Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 10

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4697

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Benjamin fandt noget tøj og fik det hurtigt på, hvor han igen læste det, der stod bag på det billede af ham, hvor han sutter pik på Mikkel ude i den lille skov, hvor Benjamin næsten hver dag var taget ud for at spille pik. Benjamin kunne godt lide at være nøgen ude i naturen, han troede, han have fundet sig et hemmeligt sted, men det var det i hvert fald ikke mere.

Benjamin tog billedet i shortselommen og gik så over mod skolen, hvor han skulle mødes med ”N”, ham som have lagt billedet på hans seng. Mens Benjamin gik over mod skolen, tænkte han på mange drenge. Hvor han også tænkte på, om det kunne være Mikkel og Adel, som have fået en tredje person til at stå og tage billeder af dem. Han nærmede sig skolen, hvor man fra vejen kunne se ned til toiletterne. Men han kunne ikke se nogle stå der, så han gik derned og gik lidt rundt og ventede nervøst på, hvem det kunne være.

Hej, hørte Benjamin og vendte sig om og så, det var Nic, som gik en klasse over ham. Du turde ikke andet at komme, sagde Nic og smilede til Benjamin.
Hvad vil du? spurgte Benjamin nervøst og overrasket over, at det var Nic. Og hvorfor gør du det her?
Jeg vil også godt lege lidt med dig, sagde Nic og tog et par billeder op fra lommen. Hvis du ikke vil lege med mig, så har jeg nogle billeder her, smilede Nic og viftede med billederne hen imod Benjamin.
Hvor skal vi gøre det henne? spurgte Benjamin, som var overrasket over, at det var Nic. Ham havde han meget lyst til at lege med. Han havde altid syntes, at Nic så godt ud, og tit havde han tænkt på ham når han spillede pik. Men Benjamin troede ikke, at Nic var til fyre, for hver gang Benjamin så Nic, sad han og kyssede med en pige.
Hjemme hos mig, sagde Nic glad. For jeg har huset for mig selv.
Lad os gå hjem til dig, svarede Benjamin.

Nic var overrasket over, at Benjamin var lige på, det gik også lige ned i hans liderlige pik, som var halvstiv.

På vej hjemad mod Nic, spurgte Benjamin:

Jeg troede, du var til piger, smilede Benjamin glad til Nic.
Det er jeg vel også, sagde Nic og smilede tilbage til Benjamin.

Hos Mikkel var de gået ind på værelset, hvor de have lagt sig i Mikkels seng. Mikkel var ved at falde i søvn, mens Adel lå og nussede ham på hans mave.

Er du træt? Spurgte Adel Mikkel.
Lidt, svare Mikkel og lukkede øjnene.
Har du ikke lyst til at sutte mig? spurgte Adel og kyssede Mikkel på munden. Jeg har en mega stiv pik, som kalder på dig, smilede Adel og Mikkel åbnede øjnene igen.
Det vil jeg altid, smilede Mikkel frækt til Adel.

Nic og Benjamin var kommet hjem til Nic, som ikke boede langt fra skolen. De gik ind på Nic’s værelse, hvor Nic bad Benjamin om at smide sit tøj. Benjamin fik hurtigt tøjet af, det samme gjorde Nic.

Hold… op… hvor du ser godt ud, sagde Nic, mens han gik tættere på Benjamin.
Det samme kan jeg sige om dig, sagde Benjamin som stod med en mega stiv pik. Du har noget af en stor pik, smilede Benjamin. Så stor en har jeg ikke set før.
Den er også næsten 20 cm i stiv tilstand, smilede Nic og skubbede Benjamin ned i sin seng.

Nic tog om Benjamins lille stive pik, startede med at køre tungen rundt på hans pikhoved. Lidt efter begyndte Benjamin af producere presperm, det strømmede ud af reven. så hvis Nic ikke slikkede det i sig, ville det løbe ned af Benjamins liderlige stive pik.

