kan du ikke hjælpe os lidt med noget flytten rundt på møblerne. Jeg sagde, at jeg lige skulle spørge Ole først, men ellers ville jeg da gerne.

Mon Jens får lov?
Hvad skal der mon flyttes?
Kommentar