Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel del 2

(Mikkel & Adel)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6016

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Mikkel fandt en grydelap, som han brugte til at dække sin stive pik, men han kunne ikke dække hele sin stive pik.

Du har en dejlige fræk lille rund røv, kom det fra Adel, da han kom ud i køkkenet. Adel gik tættere på Mikkel, gav ham et kys på munden.

Mikkel blev helt overrasket og slap grydelappen. Adel kiggede ned og så Mikkels mega stive pik. Lod sin højere hånd glide ned ad Mikkels bryst, hen over Mikkels bløde mave, nussede ham lidt i hans lille dusk hår, hvor han til sidst tog om Mikkels stive pik.

Hvor er den dejlige hård og varm, hviskede Adel kærligt til Mikkel.

Mikkel stod bare, han kunne ikke sige noget. Han var helt chokeret, han nød bare det, Adel gjorde ved hans liderlige pik.

Lidt efter gik Adel et par skridt væk fra Mikkel. Stod lidt og beundrede Mikkels krop og hans meget stive pik, hvor Adel så begyndte at smide sit tøj. Det gik meget hurtigt at få det af. Han have også kun shorts og T-shirts på og så nogle klipklapper på fødderne.

Adel stod nu også splitter nøgen i Mikkels køkken. Mikkel så meget liderligt på Adels stive pik, som var nok omkring fem cm længere end hans egen.

Kom over til mig, sagde Adel og smilede frækt til ham. Rør ved min dejlige pik.

Adels pik, som var længer end Mikkels, var også lidt tykkere. Men det Adel ikke have, var hår oven over hans pik. Så var han også omskråt, så hans pikhoved var helt fremme hele tiden.

Mikkel gik de par skridt hen til Adel, lod sin hånd glide ned ad hans hårde bryst, så hen over hans bløde mave, hvor han til sidst tog Adels dunkende stive pik i hånden. Det var en dejlig fornemmelse, Mikkel havde, han lod sin hånd køre blidt op og ned ad pikken. Det var også helt underligt, at der ikke var noget hår, hvor Mikkel havde. Snart kom der en dråbe presperm frem i reven, Mikkel tog sin pegefinger og smurte prespermen rundt på hans blodfyldte hårde pikhoved.

Hold op. Jeg har næsten glemt, hvor dejligt det er, at en rører ved min pik, sagde Adel lidt stønnende og smilede til Mikkel, som smilede igen.

Mikkel skulle til at spørge, om han var bøsse, hvor Adel så siger et navn.

Ham Rick var bare så dejlige, men du er endnu dejligere, smilede Adel frækt til Mikkel og gav ham et kys.
Så du har haft en kæreste før, bare det var mig, sagde Mikkel efter kysset.
Du har en kæreste nu, grinede Adel. Du har mig.

Lidt efter var Mikkel og Adel gået ned på Mikkels værelse, hvor de begge have lagt sig i sengen og var begyndt at spille pik på hinanden. Mikkel var den første, der begyndte at stønne, han var ved at eksploder

Jeg kommer! ÅÅÅHHH OOOOHHH! Nnnuuu! Så sprøjtede Mikkel det ene sprøjt efter det andet. Han stønnede højt og havede svært ved at ligge stille, så Adel have svært ved at holde fast i hans pik.

Hold da helt op hvor du kan sprøjte, sagde Adel helt overrasket. Du er godt sprøjtet til af din sperm, smilede Adel til Mikkel.

De første par sprøjt have ramt Mikkel i håret, de næste have fundet vej til ansigtet og resten var ud over hans mave.

Jeg har aldrig oplevet, det har kildet så meget i min pik, sagde Mikkel helt forpustet og udmattet. Det kilder stadig i min pik.

Mikkel have helt glemt at spille Adels pik, så han tog igen om hans stive pik og begyndte at hive frem og tilbage. Der gik ikke lang tid, før Adel begyndte at lave små kneppe bevægelser med sit hårfri underliv.

ÅÅÅHHH OOOHHH! Kom det fra Adel, som blev højere og kneppebevægelserne blev voldsommere. Kommer, kommer! råbte Adel. Mikkel blev ved med at spille pik på Adel. ÅÅÅHHH! Skreg Adel op og et kæmpesprøjt fløj op i luften. Det så ud som om, det ramte loftet, men det gjorde det ikke.

Det kæmpesprøjt landende ovenover Adels hoved, som lå på Mikkels dyne. Efter det kæmpe spermsprøjt kom der to mere, men de var ikke så store som det første. De ramte på Adels hage og resten landede på hans bryst og mave.

Hold… da op. Det var noget da vil noget, sagde Adel mens han stadig hev efter vejret. Det var godt at få taget trykket, smilet Adel til Mikkel. Kom og lig på mig, Mikkel.

Det samme vil jeg sige, smilede Mikkel og lagde sig oven på Adel, så deres fedtede og stadig stive pikke lå og gled op ad hinanden. De gav hinanden et kys, det blev så til et tungekys. De lå et par minutter og kyssede, hvor de så gik ud for at vaske spermen af deres dejlige drenge kroppe.

Derefter gik de tilbage til Mikkels værelse, hvor de begge fik et chok.

Hvem har smidt tøj i mit køkken?! Råbet Mikkels mor oppe fra køkkenet.

Mikkel og Adel stod helt stille. De kiggede på hinanden. Hvor Mikkel skynde sig i tøjet, løb ovenpå og tpg tøjet. Hans mor var gået ind i stuen, så hun lagde ikke mærke til, at Mikkel tog tøjet. Mikkel skyndet sig ned til Adel, som stod nøgen og ventede på, at Mikkel skulle komme med hans tøj.

Skynd dig at få det på, sagde Mikkel forpustet. Det kunne være min mor kommer herned.

Adel skyndte sig i tøjet.

Jeg må nok hellere komme hjem, sagde Adel. Skulle bare give hammeren tilbage, for min far fandt sin egen. Så tak for lån og et godt spil, smilede Adel.
Lige måde, smilede Mikkel igen.

Adel går så, men stopper i døren og går tilbage til Mikkel.

Mikkel. Vil du love mig en ting, spurgte Adel.

Ja. Svaret Mikkel. Hvad er det?

At det vi har sammen, er en hemmelighed, sagde Adel. Min far skal ikke vide, at jeg kommer sammen med en dreng.

Mikkel lovede Adel at holde det hemmeligt, gav Adel et kys og sagde på gensyn.

Fortsættes
Kommentar