Det kilder helt vildt i min pik, sagde Benjamin og lagde sig helt ned i Nic’s seng, hvor han nød den dejlige berøring Nic gjorde ved hans kildende pik.

Nic sagde ikke noget, han begyndte bare at sutte, så Benjamin begyndte at ligge uroligt på sengen. Og jo mere Nic suttede Benjamins liderlige stive pik, jo mere uroligt lå Benjamin, så Nic have svært ved at sutte hans pik. Hvor så lidt efter Nic stoppede med at sutte, lagde sig op i sengen med benene ud over sengekanten, spredte sine ben og bad Benjamin om at sætte sig mellem dem.
Som sagt så gjort. Benjamin skyndte sig ned på gulvet, satte sig mellem Nic’s spredte ben og have udsyn til nogle hængende nosser og en kæmpe stiv pik, som lå, så hans pikhoved lå i navlen.
Benjamin tog fat i Nic’s lange, varme, stive pik, hvor forhuden var halvt nede over hans pikhoved. Benjamin løftede pikken op, så den stod lodret op i luften, trak forhuden lidt længe ned, så Nic’s våde pikhoved stod helt frit. Solstrålerne fra vinduet ramte Nic’s våde pikhoved, så det skinnede, det blev udsynet ikke dårligere af.

Du har sørme noget af en stor, dejlige, stiv pik, Nic, sagde Benjamin, som aldrig havde set og rørt så en stor pik før.

Benjamin begyndte at sutte. da en dråbe presperm kom frem i reven, hvor det så var første gang, Nic fik suttet pik af en dreng. Han har prøvet det før, men det var bare med en pige, som var hans kæreste. Nic vidste ikke rigtigt, om han var til piger eller drenge, lige nu har han det fedt og liderligt ved at se Benjamin sutte hans kæmpe stive pik.

Hos Mikkel, som var begyndt at sutte Adels mega stive pik. Det var dog ikke i ret lang tid, Mikkel fik lov til at sutte, før Adel skubbede ham væk.

Læg dig ned på ryggen, kommanderede Adel Mikkel, som blev helt overrasket.

Mikkel gjorde som Adel sagde og lagde sig på ryggen, hvor Adel med sin stive pik i hånden satte sig på hans mave og begynder at hive hårdt i sin pik.

Benjamin var godt i gang med Nic’s mega lange stive pik. Nic var begyndt at stønne lidt, mens han så liderligt på Benjamin, som suttede kærligt på hans liderlige lange stive pik.

Du er god til det, Benjamin, sagde Nic. Har du prøvet det mange gange?
Benjamin stoppede med at sutte. Det har jeg ikke, sagde han og tørrede sig om munden. Din pik er nummer tre jeg har suttet, smilede han og tog igen Nic’s pik i munden.
Du har lært at sutte pik hurtigt, smilede Nic og begyndte at nusse Benjamin i håret.

Ved Mikkel var Adel kommet op og stå på knæene, have rette sin pik ned mod Mikkels ansigt og stønnede mens han hev hårdt i pikken.

ÅÅÅHHH! OOOHHH! Nu skal du få sperm i hovedet, sagde Adel stønnende, hvor han begyndte at sprøjte det ende kæmpe sprøjt efter det andet i hovedet på Mikkel.

Hvor meget kan du sper…, mere fik Mikkel ikke sagt, da Adel sprøjtede ind i munden på ham.
Ikke mere, sagde Adel lidt efter og var helt udmattet og lagde sig ned ved siden af Mikkel. Hold op hvor var det godt at sperme, du er bare for dejlige, Mikkel.

Mikkel lå og var hvid i hovedet af Adels sperm. Han slikkede sig om munden, hvor han så tog Adels T-shirts, som han fik fat i, for han kunne ikke se noget, for hvis han åbnede øjnene fik han sperm i dem. Tørrede sig med Adels T-shirts, hvad Adel ikke lagde mærke til, før han skulle ha den på senere på formiddagen.
Kommentar