Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 11

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4937

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Du har sikkert læst Mikkel og Adel, del 1, hvor Mikkel møder Adel. Hvor så de hurtigt bliver forelsket i hinanden, og hurtigt kommer de i seng med hinanden. Hvor Adel også kan lide at følge efter andre drenge, filme dem når de spiller pik et eller andet sted, i en lille skov, eller hvor nu drenge kan finde steder til det.
Mikkel har set to af de film. Den ene var med Benjamin, som de fulgte efter og legede så med ham, hvor Nic også havde fulgt efter, og som så også vil lege med Benjamin. For mens han så på Mikkel, Adel og Benjamin, tog han nogle billeder af dem. Dem brugte han på at få fat i Benjamin, og det lykkedes at få med hjem, hvor de stadig er og er fuld gang med at sutte hinandens liderlige, stive pikke.
Hvis du ikke genkender noget af det, du lige har læst, så har du sikkert ikke læst de første 10 dele af Mikkel og Adel.

Kapitel 11.: Fik gades største pik op.

Mikkel og Adel var faldet i søvn på Mikkels seng. De lå begge nøgne, hvor Adel have sin ene arm hen over Mikkels brystkasse. Hvor døren så bliver lukket ind til dem, og en går op af trappen.

Over hos Nic, som have det rigtig godt, for han var sammen med Benjamin, som han nu bad om at lægge sig op i sin seng.

Hvis du lægger dig på maven og spreder benene, så jeg kan sætte mellem dem, sagde Nic mens han stod ved siden af sin seng, med noget af en liderlig pik.

Benjamin lagde sig, som Nic sagde, hvor Nic så satte sig mellem hans ben, hvor han have udsyn til en dejlig lille fast fræk røv. Nic begyndte at massere hans bløde baller, spredt dem end imellem, så Benjamins brune hul kom til syne.

Lidt efter lagde Nic sig oven på Benjamin, så hans store stive pik lå mellem hans baller, hvor Nic begyndte at bevæge sit underliv, så hans pik kørte mellem Benjamins baller.

Du har bare en dejlig numse, hviskede Nic sødt til Benjamin. og gav ham et kys på kinden.
Det samme kan jeg sige om din pik, sagde Benjamin som kunne mærke Nic’s pik ramme sit hul engang imellem.

Lidt efter rejste Nic sig op, og hans pik var meget våd. Det samme var Benjamins røv også, især mellem ballerne og lidt op af ryggen. Det var al den presperm, som Nic have produceret, mens han have kørt sin pik frem og tilbage mellem Benjamins baller.

Nic kom tilbage med noget gult i den ene hånd, hvor Benjamin godt vidste, hvad det skulle bruges til.

Du har ikke tænkt dig at stikke den kæmpe ind i mig, sagde Benjamin og pegede på Nic’s stive pik.

Jo! Svarede Nic. Det jomfruhul skal mærke min store, lange, liderlige pik, smilede Nic og åbnede vaselinen.

Det gør du ikke, vel, sagde Benjamin, som var bange, for Benjamin tænkte på for nogle dage siden, hvor han ville prøve at stikke et lys op i numsen; men det kom ikke langt op, før han tog det ud igen.

Er du klar, smilede Nic, som have taget en klat på sin finger. Spred dine baller, Benjamin.
Jeg vil ikke ha du skal bolle mig i røven, sagde Benjamin lidt bange og skræmt. Jeg ved det gør ondt.

Hvordan det? Spurgte Nic nysgerrigt. Er dit hul ikke jomfru alligevel.

Jo eller nej, svarede Benjamin. For nogle dage siden, prøvede jeg at stikke et lys op, men det gjorde ondt.

Det er også noget dumt noget, svarede Nic, som satte sig ned ved siden af Benjamin, som have sat sig op i Nic’s seng. Du bestemmer jo selv, Benjamin, smilede Nic og kiggede over på sit computerbord.

Benjamin så derover og så billederne af ham selv, hvor han så kiggede på Nic, som stadig sad med et smil.

Du har sikkert tænkt rigtigt, Benjamin. Du ved jo, hvis du ikke gør, hvad jeg vil ha eller siger, så kunne det være, det ikke ville være sjovt for dig, at møde op i skolen efter ferien. Så stikker Nic fingeren med vaseline op i hans ansigt. Skal vi komme til sagen, smilede han.

