Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 5

(Mikkel & Adel)

Karakter: 3.7/3
Visninger: 4355

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Der var gået en uge, Mikkel og Adel have været sammen hver eneste dag, de var så glade for hinanden og det var stadig en hemmelighed, at de to var kærester. Sommerferien var stadig i fuld gang, der var to uger til den var slut.

Mikkel lå nede i kælderen på sit værelse, han lå og kiggede op i loftet og tænkte på, om han skulle fortælle det til sin mor. Men Adel ville godt ha at det blev holdt hemmeligt, det kunne Mikkel også godt forstå. For Adels forældre kom jo fra Iran, der var det ikke så godt at være bøsse, havde Adel fortalt Mikkel. Men nu bor Adel i Danmark, så må hans forældre tage deres søn, som han er. Sådan havde Mikkel tænkt nogle gange, når han lå og tænkte på at springe ud som bøsse.

Mikkels mobil gav lyd fra sig, det var en besked fra Adel. Han skrev, om han var stået op, hvor Mikkel skrev: Næsten oppe. Er vågen, men ligger stadig under dynen.

Lidt efter kom en besked mere fra Adel: Jeg kommer over om 10 minutter.

Adel skrev aldrig søde ting til Mikkel over mobilen, det samme måtte Mikkel ikke gøre til Adel. For Adel var bange for, at hans far skulle se i hans mobil.

Ti minutter senere var Mikkel kommet i tøjet, sad i køkkenet og spiste morgenmad, da Adel kom ind af hoveddøren.

Go´ morgen min dejlige skat, sagde Adel, som havde et videokamera med. Har du sovet godt, kyssede Adel Mikkel på kinden.
Det har jeg, sagde Mikkel og så nysgerrigt på det kamera, Adel have med. Hvad med dig, har du sovet godt?
Ja, svarede Adel og satte sig ved bordet, hvor han så tændte kameraet. Nu skal du se noget, jeg filmede i går aftes, hvor du var med din mor hos din mormor. Adel startede filmen på kameraet.

Først kunne man ikke rigtig se noget, for det var zoomet for tæt på et eller andet. Lidt efter blev der zoomet ud, så Mikkel kunne se en ung fyr. Ham havde han set før ovre på skolen.

Det er jo Benjamin, sagde Mikkel og kiggede over på Adel.
Jeg ved ikke, hvad han hedder, sagde Adel. Men jeg fulgte efter ham i går, hen til et lille skovområde, som du også kan se nu. Og nu skal du så se, hvad han lavede.

Benjamin starter med først at kigge rundt, Adel dukker sig, så han ikke bliver opdaget. Lidt efter kan Mikkel se Benjamin igen, nu var han begyndt at tage sin T-shirts af, lidt efter kom turen til hans shorts. Nu stod han kun iført underbukser, strømper og sko. Mikkel tog sig til skridte hvor hans pik var begyndt at vokse. Imens tog Benjamin sine underbukser af, så han stod nøgen, og hans pik, som ikke var så stor, stod stiv ud i luften.

Er det ikke en vi skal lege med? Spurgte Adel.
Jo. Eller… vi… ved jo ikke, om han er til fyre som os to, smilede Mikkel.
Det ved vi jo først, når vi har været sammen med ham, smilede Adel igen til Mikkel. Og hvis han ikke vil, så vise vi ham bare filmen, hvor han spiller pik. Og han kommer også meget, vil du kunne se om lidt, ligesom os to, smilede Adel frækt til Mikkel.

Lidt efter kunne Mikkel høre Benjamin stønne og hive hurtigere i sin liderlige stive pik, hvor så han begyndte at sprøjte det ene lange sprøjt ud over skovbunden. Derefter satte Benjamin sig ned på skovbunden, lænede sig op af et træ og lukkede øjnene mens han fik vejret igen.

Kan du se han er lige som os, sagde Adel og slukkede for kameraet. Ham vil vi lege godt med, tror du ikke, Mikkel?
Han ser meget fræk ud, sagde Mikkel. Så har han en dejlig lille liderlig pik, den kunne jeg god tænke mig at lege med. Men… jeg er bange for, at han vil melde os, hvis vi bare kommer og vil leger med hans pik.
Det gør han ikke, sagde Adel beroligende til Mikkel. Jeg har prøvet det før, hvor jeg har filmet en, hvor jeg så har vist ham filmen med ham. Han turde ikke sige noget, ham havde jeg glæde af i nogle uger, smilede Adel.
Har du stadig filmen med ham? Smilede Mikkel og grinede lidt.
Det har jeg, grinede Adel, men den ligger på min computer, i en låst mappe, så min far ikke kan åbne den.
Den vil jeg godt se, smilede Mikkel som nu var færdig med at spise sin morgenmad.

Så Mikkel og Adel gik ned på Mikkels værelse, selv om det var meget varmt udenfor. De skulle lægge en plan, hvordan de kunne få fat i Benjamin. For det var jo ikke sikkert, han skulle på skovtur igen i dag. Så Mikkel og Adel måtte finde på en måde, de kunne få Benjamin med hen til et sted, hvor de kunne være uforstyrret af andre.
Mikkel og Adel fik lagt en plan, hvor de så gik ovenpå og ud i haven. Det var alt for varmt at sidde nede på værelset. De tog en cola med og satte sig og snakkede om Benjamin og hans lille liderlige pik.

Hvor det så ringer på døren.

Mikkel retter på sin stive pik, så det ikke kunne ses, og går så ind og hen til hoveddøren. Udenfor stod Nic, som er Mikkels bedste ven. Han var kommet hjem fra ferie i går aftes. Han har været tre uger i Paris, hvor hans forældre har en lejlighed. Hans far arbejder meget nede i Paris.

Hej. Det er længe siden, Mikkel sagde Nic.
Det er længe siden, har du haft en god ferie Nic? sagde Mikkel.
Det kan du tro jeg har haft, svarede Nic. Må jeg komme ind?
Det går ikke lige nu, svarede Mikkel. Jeg har en gæst på besøg, du kan komme i morgen.
Okay. Så ses vi i morgen, sagde Nic og gik.

Mikkel kunne godt lide Nic, men Mikkel turde ikke spørge ham, for han var bange for, at det ville ødelægge deres venskab. Nu kom han jo også sammen med Adel, som også var pisse dejlige og fræk.

Hvem var det? Spurgte Adel da Mikkel, da han kom ud til ham igen.
Det var min ven, Nic, sagde Mikkel, mens han satte sig ned i havestolen.
Nic! Jeg har været sammen med en, som også hed Nic, sagde Adel og tog det sidste af sin cola.
Hed han ikke Rick, ham du var sammen med? spurgte Mikkel og tog en tår af sin cola.
Jo. Jeg har haft to kærester, svarede Adel. Først en der hed Nic og så Rick, smilede Adel og kiggede over på Mikkel. Og tre med dig.
Kommentar