Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 12

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5246

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 12.: Mikkels tur. Del 1.: Nicolai.

Dagen efter, hvor Benjamin og Nic have det hyggeligt, hjemme hos Nic, som havde huset for sig selv, fik Benjamin mærket, hvordan det var at få gades største pik op i sig. Benjamin fik og have også ondt i numsen, et par dage efter, så han have svært ved at sidde stille, når han sad og spiste aftensmand sammen med sine forældre. De skulle ikke vide, hvad han have lavet tidligere samme dag.

Samme dag som Benjamin og Nic have det sjovt, havde Mikkel og Adel også noget i gang hjemme hos Mikkel. Først så de den film med Victor, som Adel have med, og som Mikkel godt vil se. Den glemte Adel, da han gik, efter de fik et bad sammen.

Hele den dag sad Mikkel nede på sit værelse i kælderen, hvor han fik set filmen med Victor en del gange.

Hvor han så om aftenen bliver forstyrret af sin mor, som lige var kommet hjem fra arbejdet. Hun skulle bare ned og sige, hej til Mikkel, som var gået under dynen, hvor han lå nøgen med en stiv pik i hånden.

Nå. Du er gået i seng, sagde hans mor, da hun kom ind på Mikkels værelse.

Jeg er meget træt, svarede Mikkel.

Så skal jeg ikke forstyrre, sagde hun og gik igen ovenpå.

Mikkel skubbede dynen til side og begyndte at hive i sin stive pik, mens han lå og tænkte på, at han lå ved siden af Victor, som også hev i sin dejlige liderlige pik.

Der gik ikke minutter, før Mikkel kom anden gang den dag, to af sprøjterne fløj hen over hovedet på ham og landede på væggen, et ramte Mikkel i ansigtet og maven gik ikke ram forbi af hans hvide drenge sperm.
Mikkel fik tørrede op efter sig, tændte for fjernsynet og faldt hurtigt i søvn og drømte om, hvordan det ville være at få en stor pik op i numsen.

Dagen efter vågnede Mikkel af sin mobils larmen. Han have fået en besked af Adel, hans hemmelige kæreste som skrev: ”Hej Mikkel. Kommer ikke i dag, skal noget med familien”. Mikkel svarede tilbage og lagde sig ned igen. Men det fik han ikke lov til i så lang tid, før Benjamin kom ind på hans værelse.

Nå! Du er vågn, sagde Benjamin og satte sig på Mikkels seng.
Hvad laver du her så tidligt? svarede Mikkel og satte sig op i sengen.

Tidligt! Har du i set på klokken, smilede Benjamin og tog sin mobil frem. Klokken er næsten 11.

Oppe ovenpå åbnede Mikkels mor døren igen, denne gang var det Nic, som ville snakke med Mikkel. Mikkels mor lukkede ham ind, viste ham hen til døren til kælderen, hvor Nic så gik ned til Mikkels værelse.

Du er kommet, sagde Nic da han kom ind på Mikkels værelse. Har du sagt noget til Mikkel? Spurgte Nic Benjamin, da han kom helt ind på Mikkels værelse.

Nej, svaret Benjamin. Du sagde, du ville sige det til ham, eller vise det.

Mikkel så undrende på Benjamin og Nic. Hvad vil I eller du vise mig? Spurgte Mikkel lidt nysgerrigt.

Nu skal du se, Mikkel, sagde Nic og satte sig ved siden af Benjamin i Mikkels seng. Tog sin mobil frem, fandt billederne, som han havde vist Benjamin i går.

Det er jo mig, Adel og Benjamin, sagde Mikkel og så op på Nic.

Nic nikkede og viste ham nogle flere billeder.

Mikkel sad og kiggede på billederne af ham selv, hvor han fik suttet pik af Benjamin. Hans pik begyndte at blive stiv under dynen. Det kunne ses, for han have ikke underbukser på.

Det er noget, der får lysterne frem i en, ikke Mikkel, smilede Nic og så ned på dynen.

Og du får lyst til at lege med mig, smilede Mikkel og var overrasket og glad over, at Nic også var til samme side som han selv. Men jeg vil lige ha mig et bad først, og lidt af spise. inden vi skal lege sammen, simlede Mikkel, hvorefter Benjamin hev dynen af Mikkel.
Tror du den kan vrnyr på det, grinede Nic og tog om Mikkels stive pik.

Det gav et gisp i Mikkel. Han var lidt eller vis meget forelsket i Nic. Men han turde jo ikke sige det til Nic, for han var bange for at ødelægge deres venskab.

Men Mikkel fik rejst sig op fra sengen, selv om det var lidt svært, da han godt kunne lide Nic’s berøring af hans liderlige stive pik. Men de skulle gøres rene fra i går aftes.

Mikkel fik sig et bad. og mens han stod derude, kom Mikkels mor ned og ville sige noget til Mikkel. Men han var jo i bad, hvor hun så gik ovenpå igen, hvor hun skrev en sms-besked til ham.

Mikkel kom ud fra badet med et håndklæde om sig, og samtidig gav hans mobil lyd fra sig, og han gik over til den. Så han stod med røven mod Nic, som ikke kunne holde fingrene fra håndklædet. Nic hev det af Mikkel, mens han læste beskeden fra sin mor. Han stod nu nøgen og med numsen tæt på Nic’s hoved, som ikke kunne dy sig for at røre Mikkels lille faste numse.

Hold op Mikkel, sagde Nic, mens han rørte på Mikkels bløde baller. Du har bare en lækker røv, lad mig se dit hul. Hvor Nic så spreder Mikkels baller ud til siden. Lækkert. Endnu et hårfrit hul, smilede Nic og kiggede over på Benjamin, som kiggede med.

Man kan ikke vente, smilede Mikkel og vendte sig om, hvor hans pik er mega stiv.

Det kan du heller ikke, smilede Benjamin og gav Mikkels pik et klem.

Men vi andre må vende med at læse resten af dette kapitel til næste uge, om de tager et andet sted hen, om de bliver på Mikkels værelse. Og hvad vil Adel sige til Mikkel, hvis han så Mikkel sammen med andre drenge, når han selv ikke var med til legen.
Kommentar