Benjamin så skræmt ud, mens han igen lagde sig ned på maven i Nic’s seng, hvor Nic bad ham om at sprede ballerne, hvor Nic så begyndte at smøre hans hul godt ind i vaseline. Efter det lod han sin pegefinger glide op i det varme hul. Benjamin gav en lille lyd fra sig, men det var ikke, fordi det gjord ondt, men for chokket over, at han stak fingeren op.

Gør det ondt det her, sagde Nic, mens han kørte fingeren frem og tilbage i et langsomt tempo.

Benjamin rystede på hovedet, hvor Nic satte tempoet lidt op. Lidt efter fik Benjamins hårfri numse en finger mere. Der gav Benjamin en lidt større lyd fra sig.

Gjorde det ondt? Spurgte Nic, og holdt sine fingre stille i hans hul.

Ja. Men ikke ret meget, svarede Benjamin.

Nic lod så de to fingre køre langsomt frem og tilbage, hvor han engang imellem tog begge fingre ud af hulet og smurte noget mere vaseline på dem. Efter fem, ti minutter var Benjamins hul klar til at modtage Nic’s meget liderlige pik, som var godt våd af presperm, så der var kommet en våd plet på sengen.

Nic tog en stor klat vaseline på sin stive pik, smurgte den godt ind, så den var godt fedtet. Så stillede han sig på knæ mellem Benjamins spredte ben, bad Benjamin om at sprede sine baller noget mere, hvor han så rettede sin mega liderlig pik ned mod hulet. Pikhovedet mødte Benjamins hul, langsomt stak Nic sin pik ind i det varme hul. Imens ligger Benjamin og bider i Nic’s dyne, laver små skrig og Nic masser stadig langsom sin pik ind i Benjamin. Hvor det bliver for meget for Benjamin, han gir slip på sine baller, så det lukker om Nic’s stive pik, så det ser ud som om den er langt inde i ham.

AAAAAVVVV! Det gør virkelig ondt nu, skreg Benjamin op og prøvede at skubbe Nic væk, hvad der ikke lykkes for Benjamin.

Slap af, sagde Nic, som fik mast sin pik igennem ringmuskel, som strammede godt til om hans pik.

Benjamin prøvede at slappe af, selv om det var svært, når man have gades største pik oppe i sig. Nic begyndte, da Benjamin slappet mere af i røven, at køre sin pik langsomt og forsigtigt frem og tilbage. Men det blev ikke til så meget knepperi i denne omgang, for Nic var pisse liderlig og kunne ikke holde til så meget numse i denne omgang. Han trak sig ud, bad Benjamin om at lægge sig om på ryggen, så han kunne se, når han lukkede op for sit springvand af sperm.

Nic tog fat om sin fedtede pik og begyndte at hive frem og tilbage. Det varede ikke i lang tid, før springvandet blev lukket op, så det regnede med sperm over Benjamins liderlig pik, maven og ansigtet fik også den varme dejlige sperm på sig.

ÅÅÅÅHHHH OOOHHH! Hvor er det godt, stønnede Nic, mens han sprøjtede sin hvide sperm over Benjamins dejlige drenge krop.

Da springvandet blev lukket, tog Nic om Benjamins stive pik, startede med at sutte den rene for sin egen sperm, hvor Benjamin lidt efter kom med nogle lyde.

OOOHHH ÅÅÅHHH UUUHH! Kommer, stønnede Benjamin og begyndte at bevæge sit underliv op og ned.

Nic stoppede med at sutte, hvor han begynder at spille den af på ham. Hvor det så var Benjamins tur til at lukke op for springvandet. Det kan man også sige, han gjorde, det væltede også ud med sperm af hans pik, Nic troede han aldrig vil stoppe med at sperme, så meget kom der ud af Benjamins lille liderlige pik.

Hold op hvor du også kan sperme, smilede Nic til Benjamin da han var kommet sig over sin orgasme. Du ser dejlige fræk ud, når du ligger der med sperm over det hele, hvor Nic rejse sig fra sengen, fandt sin mobil og tog et par billeder af Benjamin i Nic’s seng.

Ikke flere billeder af mig, Nic, sagde Benjamin.

Lidt efter gik de i bad sammen, så Benjamin kunne få spermen skyllet af. Mens Benjamin stod under bruseren, tog han sig til sit røvhul, som gjorde ondt, ikke meget, men han kunne godt mærke, at han lige havde fået gades største pik op i sin jomfru hul.
Kommentar