Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 6

(Mikkel & Adel)

Karakter: 3.5/2
Visninger: 5041

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Er du klar, Mikkel? spurgte Adel.

De have lige været i bad begge to. De have ligget og tagget sol ude i Mikkels have, så de var lidt svedige.

Det er jeg, svarede Mikkel, mens han tog sin T-shirts på. Har du kameraet?
Ja, svarede Adel. Så lad os gå.

Mikkel og Adel gik så ovenpå og videre ud. Mikkel låste efter sig. Nu var Mikkel og Adel på vej over til, hvor Benjamin bor, kun ca. 500 meter fra hvor Mikkel bor.

I et vindue stod en og så de gik. Det var Nic, som også boede på samme gade som Mikkel. Han stod lidt og undrede sig over ham, som Mikkel fulgtes med, han syntes, han lignede en, han havde mødt før.

Jeg kan godt mærke, jeg ikke har fået spillet pik i dag, sagde Mikkel, mens de gik. Jeg kunne eksplodere lige nu.
Det samme her, sagde Adel og tog Mikkel i skridte. Den er også godt nok stiv, kan jeg mærke, smilede Adel frækt til Mikkel. Du må vente til vi har Benjamin.

Mikkel og Adel var kommet til Benjamins hus. Det så ud til, der ikke var nogen hjemme, da pludselig døren i huset gik op. Det var Benjamin, som kom ud. Han lukkede døren efter sig og låste.

Ved du hvad Mikkel, hvad det betyder, at han låst efter sig, sagde Adel og kiggede på Mikkel, som nikkede. Han er alene hjemme, så skal vi ikke være bange for, at hans forældre bliver bekymrede, hvorfor han er så længe væk hjemmefra, smilede Adel.

Mikkel og Adel fulgter efter Benjamin, som gik med en pose. Mikkel og Adel gik et stykke bag ham, for ikke de skulle blive opdaget. Ca. ti minutter senere var de ved den skov, som Adel også havde fulgt Benjamin hen til i går aftes.

Jeg tror, vi er heldige, sagde Adel. Jeg tror han skal hen og lege, det kunne ikke være bedre, vel Mikkel?
Det har du helt ret i Adel, smilede Mikkel og tog sig til skridtet.

Mikkel fulde efter Adel, han vidste, hvor Benjamin skulle hen, og hvor de kunne stå og være klar til at springe frem og overraske Benjamin. Mikkel og Adel kom til det sted, hvor Adel stod dagen før og filmede Benjamin. Benjamin stod ved det samme træ, som dagen før. Han tog et tæppe op af posen og spredte det ud på skovbunden, hvorefter han så tog sine sko og strømper af og satte sig på tæppet.

Smid nu tøjet, hviskede Adel, så vi kan komme hen til dig.

Det var ligesom Benjamin have hørt Adel, for han begyndte at tage T-shirts og shorts af, sad nu kun i underbukser på tæppet.

Lad os løbe hen til ham nu, hviskede Adel til Mikkel, som stod ved siden af.

Mikkel og Adel løb så hurtigt hen imod Benjamin, som fik et chok, greb ud efter sit tøj, som lå ved siden af ham. Men det nåede han ikke, før Adel tog det og smed det så lidt væk, så Benjamin ikke kunne nå det.

Må man nu ikke ligge og tage sol her i skoven, sagde Benjamin chokeret og bange.

Klokken halv 8 om aftenen, du får da ikke meget sol på din krop, sagde Adel, som stod med kameraet. Nu skal du bare holde mund og gøre, hvad vi siger Benjamin, og så viftede han med sit kamera.

Hvorfor skulle jeg gøre det, sagde Benjamin. Filmer du mig så?

Det har jeg gjort, grinede Adel. Det kunne være, der var andre i byen, som vil se filmen med dig.

Om det skulle passe, sagde Benjamin. Må jeg se?

Det må du, sagde Adel og tændte for sit kamera, hvor filmen med Benjamin startede.

Mikkel kunne ikke rigtig lide det, han syntes, det var synd for Benjamin. Men den anden side af Mikkel, vil godt være med til at leger med Benjamin. For Mikkel var så liderlig, og han have meget lyst til at sutte Benjamins pik, som var lige så stor som hans egen, en dejlige lille liderlig pik, som kunne sprøjte meget.

Det kan du godt slette, sagde Benjamin surt, da han have set noget af filmen.

Hvorfor skulle jeg gøre det, sagde Adel og smilede til Benjamin. Hvis du bare gør, hvad vi siger, så viser vi ikke filmen til nogen.

Benjamin sagde ikke noget, men tog pludselig sine underbukser af, så Adel og Mikkel kunne se hans lille pik, med en lille, meget lille dusk hår ovenover hans pik. Hans pik begyndte at vokse, lidt efter stod den lodret op i luften.

Adel slukkede for kameraet og kiggede over på Mikkel, som stod med noget af en bule i sine shorts.

Smid tøjet, så Benjamin kan se, hvad vi har at tilbyde ham, smilede Adel til Mikkel.

Mikkel begynder at smide tøjet, hvor Adel fulgte efter. Lidt efter stod de også nøgne. Benjamin så ned på deres stive pikke, hans egen stod og bankede liderligt mod hans mave.

Det er første gang, jeg ser en anden drengs pik i stiv tilstand, sagde Benjamin, som ikke kunne få øjnene væk fra Mikkels og Adels stive pikke.

Lad os komme i gang, sagde Adel ivrigt. Gik så ned på knæ foran Benjamin og tog hans varme, stive, dunkende pik i hånden.

Mikkel gik om bagved Benjamin, så liderligt på hans lille fast numse. Den var ligesom hans egen, ikke noget hår, bare to faste baller. Mikkel begyndte at massere dem, spredte dem en gang imellem, så han kunne se hans hul. Derefter gik Mikkel tæt ind på Benjamin, og lod sin stive pik køre op og ned mellem hans baller.

Adel var begyndt at sutte Benjamins pik, Benjamin var helt væk og kunne komme når som helst.

Det er sku da løgn, det troede jeg ikke om Mikkel og tog sin mobil op, tog et par billeder af det da forgik.

Jeg kan ikke mere, jeg kommer snart, stønnede Benjamin.

Adel vil ikke ha at Benjamin skulle komme nu, så han stoppede med at sutte og bad Benjamin om at sutte Mikkels pik. Benjamin vendte sig om og gik ned på sine knæ, tog om Mikkels våde pik, som havde spyttet masser af presperm ud, mens han have kørt op og ned mellem Benjamins baller.

Det må jeg også hellere få nogle billeder af, tog igen nogle billeder, hvor Mikkel fik suttet pik og hvor Adel stod bagved Mikkel og legede med hans røv.
Kommentar