Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 9

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.0/2
Visninger: 4817

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Denne dag starte tidligt for de fire drenge, Mikkel, Adel, Nic og Benjamin. Mikkel og Adel sad og var klar til at se den film, som Adel have med, hvor han har optaget en dreng, som står og spiller pik.
Nic sad nu hjemme på sit værelse, tænkte over, hvordan han skulle komme i kontakt med Benjamin, som lå hjemme i stuen og så noget fjernsyn og tænkte på Mikkel og Adel, mens hunden var ude i haven og fik gjort det, den skulle.

Så er den klar, til du kan sætte cd’en i computeren, sagde Mikkel og trykkede på knappen, hvor cd’en skulle sættes i.

Adel satte cd’en i og den startede op, hvor der så på skærmen kom noget op, så man kunne vælge, om at starte eller åbne en mappe. Mikkel trykkede på spil videoen, hvor den så begynder at køre filmen.

Filmen startede med nogen, der lammer, hvor man så kunne se en flok unge mennesker, de stod i en skolegård og kastede med en bold. Adel gik videre og ud af skolegården, hvor man så kunne se en stor åben plads.

Det er filmet fra min gammel skole, sagde Adel. Og det du ser nu er skolens sportsplads.

Der blev zoomet ind på en lille skov, som man ikke rigtigt kunne kalde for en skov, for man kunne gå rundt om den, men man kunne ikke se gennem den. Filmen gik i sort og lidt efter kom et billede frem igen, denne gang var Adel på vej ind i den lille skov.

Jeg var nødt til at gå meget forsigtigt, sagde Adel, så han ikke skulle høre, jeg var på vej ind til ham.
Okay, sagde Mikkel, som var helt spændt og liderlig, han glædede sig til at se fyren, som Adel havde filmet.

Samtidig ovre hos Nic, som sad på sit værelse og så på de billeder, som han tog af Mikkel, Adel og Benjamin i går ude i den lille skov. Nic have en stivert på, mens han så på billederne af de tre dejlige fyre, hvor han igen blev forstyrret, men denne gang af hans far, som kom ind.

Vi kører nu, sagde han. Husk at mor og jeg spiser ude i aften, og lillebror sover ovre hos en ven.
Okay, svarede Nic lidt irriteret. Nic har tit ønsket sig en lås på døren, for hans forældre kunne aldrig vente på, at han sagde: kom ind! Men nu har han da huset for sig selv, til en gang i aften, og det var Nic også meget glad for, for det skete ikke så tit, at han have huset for sig selv.

Hos Mikkel var Adels film, kommet næsten helt hen til fyren, som var ved at tage tøjet af, som han smed ved siden af sig selv. Da han kom til underbukserne, begyndte det at kilde i Mikkels krop og især hans stive pik. Hvor så fyren i filmen tager sine underbukser af.

Han har ikke noget hår ovenover pikken, sagde Mikkel, da fyren have smidt underbukserne.
Det har Victor, som han hedder, sagde Adel. Det kan ikke ses derfra, hvor jeg filmer, for han er lyshåret, som du kan se. Og du kan tro han er en liderlig ung fyr, smilede Adel frækt og med et lille glimt i øjet. Men lige om lidt kan du se, at han har hår derned, når jeg zoomer ind.
Ham Victor kunne jeg godt tænke mig at lege lidt med, sagde Mikkel, mens han tog sig på bulen på sine underbukser, som han stadig sad i. Er det en, som du kunne få her til byen? spurgte Mikkel så.
Måske, svarede Adel. Det er længe siden, jeg har snakket med ham, jeg var kun sammen med ham ca. 14 dage.

Nu blev der zoomet ind på Victors nu stive pik. Nu kunne Mikkel se hans hår. Victor begynder at hive frem og tilbage i sin liderlige stive pik. Det samme gjorde Mikkel, da han fik sin stive pik ud af sine underbukser. Adel, som stod ved siden af Mikkel, gik ned på knæ og fjernede Mikkels hånd fra hans stive pik. Tog fat om den og startede med at hive frem og tilbage, hvor han så lidt efter begyndte at sutte Mikkels våde pik.

Mens Mikkel så på Victor, som stod og spillede pik, nød han den behandling, Adel gav hans egen pik. Det kildede i hans pik, eller det gjorde det over hele hans krop. Mikkel var totalt liderlig af at se på Victor, det var også første gang, Mikkel så en fyr med lyst hår ved pikken.

Hos Benjamin, som have fået lukket hunden ind, gik han ud i køkkenet og fik noget hurtig morgenmad, derefter gik han ud i bad.

Ved Nic, som var på vej ud af døren, Han var på vej over imod Benjamin. Nic have printe et billede ud, hvor Benjamin sutter Mikkels pik, hvor Nic så havde skrevet noget på bagsiden af billedet.
Lidt efter var Nic ved Benjamins hus. Bankede på men ingen åbnede, så Nic tog i døren og den var ikke låst. Nic åbnede døren lidt op og kunne høre nogen i badet. Han lukkede døren lidt i igen og så hen mod, hvor forældrenes bil holdet. Bilen var væk, og Nic tog chancen og listede sig ind. Benjamins værelse var det første, Nic kom til, hvor han gik ind, lagde billedet på hans seng, sådan at han, når han kom ind, kunne se sig selv sutte pik på Mikkel. Nic fik lagt billedet på Benjamins seng. Da han så hørte bruseren blive slukket, skyndte han sig ud, uden Benjamin kunne høre, døren blev lukket.

Ved Mikkel var lyden af en liderlig dreng, som var ved at komme. Adel suttede lige til Mikkel kom med et skrig af en orgasme i hans mund. Mens Mikkel kom i Adels mund, kom Victor i filmen også. Det var også i nogle lange sprøjt, som fløj hen imod, hvor Adel stod og filmede, hvor filmen så går i sort.

Hold op hvor var det godt, stønnede Mikkel. Sikken en morgen orgasme, smilede Mikkel til Adel, da han så op på Mikkel og slikkede sig om munden.
Guf, sagde Adel bare og smilede igen til Mikkel.

Hos Benjamin var han på vej ind på sit værelse. Først lagde han ikke lige mærke til billedet på hans seng. Da han så det, blev han lidt bange: hvem har stået og set ham sutte pik? Han vendte billedet om, hvor Nic havde skrevet noget til ham:

Hej med dig.
Jeg har stået og set på dig, da du suttede pik på Mikkel og Adel. Jeg har mange billeder af det, som jeg har tænkt mig at smide rundt i byen, så alle kan se, hvad du laver sammen med Mikkel og Adel.
Hvis du ikke vil ha jeg smider billeder af dig rundt i byen, så mødes vi om en time ved skolegårdens toiletter. Hilsen N.

Benjamin tænkte på, hvem det kunne være, plus blev han også bange for den, som have taget billederne af ham sammen med Mikkel og Adel. Skulle han sige det til dem, eller skulle han bare mødes med ham, som havde givet ham billedet? Plus at den person, som startede med N, havde været inde i huset, mens han var i bad. Benjamin begyndte at tænke på, hvem det kunne være, om det var nogen fra hans klasse.

Det kunne være, Niclas, tænkte Benjamin. Når nej. Han er på ferie, sagde Benjamin og tænkte, mens han fandt noget tøj.

Fortsætter.
Kommentar