Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 3

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5366

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Mikkel får pakket det sidste ud fra sin taske Derefter går han ovenpå, hvor hans mor sidder i haven. Vejret var fint og omkring 25- 30 grader, plus så var det ikke så tit, at hans mor var hjemme. Mikkel satte sig du til hende i haven, hvor hun så spurgte hvordan turen var. Det gik aftenen med, med Mikkel have svært engang imellem at høre efter, for han kunne ikke lade være med at tænke på Adel og hans dejlige pik.

Et par timer senere lå Mikkel i sin seng. Han var meget træt, han have været oppe i næsten 24 timer. Mens han lå og var ved at falde i søvn, lå han og hev i sin stive pik, mens han tænkte på Adel og hvordan det ville være at bolle ham i røven. Det var nok ikke sikkert, at han have prøvet det, for det have Mikkel ikke prøvet før.
Men Mikkel bliver overrasket, når han hører, hvad Adel har prøvet.

Næste dag står Mikkel op kl. 12, hans mor var taget på arbejde. Mikkel stod op fra sin seng, han var kun iført underbukser, hvor han have morgenstivet på. Han skulle tisse, hvor han så fik gjort det. Derefter gik han ovenpå og ud i køkkenet for at, se om hans mor have lagt en besked til ham. Det have hun ikke, men hans mobil ringede nede på hans værelse, hvor han så skynder sig ned for at tage den. Det var hans mor, som ringede fra arbejdet.

Hej skat. Jeg vil bare sige, at jeg kommer sent hjem, sagde hun i telefonen. Men du kan komme forbi butikken, så kan du få nogle penge til noget aftensmad.

Mens Mikkel stod og snakkede med sin mor i telefonen, ringede det på hoveddøren ovenpå, og mens Mikkel snakkede med sin mor, gik han ovenpå for at åbne døren. Udenfor stod Adel, han fik hurtigt øjnene ned på Mikkels underliv, som kun var dækket af hans underbukser.

Mikkel sagde farvel til sin mor og goddag til Adel, tager ham med indenfor og med ud i køkkenet. Mikkel skulle ha noget morgenmad, det fandt han frem og satte sig ved køkkenbordet sammen med Adel, som så kærligt på Mikkel.

Det var vildt dejligt i går, sagde Adel og smilede til Mikkel. Jeg har tænkt meget på dig, efter jeg tog hjem i går.
Det samme har jeg, svarede Mikkel og kunne ikke lade være med at smile igen til Adel.
Skal vi spille igen? spurgte Adel pludselig. Jeg har sådan lyst til dig, Mikkel, smilede Adel frækt.

Mikkel svarede ikke, men rejste sig bare og gik ud af køkkenet, hvor Adel skyndte sig at følge efter ned i kælderen og ind på hans værelse. Mikkel lå allerede i sengen med sin stive pik fremme, da Adel kom ind på værelset til ham. Adel sprang på Mikkel, gav ham først et kys, derefter gik han i gang med Mikkels stive pik.

Mens Adel suttede Mikkels pik, prøvet han at tage tøjet af, men det var ikke så nemt for ham.

Var det ikke nemmest, du stoppede med at sutte, så du hurtigere kan komme af tøjet, grinede Mikkel, som syntes det så lidt sjovt ud.

Adel tog Mikkels liderlige stive pik ud af munden, den klaskede ned på hans mave, hvor der kom en dråbe presperm frem i reven. Adel fik hurtigt tøjet af, så han stod nu nøgen foran Mikkel.

Adel, vend dig lige, så jeg kan se din dejlige røv, sagde Mikkel, som stadig lå ned i sengen.

Adel vente sig om så Mikkel kunne se hans brune røv, eller den var ikke så brun, for Adels røv var lidt lysere end resten af hans krop. Hans røv var lille og fast, som hans egen var. Der var heller ikke noget hår af se på hans baller.
Mens Mikkel kiggede på hans røv, bøjede Adel sig fremover, så hans hul kom til syne. Mikkel have fuldt udsyn til Adels hårfrie røvhul. Det var første gang Mikkel så en andens drengs røvhul. Det gik også ned i hans allerede meget stive pik. Den gav nogle ryk og endnu mere presperm kom ud af reven.

Du er bare så dejlige, Adel, sagde Mikkel, da Adel vendte sig om imod ham igen. Du har bare en fræk røv.
Takker. Så jeg må så også sige, i lige måde, Mikkel, smilede Adel og tog fat i Mikkels underbukser, som var lidt under hans knæ, hvor Adel hev dem helt af Mikkel.

Derefter bad Adel Mikkel om at lægge sig om på maven. Mikkel vendte sig om på maven så Adel have udsyn til hans lille fast runde røv. Adel startede med at masere hans røv, ind imellem spredte han hans baller, så Adel kunne se ned på hans brune hårfrie hul.

Nu prøvede Mikkel noget, som også var første gang: Adel var begyndt at slikke på hans røvhul. Mikkel syndes, det var underligt, plus det var dejligt og kildede lidt, når tungen kørte hen over hulet.

Er det dejligt, Mikkel? spurgte Adel, da han holdt en lille pause.
Det kilder og det er også lidt underligt, svarede Mikkel.
Er det første gang, der er en, der leger med dit hul, Mikkel?
Ja, svarede Mikkel.

Adel gav Mikkels røv en lille tur mere, hvor han så spurgte Mikkel, om han ville prøve at slikke ham i røven. Mikkel svarede, ja. Så de byttet plads, så nu sad Mikkel og masere Adels dejlige bløde baller. Lidt efter spredt han hans baller og hans hul kom til syne, hvor Mikkel bøjede hovedet ned, så hans tunge kunne nå Adels røvhul.

Mikkel startede først med at stikke tungen på hulet, hvorefter han stille og roligt lod sin tunge glide langsomt henover hulet. Mikkel fandt hurtigt ud af, at det ikke var så slemt, så han satte tempoet op så Adel begyndte at grine, for det kilder for vildt i hans røvhul.

Er det sjovt, Adel? spurgte Mikkel, da han var oppe for at få vejret, for Mikkel have hele sit ansigt begravet nede i Adels røv.
Det kan du tro det er, sagde Adel grinende og så om på Mikkel, som var våd om munden. Jeg synes, du skal prøve noget, som også er første gang for dig, Mikkel. Har du noget vaseline?
Kommentar