Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme i ferien 3.

(Alene hjemme i ferien)

Karakter: 4.7/13
Visninger: 11238

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Næste morgen vågnede jeg frisk og udhvilet - og med en ordentlig morgen stivert. Ole var stået op, og jeg kunne høre at han rumsterede i køkkenet. Jeg sprang ud af sengen og skyndte mig ud på badeværelset, så jeg kunne få afleveret en ordentlig gang morgenurin. Jeg prøvede at samle lidt i hånden og slikkede det i mig - det var lidt stærkt, men alligevel ganske rart - hvilket min pik åbenbart også syntes, for den stod ivrigt op ad min mave.
Ole kom ud i badeværelset, og sagde: nå da, der er nok en der er morgenliderlig. Ole havde et par tynde shorts og en T-shirt på, så jeg kunne se aftegningen af hans mega pik og nosser igennem stoffet. Vi har ikke tid til det nu, sagde han, jeg har besluttet, at du hellere må få et par shorts på i dag, hvor fru Nielsen kommer og gør rent. Jeg skal af sted, og kommer først tilbage i eftermiddag - men sørg nu for at hjælpe fru Nielsen, med hvad hun beder dig om. Jeg var meget glad for at jeg måtte tage shortsene på, det ville være alt for flovt at gå nøgen rundt når fru Nielsen kom.
Ole tog af sted, og da jeg havde spist morgenmad og ryddet op efter mig, kom fru Nielsen.
Fru Nielsen er sidst i fyrrene - eller måske i begyndelsen af halvtredserne. Hun var enke, hendes mand var død for flere år siden, og egentlig savnede hun ikke penge, men hendes rengøringsjob her hos Ole, var egentlig også bare for at få noget at bruge tiden til.
Hun var en fyldig dame med nogle dejlige store bryster, der bevægede sig frit bag hendes kittel, hendes røv var stor men alligevel var hun ikke voldsom - jeg kunne ikke lade være med at smugkigge på hende, når jeg troede, at hun ikke så det. Hun hilse med et hej, og nå så er det dig, der skal hjælpe mig i dag, men først skal jeg have en kop kaffe, hvad med dig, spurgte hun - og jo, det ville jeg da også godt have.
Jeg satte mig hen ved køkkenbordet og hun satte kopper frem til os, da hun skænkede kaffe til mig, bukkede hun sig lidt fremover, og jeg fik et frit kig ned på de dejlige babser, der hang frit inden under kitlen - det var først nu jeg opdagede at de øverste 4 knapper i kitlen ikke var knappet. Det rykkede voldsomt i pikken, og jeg havde hurtigt det samme problem som i går - pikken kunne ikke være i shortsene.
Jeg blev knald rød i hovedet, og håbede at fru Nielsen ikke så det. Hun sagde ikke noget, men satte sig skråt over for mig, så jeg kunne se hende hele vejen fra top til tå. Jeg opdagede nu at de nederste knapper i kitlen heller ikke var knappet, og kitlen skilte lidt foran, så jeg kunne se, at hun havde nogle selvsiddende strømper på, og jeg kunne lige skimte et stykke med bart.
Hvad er det, sagde hun, jeg synes det ser ud som om du har svært ved at være i shortsene? - jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere. Tænder du på en gammel kone som mig, det er da noget af et kompliment, sagde hun. Jeg så nu, at hun skilte benene så jeg kunne se lige op i en fuldstændig glatbarberet kusse, som stod åben og glinsende lige foran mig. Har du prøvet at være sammen med en kvinde før, spurgte hun, jeg kunne kun ryste på hovedet, jeg kunne overhovedet ikke sige noget - tungen slog helt klik.. Kan du lide, hvad du ser, spurgte fru Nielsen, samtidig med at hun lænede sig frem, så jeg så lige ned i udskæringen, hvor hendes barm bølgede. Jeg kunne se et enormt stort mørkt område omkring brystvorten, og nogle store stive brystvorter, jeg var fuldstændig paralyseret. Fru Nielsen knappede et par knapper til op, så brysterne væltede frem foran mig, de var store og hang faste lige foran mit ansigt. Du må godt prøve at røre ved de, sagde hun og jeg førte forsigtigt en hånd op og strøg hen over den ene brystvorte, det gav et gib i hende, hun lænede sig mere frem og spurgte om ikke jeg havde lyst til at smage, og pludselig havde jeg ansigtet begravet i velduftende kvindelighed. Jeg var helt rundt på gulvet, min pik sitrede, og jeg kunne mærke at jeg blev meget våd på pikspidsen.
