Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 4

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5008

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Hvad skal du bruge det… mere sagde Mikkel ikke? Nu vidste Mikkel hvad det skulle bruges til. Svarede så ja til Adel og rejste sig op og gik over til sit skab. Mikkel rodede lidt inde i skabet, fandt så en bøtte vaseline. Han Kastede den over til Adel, som sad op i sengen. Adel kunne ikke gribe vaselinen, så den røg ned bag sengen. Adel trak sengen ud, stillede sig på alle fire i sengen og med hovedet ned bag sengen og røven lige op i vejret.

Sikken et dejligt syn, grinede Mikkel og klaskede Adel på røven.

Det gjorde du bare fordi du ville se min røv, smilede Adel, mens han kom op at sidde igen på sengen. Men du skal bare vente dig, smilede Adel frækt og åbnede vaselinen.

Adel fik åbnet vaselinen og tog noget og smurte det rundt på sin stive pik. Mikkel var lidt nervøs over, at Adels store pik skulle ind i ham. Det må gøre ondt, tænkte Mikkel mens han så ned på Adels nu indsmurte stive pik.

Er du klar til at mærke en pik oppe i dig, smilede Adel frækt til Mikkel. Jeg skal nok kneppe dig, så du aldrig glemme det, grinede Adel.

Nu gør du det stille, sagde Mikkel nervøst, mens han stillede sig på alle fire i sin seng. For det er jo første gang, jeg skal ha så store en ting op i mig, smågrinede Mikkel nervøst.

Jeg skal nok gøre det så stille og roligt som muligt, sagde Adel, som ikke kunne vente med at få sin liderlige pik ind i Mikkels dejlige røv.

Adel gik tættere på Mikkels røv. Adel som stadig have vaselinebøtten i sin hånd, tog noget på to fingre, hvor han startede med at smøre Mikkels hul godt ind. Derefter tog han en finger og stak den op i Mikkels røv, lod den køre lidt rundt, hvor lidt efter han stak en finger til op i Mikkel. Mikkel gav en lille lyd fra sig, men begyndte lidt efter at stønne. For Adel var begyndt at fingerkneppe hans jomfruhul. Mens det skete, begyndte Mikkels pik at producer masser af presperm, så der kom noget af en våd plet i sengen.

Er du klar til at mærke en liderlig pik? spurgte Adel og trak sine fingre ud af Mikkels røvhul.

Mikkel nåede næsten ikke at svare, før han mærkede Adels pik mod sit hul og allerede på vej ind. Da Adel masye sit pikhoved gennem ringmusklen, gav Mikkel et lille skrig, hvor Adel fortsatte med at køre sin pik ind i Mikkels røv.

Lidt efter satte Adel tempoet op, og Mikkel stønnede og småskreg ind imellem, Han kunne godt mærke, Adel have prøvet det før. Når han have kørt frem og tilbage i et hurtigt tempo et lille stykke tid, satte han farten ned igen, hvor så lidt efter tempoet blev sat op igen. Så Mikkel kunne vænne sig til at ha en pik oppe i sig, for det var en dejlige fornemmelse, når det ikke lige gjorde ondt.

ÅÅÅHHH! Hvor har du et dejligt stramt hul, sagde Adel stønnende og lagde sig ned over Mikkels ryg, mens hans lavede små kneppebevægelse med sit underliv.

Lidt efter trak Adel sig ud og lagde sig ned på ryggen på sengen. Han var lige ved at komme, og det kunne man se på hans pik. Den lå og dunkede og vippede på hans mave.

Hår du lyst til at prøve og kneppe mit hul? spurgte Adel stønnende. Så du kan mærke, hvor dejligt det er at kneppe et varmt liderligt hul, smilet Adel sødt og frækt til Mikkel, som var kommet op at stå.

Det kan du tro jeg vil, svarede Mikkel og tog vaselinen, som stod i sengen.

Mikkel tog en stor klat vaseline, han smurte sin meget stive pik ind, selvom det nok ikke var nødvendigt med al den presperm, som var smurt rundt på hans pikhoved.

Kom og bor din dejlige liderlige pik ind i mit hul, sagde Adel, efter han have løftet benene op, mens han lå på ryggen. Bare stik den ind, jeg hår prøvet det mange gang før, smilede Adel med et frækt glimt i øjet.

Mikkel stillede sig ned på knæ, tog om sin liderlige stive pik, satte den mod Adels hul og stak den langsomt ind i varmen. Mikkel blev ved med at køre ind, hvor han så var helt i bund, eller hans pik på ca. 15 cm kunne ikke komme længere ind. Mikkel begyndte at køre frem og tilbage i et stille og roligt tempo, men det var for kedeligt for Adel, som bad Mikkel om at sætte tempoet op.

Det kan godt være det er første gang, du kneppe en anden dreng i røven, men du kan da godt finde ud af at bevæge dit underliv i et hurtigere tempo, sagde Adel.

Mikkel gjorde som Adel ville ha, satte tempoet op, og nu kunne man høre hver gang Mikkel gik i bund.

”Klask, Klask” lød det og Mikkel kunne mærke hurtigt, at han var ved at komme.

ÅÅÅHHH! Jeg kommer snart, stønnede Mikkel og kneppede Adel hurtigere og hurtigere. Kommer! Jeg kommer nu! Hvor Mikkel trak sig ud og begyndte at hive i sin fedtede stive pik.

Mikkel begyndte at sprøjt ud over Adels pik, mave, bryst og et par sprøjt rammet også i ansigtet på ham, hvor det begyndte at løbe ned af Adels kind. Han prøvede at fange noget af spermen med sin tunge, hvad der også lykkedes for ham.

Hold op hvor er det godt, sagde Mikkel stønnende og helt forpustet, da han var færdig med at sperme.

Du kan bare det med at sprøjte meget, smilede Adel. Og dit sperm er bare guf, kan du tro, hvor han så slikkede sig om munden. Nu må jeg se, om jeg kan gøre det efter, Mikkel. Læg dig ned på ryggen på gulvet.

Mikkel lagde sig ned på gulvet, hvor Adel bad ham om at sprede benene, hvor Adel stillede sig mellem dem og begyndte at hive hårdt i sin liderlige stive pik.

ÅÅÅHHH! OOOHH! Nu skal jeg give dig sperm, stønnede Adel og rettede sin pik ned mod Mikkels ansigt.

Som sagt, så gjort. Adel fik lige rettet sin pik ned mod Mikkels ansigt, før spermen sprøjte ned på ansigtet, så Mikkel var nød til at lukke øjnene. Og det var ikke lidt Mikkel fik, hele hans ansigt var helt hvidt af sperm. Adel var også helt udmattet og faldt sammen nede på gulvet, ved siden af Mikkel, som var ved at tørre sperm væk fra sine øjne.

Du er bare så dejlig Mikkel, hviskede Adel, da han lå nede ved siden af ham. Prøv og smag på min sperm, det bliver ikke sidste gang, Mikkel.

Mikkel have fået øjnene fri, så han igen kunne se ud af dem. Han stak tungen ud og smagte så på Adels sperm, hvorefter Mikkel slikkede sig om munden, hvor der var masser af Adels sperm.

Du har ret, Adel. Det smager rigtig godt.

Mikkel og Adel lå lidt og fik vejret, hvor de så gik ud i bad.
Kommentar