Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første lærer del 5

(Min første lærer)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 4821

Af: Poul.

Læs flere noveller af:
» Poul.

Skriv til:
» Poul
Jeg gik tidligt i seng efter besøget hos min lærer sidste gang.
Han havde givet mig noget glidecreme med også, så jeg havde lidt nemmere ved at få den nye gave op i mig.
Jeg tog alt mit tøj af og lagde mig på sengen. Jeg begyndte at lege med mit hul. Jeg smurte den med cremen og stak først en finger op. Det gik meget let. Jeg fortsatte så med 2 fingre. Det gik også glat. Jeg fandt dildoen frem Den var ikke så stor som min lærers pik.
Jeg måtte køre den lidt rundt for at finde hullet. Og da jeg endelig kunne mærke, at nu var den der pressede jeg til. Det gjorde lidt ondt. Men det var også dejligt. Jeg prøvede at skubbe den lidt længere op. Lidt efter lidt kunne jeg mærke, at det gjorde mindre ondt. I stedet føltes det mere og mere lækkert at have den oppe i mig. Og da jeg så begyndte at lirke lidt ved den og dreje den rundt - ja så forstod jeg bedre og bedre, hvor skønt det var. Min pik var stiv som bare pokker og jeg nåede næsten ikke at røre ved den inden den sprøjtede op på min mave. Jeg samlede noget af spermen op i mine hænder og tog det i munden.
Herefter tørrede jeg resten af. Det varede ikke længe inden jeg faldt i søvn. Jeg var godt træt efter en hård dag.
Resten af ugen gjorde jeg det hver aften. Og til sidst kunne jeg få den helt op.
Nu kunne det kun gå for langsomt med at mærke en rigtig pik deroppe. Min lærers dejlige pik.
Ja nu siger jeg min lærers pik. Men egentlig er han blevet mere som en ven. En meget nær ven. En som jeg kunne afprøve alle ønsker sammen med. Som forstod mig og kendte mig endnu mere end jeg selv gjorde. Han var blevet en hel besættelse for mig. Jeg tænkte på ham dag og nat. Jeg kunne ikke finde ud af, om det er det, der kaldes kærlighed eller forelskelse. Men det var i alt fald en følelse, som jeg aldrig havde følt over for noget andet menneske før. Jeg ville gøre alt for ham. Da jeg kom hen til ham næste gang, var jeg næppe kommet ind af døren inden jeg smed mit tøj og sagde, at nu måtte han gerne kneppe mig.
Han blev lidt forbavset ved den hast jeg havde. Men han blev også glad.
"Ok," grinede han. "Der er nok en, der har været hjemme og gøre sine lektier, hva,"
"Ja. Det har jeg. Jeg har faktisk ikke lavet andet siden sidst," sagde jeg og stillede mig lige foran ham. "Og det er bare SÅ lækkert."
"Jamen så må vi hellere se at få den mødom fjernet. Og det kan åbenbart kun gå for langsomt," sagde han mens han nulrede og masserede mine baller grundigt.
Han bad mig om at vende mig over mod sofabordet. Jeg bøjede mig over bordet og min bagdel strittede vellystent bagud klar til at blive taget for første gang. Han knappede sine bukser op og fandt sin pik frem. Den var allerede godt stiv. Der lå noget creme parat på bordet. Han var nok på forhånd klar over, at jeg var klar til at modtage hans dejlige pik oppe i mig. Han smurte noget creme på pikken og ind imellem mine baller. Og også op i mit sultne hul med et par fingre. Han kørte dem lidt rundt. Åhhh for pokker, hvor var det lækkert.
"Kom nu med den," nærmest tryglede jeg.
Han stillede sig helt hen og pressede sin pik op imellem mine baller og op bagi mig. Jeg gispede højlydt da han trængte ind. Mine knæ vaklede og jeg havde svært ved at holde mig oprejst. Jeg spændte i hele kroppen og lod bare ham holde mig oprejst, mens han stødte sin pik længere og længere op i mig.
"Du skal jo bare sige til, hvis det gør for ondt....." sagde han og holdt lidt igen.
"Nej. Nej. Jo det gør ondt. Men fortsæt. Fortsæt," nærmest skreg jeg. "Bare fortsæt alt det du kan."
Han begyndte igen at presse sin pik længere op i mig. Og til sidst kunne jeg mærke, at nu var han helt oppe. Han begyndte så at støde den frem og tilbage. Hårdere og hårdere. Jeg kunne høre hans vellystne stønnen bag mig mens han klemte hårdere fast om mine hofter. Han greb også fat i min stive pik og masserede den. Han havde ikke hevet i den mange gange inden den sprøjtede ud over hele bordet. Da den sidste ladning kom, kunne jeg høre hans velkendte brøl når han kom. Han havde afleveret sin sæd langt oppe i mig. Men han holdt mig stadig i sine hænder. Ellers var jeg faldet om på gulvet. Mine ben kunne slet ikke bære mig. De var helt eksede.
Han trak sin pik ud igen og tørrede mit hul af med sine fingre. Lidt af hans sperm var løbet ud.
Jeg satte mig tungt ned i sofaen og han satte sig ved siden af.
"Jeg behøver vist ikke at spørge, om du nød det hva," sagde han og kørte sine hænder op og ned af mine lår og legede også lidt med min pik, som var blevet slap igen. Jeg smilede til ham.
"Nej. Det var fantastisk," svarede jeg. "Det var også dejligt, At det netop var dig, der fik lov at tage min mødom."
"Tak skal du ha. Jeg er også glad for, at få lov til det.," sagde han. "Det er en rigtig dejlig røv du har. Og nu kan jeg jo også sætte et kryds i din bog for passiv anal."
Han fandt bogen frem og satte et stort fedt kryds.
"Du burde næste ha 2 krydser med sådan en dejlig røv," sagde han og grinede."Men nu kan du jo gå hjem og fortsætte med dildoen."
Vi rejste os fra sofaen, og han tog blidt fat i mit hoved og løftede hagen op og kiggede dybt i mine øjne.
"Men næste gang skal du prøve noget helt andet," sagde han og kyssede mig blidt på munden.
Hvad det er får du at vide når du kommer. Men nu kan du jo gå hjem og skrive lidt om det du har oplevet i aften."
Jeg tog mit tøj på. Og lige meget, hvor meget jeg spurgte, ville han ikke røbe, hvad vi skal lave næste gang.
Så det glæder jeg mig rigtig meget til at se hvad han nu har fundet på.
Kommentar