Du er da et rigtigt mandfolk, sagde hun, da jeg slugte hele den ene brystvorte og gnaskede lystigt på den, det var himmelsk, duften og smagen gjorde mig helt ør. Kom, sagde hun og trak mig med ind på mit værelse, hvor jeg havde en stor seng, og snart havde hun taget kitlen af og lagde sig på sengen med spredte ben, hun havde tvunget mine shorts ned - ud over pikken, så jeg stod splitter nøgen med et kæmpe jern strittende op ad maven. Wauw sagde hun, det er jo en rigtig mandepik, du har der - kom her hen til mor, og smag på varen. Jeg lagde mig ned og begravede igen hovedet i hendes pragtfulde bryster, jeg skiftevis slikkede og bed i hendes brystvorter. Fru Nielsen lå mere og mere uroligt, og trykkede mit hoved nedad til jeg til sidst lå med ansigtet lige ud for hendes åbne og våde kusse. Den duftede dejligt, jeg havde aldrig set en kusse andet end på pornofilm, så jeg studerede den grundigt. Prøv at slikke mig, sagde hun, jeg førte forsigtigt tungen frem og slikkede lige så forsigtigt. Kom så knægt, sagde hun, og pressede mit ansigt mod den våde åbning. Jeg lappede kussesaft i mig, det bedste jeg havde lært, og jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe før min pik ville sprøjte. Hun væltede mig om på ryggen, og satte sig overskrævs med kussen hen over mit ansigt, og tværede al kvindeligheden ned over mit ansigt, samtidig med at hun bøjede sig frem og slugte min pik helt til roden. Jeg forstod ikke at hun kunne, men senere fandt jeg ud af, at hun kunne et trick med at få den helt ned i spiserøret, og det var da også det der strammede så dejligt omkring pikken.
Pludselig mærkede jeg at det fossede ud med safter af kussen, jeg blev plask våd i hele ansigtet, og en masse saft slugte jeg med stort velbehag, samtidigt skød jeg en ordentlig ladning sperm af i fru Nielsens mund.
Fru Nielsen sundede sig lidt, inden hun væltede om på siden ved siden af mig. Nå knægt, hvordan har du det så. Jan var helt salig og kunne kun sige, at det var noget af det bedste, jeg nogendinde havde oplevet.
Ja, jeg får kun en ordentlig pik, når jeg en gang om ugen er her for at gøre rent hos Ole, men i dag kunne han jo ikke være hjemme og jeg var noget så piktrængene - aå det var en pragtfuld omgang du har givet mig, men jeg har stadig ikke fået pik op i min kusse.
Hun lå og nuldrede min pik, og med ungdommens kraft varede det ikke længe før den igen stod strunk op i luften. Jamen, dog - jeg har helt glemt, hvor gode sådan nogle størrelser er til at genvinde manddommen. Huns satte sig overskrævs på mig, og førte pikken op i hendes varme grotte. Uh, det var godt - patterne dinglede lige foran mit ansigt, og jeg begravede igen ansigtet i al den frodige kvindelighed. Fru Nielsen rejste sig op og begyndte at ride mig hurtigere og hurtigere, og pludselig skreg hun højt, og kastede helt vildt med hovedet, samtidig sprøjtede jeg for anden gang inden for kort tid en ladning, denne gang dybt oppe i fru Nielsens dejlige kusse.
Hun lettede sig lidt og flyttede lynhurtigt kussen hen over mit ansigt, så jeg kunne slikke hendes safter i mig - pludselig væltede min egen sperm blandet med fru Nielsens safter ned i min mund - det smagte pragtfuldt.
Fru Nielsen rejste sig og sagde, skal vi så ikke aftale at fremover har du ikke de shorts på, når jeg er her, jeg ved jo godt, at de får du ikke lov til, når du er alene med Ole. Nu må vi hellere rydde lidt op og ordne lidt rengøring inden Ole kommer hjem, så skal vi også have lavet lidt lækker mad til i aften.
Hun tog kitlen over sig, nu uden noget overhovedet inden under, og kun med to knapper knappet midt for, så jeg hele tiden havde frit udsyn til såvel patter om kusse. Du skal bare sige til, sagde hun, hvis du trænger til at få dybbet pikken, så er min kusse altid klar.

Hvad sker der mon, når Ole kommer hjem?
Kommentar