Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel & Adel

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6758

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Mikkel var kommet hjem fra ferie fra sin onkel, de havde været 14 dage i USA. For Mikkels mor have ikke ferie i sommerferien, det fik hun først senere på året når skolen var begyndt igen. For Mikkels mor have sin egen tøjbutik i byen, så hun skulle være der, når de andre have ferie.

Mikkel og hans onkel dejede op ad deres vej. Mikkel lagde mærke til, at deres nabohus ikke mere var tomt. Mikkel kunne se, der rendte nogle små drenge rundt foran huset, hvor Mikkel får øje på en større dreng, som stod ved en bil og tog imod en flyttekasse. Mikkel kunne ikke få øjnene væk fra ham, han var helt væk i den fyr, så han ikke hørte sin onkel sige noget til ham.

Hallo, Mikkel! Hvor han så skubbe til Mikkel. Hvad kigger du efter? spurgte han så.
Ikke noget, fik Mikkel sagt og kiggede på sin onkel, hvor han så kigger over mod bilen igen, hvor så drengen var væk.
Så er du hjemme, sagde Mikkels onkel og trak håndbremsen og steg ud af bilen.

Mikkel sad lidt inde i bilen og kiggede over på den anden bil, kiggede efter den anden fyr, som nok ikke kom fra Danmark, for han var noget mere brun i huden, selv om Mikkel også have fået noget sol ovre i USA.

Mikkel stiger ud af bilen, og inden han går ind til sin mor, kigger han over mod naboen igen, hvor fyren kommer ud af hoveddøren. Han kigger over imod Mikkel som står ved sin hoveddør, hvor han så skynder sig ind.

Hej min skat, sagde hans mor og omfavnede ham. Jeg hører, det var en god tur I havde.
Du kan tro det var fedt, sagde Mikkel og smilede over hele hovedet. Vi har fået set på meget og jeg har fået noget fedt tøj.
Det kan jeg se senere, sagde hans mor. Kom med over til bordet og få lidt og spise.

Mikkel var slulten, så han skyndte sig hen til bordet, hvor der stod nogle håndmadder, som hans mor have smurt.

Lidt efter.

Hvem er flyttet ind ved siden af? Spurgte Mikkel sin mor.
Det er nogle, som kommer ovre fra København, sagde hans mor. Forældrene kommer fra Iran, men deres børn er født her i Danmark. Deres ældste dreng er på alder med dig, Mikkel.
Så har du en mere, du kan være sammen med, smilede hans onkel.

To timer senere.

Mikkels onkel var kørt igen og hans mor var taget ned til butikken. Hun skulle ordne nogle vare som var kommet, mens hun var hjemme. Mikkel var nede på sit værelse. Han have hele kælderen for sig selv. Han have et værelse, et lille rum, hvor hans computer stod og sit eget badeværelse. Så var der et vaskerum, men det brugte hans mor for det meste.
Mens han pakkede ud, kunne han høre nogen ringe på ovenpå. Han skynder sig op og får åbnet hoveddøren. Mikkel bliver lidt varm i kinderne, for det var nabofyren som stod ude foran deres hus.

Hej, sagde fyren, som stod foran Mikkel.
Hej, fik Mikkel sagt lidt genert.
Jeg hedder Adel og er lige flyttet ind ved siden af, sagde Adel, som stod i shorts og T-shirts, som sad lidt stramt på ham. Jeg vil bare høre, om jeg måttet låne en hammer?
Det må du godt, sagde Mikkel. Kom med ind, den ligger nede i kælderen.

Så gik Mikkel ned i kælderen efterfulgt af Adel. Mikkel finder hammeren og giver den til Adel.

Jeg kommer med den, når vi er færdige med den, sagde Adel. Er det okay?
Det er det, sagde Mikkel og smilede til Adel, som smilede igen.

Mikkel var helt skudt i Adel. Han havde kun set ham en gang. Mikkel håbede det samme gjaldt Adel, men det kunne Mikkel ikke vide, kun håbe.

Vi ses, sagde Adel og gik ovenpå igen.

Mikkel kunne ikke få Adel ud af hovedet, han gik ind på værelset og lagde sig ned i sengen ved siden af sin taske.

Bare han også var til fyre som mig, sagde Mikkel til sig selv. Han så kanon godt ud i det stramtsiddende tøj.

Lidt efter rejse Mikkel sig fra sengen med sådan en stiv pik. Han har ikke spillet pik et par dage, så han vil tage trykket. Han begynder at tage sit tøj af, står nu splitter nøgen på værelset, med sådan en liderlige drenge pik som står lodret op i luften.

Kom og sut mig, Adel, sagde Mikkel, mens han tog og trak sit forhud helt tilbage, så der kom en dråbe presperm frem i reven. Så jeg kan komme i din mund.

Mikkel går ud på badeværelset hvor han går under bruseren, står der og hive i sin meget stive pik. Hvor Mikkel så får den idé, at han vil ovenpå, hvor man kan se over til naboen fra køkkenet. Mikkel skynder sig og får tørret sig, smider håndklædet på badeværelsesgulvet og skynder sig ovenpå og ud i køkkenet.

Mens Mikkel var gået ovenpå og ud i køkkenet, var Adel gået over til Mikkels hus igen og stod nu ved hoveddøren. Mikkel stod splitter nøgen og med en mega stiv liderlige pik, som stod og banke på hans mave.
Adel gik ind uden at ringe eller banke på, går hen til trappen som er ned til kælderen, hvor han så kigger ud i køkkenet og ser Mikkel stå og kigge ud af vinduet. Adel står lidt uden at sige noget, han står og kigger liderligt på Mikkels lille runde hvide røv. Adels pik begynder at røre på sig, hvor han så taber hammeren, og Mikkel får et kæmpe chok og vender sig om. Først tænker Mikkel ikke på, at han står splitter nøgen foran Adel. Det går op for ham, da Adel kigger ned af Mikkel. Mens Mikkel kigger rundt i køkkenet for at finde noget, han kan dække sin stive pik med, kommer Adel ud i køkkenet til Mikkel, som var mega flov og kanon rød i hovedet.

Fortsættes
Kommentar