Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 8

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 4910

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Benjamin kigger på Mikkel, efter han havde givet ham et kys, hvor Benjamin giver Mikkel et kram, så deres halvstive pikke mødes og glider op og ned på hinanden.

Nic var kommet helt hjem, og var ved at lægge billederne på sin computer, hvor han rigtigt kunne se de tre drenges stive pikke. Nic fik selv stiv pik ved at sidde og kigge på dem, så han tog sin pik frem og begyndte at spille den af. Men han blev forstyrret af sin lillebror, som kom farende ind til Nic.

Kan du ikke banke på! råbte Nic til sin lillebror. Nic nåede at få sin stive pik dækket til med sin T-shirts og fik slukket for skærmen med billedet, hvor Benjamin sutter Adels dejlige stive pik.

Jeg troede ikke du var kommet hjem, sagde han. Mor gav mig lov til at hente den film, du fik lov til at låne nede i kiosken i går.
Den ligger ovre på natbordet, sagde Nic lidt irriteret på sin lillebror.

Da hans lillebror gik ud fra værelset, rejste han sig op og fik pakket sin stive pik ned i bukserne igen. Tændte for skærmen og fik lagt billederne, i en sikker mappe på sin computer. Man kunne ikke vide, om hans lillebror kunne holde fingrene væk fra hans computer.

Dagen efter.

Nic vågnede tidligt denne morgen. Han kunne ikke rigtigt sove mere. Han lå og tænkte på, hvordan han kunne få Benjamin hjem til sig. Nic kendte godt Benjamin fra skolen, men han gik ikke sammen med ham. Nic satte sig på sengekanten og så ned på sine underbukser. Hans pik var stiv og have lavet en lille våd plet. Hvor han så gik ud i bad, hvor han så møder sin lillebror ude på gangen.

Man har nok en morgen stivet, grinede han og skyndte sig ind på sit værelse.

Nic sagde ikke noget til det, han gik bare ud på badeværelset og under bruseren.

Ovre hos Benjamin, lå han stadig og sov. Han lå og drømte om stive pikke.

Hos Adel, var han ved at spise morgenmad sammen med sin familie. Når han var færdig med det, skulle han over til Mikkel, for han havde lovet Mikkel, at han måtte se den anden film, som han have lavet med en anden dreng, som han have filmet fra den anden by de flyttet fra.

Mikkel var ved at vågne og sad på sengekanten. Han tænkte meget på Benjamin, hvor dejlige han så ud. Mikkel var blevet forelsket i Benjamin, plus han stadig kunne lide Adel. Den eneste forskel på de to var, at Adel var mørk i huden og have en længere pik. Benjamin var hvid i huden som han selv var, og hans pik var også ligesom hans egen var. Lille og kunne sprøjte meget.

Jeg smutter over til Mikkel, sagde Adel til sine forældre. Tak for mad. Hvor han så gik ind på sit værelse først, hvor han have filmen med den anden dreng, som han havde filmet.

Mens Adel fandt filmen og var på vej over til Mikkel, var Mikkel på vej op i køkkenet for at få noget morgenmad. Han have lige fået sig sat, da Adel kom næsten løbende ind af hoveddøren.

God morgen min dejlige ven, sagde Adel glad.
Ssssyyy! Min mor er stadig hjemme, hviskede Mikkel til Adel, da han fik sat sig ned, ved siden af Mikkel.
Undskyld. Jeg troede hun var gået, hviskede Adel tilbage til Mikkel.

Nic var på vej ud af badeværelset med et håndklæde om livet, Han gik ind på sit værelse for at finde noget rent tøj, han kunne tage på. Lidt efter sad Nic nede i køkkenet, hvor hans far sad og læste avisen. Hans mor var taget på arbejde og det skulle hans far også. For Nic’s forældre har holdt deres ferie, så Nic og hans lillebror skulle passe sig selv i dagtimerne. Det havde de prøvet før.

God morgen, sagde hans far. Man er nok tidligt oppe i dag, hvad skyldes det?

Kunne ikke sove mere, svarede Nic og tog noget morgenmad frem.

Du har huset for dig selv i dag, sagde hans far da Nic satte sig ved køkkenbordet. Din lillebror skal sove hos en ven et par dage, og din mor og jeg, vi skal over og besøge nogle venner i aften. Så din mor har lagt nogle penge til dig, så kan du købe dig en pizza til aftensmad.

Fedt, tænkte Nic. Nu har han stedet, hvor han kunne være sammen med Benjamin, men nu skulle han bare finde på, hvordan han kunne få ham med her til.

Ved Mikkel sad han og fik sin morgenmad, mens Adel fortalte om ham, han havde filmet. Det fik Mikkels pik til at vokse i underbukserne, som han kun var iført, mens han sad i køkkenet.

I to må hygge jer, sagde Mikkels mor, som var på vej til sit arbejdet. Jeg har lagt nogle penge til dig, så kan du købe dig noget at spise. Hej, hej og så forsvandt hun ud af døren.

Hvor lang tid vare filmen? spurgte Mikkel nysgerrigt.

Det kan jeg ikke lige huske, sagde Adel. Måske, omkring 10 minutter eller længere. Men skynd dig og få spist din morgenmad, så vi kan komme ned på dit værelse og se den.

Mikkel skynder sig med at spise, hvor de så skynder sig ned i kælderen og ind til Mikkels computer. Mikkel tænder for den, og den starter op.

Ovre hos Benjamin blev han vækket af sin hund. Den skulle ud og tisse, og det var Benjamin nødt til at tage sig af, for hans forældre var taget af sted på arbejde. Så Benjamin måtte få sine underbukser på, for han sov altid nøgen. Fik lukket hunden ud og gik så hen til sofaen, hvor han tændte for fjernsynet og lagde sig ned på sofaen. Her begyndte han at tænke på det, der skete i skoven i går, hvor dejligt det var at lege med Mikkel og Adel. Det ville han godt igen.

Jeg må tage over til Mikkel, sagde Benjamin til sig selv og kunne mærke, at hans pik begyndte at røre på sig.

Fortsætter.
Kommentar