Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 7

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 4674

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Nic som var fulgt efter Mikkel og Adel ud til det lille skovområde, stod og tog billeder af de tre, Mikkel, Adel og Benjamin. Han stod selv og have noget af en bule i sine shorts, og han have mega lyst til at spille den af, eller allermest have han lyst til at gå hen til de andre tre.

Hold op det er vildt dejligt, sagde Mikkel stønnende og så ned på Benjamin, som var i fuld gang med at sutte.

Mikkel kunne godt mærke forskel på Benjamins sutten og så på Adels, for Benjamin have ikke prøvet det før, men han gjorde det godt nok.

Nå! Så må det være min tur til at få suttet pik, sagde Adel og skubbede Mikkel væk fra Benjamin. Sut min pik, kommanderede Adel til Benjamin, som tog fat i hans meget stive pik og begyndte at sutte. ÅÅÅHHH! Hvor er det bare så godt det her, sagde Adel stønnende.

Mens Adel fik suttet pik af Benjamin, satte Mikkel sig ned ved siden af ham, tog om hans meget følsomme liderlige pik, trak forhuden frem og tilbage et par gange. Hvor så Mikkel bøjede hovedet ind over hans pik og lod sin tunge glide rundt på hans våde pikhoved. Så begyndte Mikkel stille og roligt at sutte Benjamins pik. Mikkel var nød til at holde pauser ind imellem, for at Benjamin ikke skulle komme.

Nic stod lidt derfra og så liderligt på de tre drenge. Han havde taget sin stive pik ud og var begyndt at hive i den. Han have nok gadens længst pik. Den var næsten 20 cm, når den var stiv. Det var nok det Mikkel var falde for, for han kunne ikke lade være med at kigge på den, når de var i svømmehallen sammen. Det skete ikke så tit, at de var i svømmehallen sammen, for Mikkel fik stiv pik, hver gang han så Nic nøgen.

Lad os spille pik alle tre, kom det fra Adel, som var ved at komme i munden på Benjamin. Rejs dig op og stil dig mellem Mikkel og mig, kommanderede Adel.

Benjamin rejste sig op, da Mikkel flyttede sig. Nu stod de, så Nic kunne se alle tres stive pikke. Det blev for meget for ham, så han kom i nogle lange sprøjt. Han skulle passe på, han ikke stønnede for højt, for det skulle ikke opdages, at han havde stået og kigget på de tre dejlige drenge.

ÅÅÅHHH! Kommer. Jeg kommer nu, stønnende Adel og så på de andre to.
Det gør jeg også, stønnede Mikkel.
Jeg også, kom det stønnende fra Benjamin.

Tre fyre stod ved siden af hinanden med hver deres liderlige stive pik i hånden, hvor alle tre sprøjtede deres sperm ud samtidigt og i nogle lange sprøjt ud over skovbunden.

Nic så lige, at de sprøjtede, hvor han så forsvandt stille og roligt fra sit gemmested.

Du er lige som Mikkel og mig, sagde Adel til Benjamin, da han var kommet sig over sin orgasme og fået vejret. Du sprøjter lige så langt og meget som os, smilede Adel sødt til Benjamin.

Benjamin nikkede bare, han have ikke rigtigt fået vejret efter sin dejlige orgasme. Han satte sig ned på tæppet, Mikkel sad der allerede og var helt udmattet og træt.

Nic, som var på vej hjem, så på de billeder, han have taget af de tre, hvor det så går op for ham, hvor han have set Adel henne. Det var hans ekskæreste. Den gang han var kærester med ham, have han langt hår. Det var derfor, Nic ikke rigtigt kunne genkende ham, da han så ham første gang i skoven.

Mens Nic gik hjemad og så på de gode billeder, han have taget af de tre, Adel, Mikkel og Benjamin. Var de tre henne i skoven helt udmattede, eller det var kun Benjamin, for Mikkel og Adel var begyndt at lege igen med Benjamins stadig stive pik. Mikkel og Adel suttede den på skift. Benjamin have noget af en følsom pik, for han kunne ikke ligge stille, mens de suttede ham.

ÅÅÅHHH! Hvor det kilder, sagde Benjamin stønnende. Jeg har aldrig prøvet at sperme to gange efter hinanden.
En gang skal være den første, smilede Mikkel til Benjamin, som var blevet lidt lun på ham.
Din tur Mikkel, sagde Adel og gav Mikkel Benjamins stive pik.

Mikkel suttede, så Benjamin kom i himlen. Han kunne snart komme og det kunne Mikkel mærke og høre på hans vejrtrækning, som blev tunger.

Kommer, Kommer! Sagde Benjamin stønnende og ville tage fat om sin pik, men Adel tog fat i hans hænder og holdt dem ovenover hans hoved.

Mikkel stoppede med at sutte og begyndte at spille den af på ham, hvor Benjamin skreg, og et sprøjt af en tynd stråle sperm fløj over en meter op i luften. Mikkel fortsatte med at hive i hans pik, men der kom ikke mere ud af den. Benjamin var helt væk i sin orgasme. Han lå stadig og hev efter vejret og hans pik, som nu lå på hans mave, lå og dunkede og en lille dråbe sperm kom ud af reven.
Mikkel tog igen fat i Benjamins pik. Benjamin gav et lille ryk på sig. Mikkel rettede pikken lodret op i luften, hvor han suttede spermdråben i sig, hvor Benjamin gav et lille støn fra sig og ville skubbe Mikkel væk, for Benjamins pik var mega følsom nu, det kildede for vildt, hver gang Mikkel suttede eller slikkede på hans pikhoved.

Adel slap Benjamins hænder, rejste sig op og begyndte at tage sine shorts på og sagde:

Er da nogen som vil med hjemad? For jeg tager hjem nu.
Jeg lægger mig lige lidt og kommer mig, sagde Benjamin helt udmattet.
Hvad med dig, Mikkel? Vil du med hjemad nu? Sagde Adel mens han tog sin T-shirts på.
Jeg følger med Benjamin, sagde Mikkel. Er det okay med dig?
Ja, Ja, svarede Adel og begyndte at gå.

Må jeg spørge om noget, Mikkel? spurgte Benjamin, da Adel var gået.
Ja. Spørge du bare løs, sagde Mikkel og smilede sødt til Benjamin.
Er dig og Adel kærester? Spurgte Benjamin.
Det er vi, men du må ikke sige det til nogen, sagde Mikkel, for Adels forældre ved det ikke.
Jeg skal nok love, at jeg ikke siger noget, sagde Benjamin og rejste sig op. Men hvordan vidste I, jeg var her?
Som du så i starten, at Adel havde fulgt efter dig i går og filmet dig her, sagde Mikkel og rejste sig op. Så fik han lyst til, at vi skulle lege lidt med dig, hvor vi så gik hen til dit hus, hvor vi så så dig komme ud, så fulgte vi så efter dig, smilede Mikkel.

Fortsætter.
Kommentar