Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første lærer del 6

(Min første lærer)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4941

Af: Poul.

Læs flere noveller af:
» Poul.

Skriv til:
» Poul
Jeg har lavet en tegning i min bog af min røv med en stor pik på vej op. Jeg er bare så pavestolt af, at min lærer har taget min mødom.
Jeg har også skrevet om mine oplevelser både da jeg suttede ham og alt det andet frække og spændende, som jeg har oplevet sammen med ham. Og jeg har også printet nogle af de billeder ud som han har taget af os og sat i.
Engang imellem har jeg haft lyst til at fortælle alle mine kammerater om mine udskejelser. Ja alverden skulle vide det. Det har bare været så fantastisk det hele. Men selvfølgelig har jeg ikke fortalt nogen om det. Det er også lækkert at have en hemmelighed helt for sig selv.
Men nogle gange var jeg helt sikker på, at mine venner vidste, hvad jeg havde gang i. De snakkede i alt fald ikke så meget til mig, som de plejede. Eller var det bare mig, der havde svært ved at koncentrere mig om hvad der skete omkring mig?
Jeg tænkte hele dagen på, hvad jeg havde oplevet sidst hos min lærer og på, hvad der kommer den næste gang.
Det sidste var ikke mindre nu, hvor han havde holdt det hemmeligt for mig, hvad der skal ske.
Men nu var dagen kommet og jeg tog hen til ham tidlig lørdag formiddag.
Da jeg kom derhen gik jeg bare ind. Han havde ikke låst døren. Men han var ikke inde i stuen. Jeg kiggede mig lidt omkring og hørte ham så rumstere inde i soveværelset.
Han lå i sengen helt nøgen med sin bærbare foran sig imens han legede med sin pik.
"Hej velkommen. Smid tøjet og læg dig ned her. Så skal du bare se," sagde han og tog min hånd.
Jeg gjorde straks som han sagde. Jeg lagde mit tøj på en stol og kravlede ind over ham.
"Prøv lige at se verdens dejligste pik her," sagde han og førte sin hånd ned på min pik. Der var en masse billeder af hvor han suttede min pik og også af den alene. Både stiv og i slap tilstand. Men der var også hvor jeg suttede ham og nogle fra sidste gang, hvor han kneppede mig. Der var også en masse små videoklip af det.
"Men den trænger da vist til at blive barberet igen," sagde han og kørte sin hånd blidt over de små stubbe, som var begyndt at gro frem igen.
Jeg måtte give ham ret. Jeg havde også lagt mærke til, at mine hår omkring pikken var begyndt at kradse lidt.
Han rejste sig op og lod billederne køre på slideshow.
"Nu kan du ligge og nyde billederne og filmene imens jeg ordner det," sagde han og fandt barbergrejet frem.
Han begyndte straks at smøre noget barberskum på og skabede min spirende hårvækst af. Jeg lå bare og nød det mens han tog om min halvstive pik med sine faste hænder.
Da han var færdig, sagde han, at nu skulle jeg barbere ham. Det ville jeg gerne prøve.
Han lagde sig ned med et håndklæde under bagen og med hænderne under hovedet.
"Ja. Så er det bare om at gå i gang," sagde han og kiggede på pc-en.
Jeg gjorde som han nu havde gjort ved mig 2 gange.
"Det er du jo god til," sagde han da jeg havde taget det meste af det. "Du skal da vist være barber."
"Ja. Jeg har da også gjort det ved mig selv nogle gange siden," sagde jeg. "Jeg har lånt min fars skraber når han ikke var hjemme."
"Jamen så må du da hellere beholde den her, så du har din egen," sagde han og grinede.
"Men jeg skal vel også kneppe dig min dreng, Kom sæt dig oven på min pik her, så får du den op i røven."
Jeg satte mig overskrævs på hans pik, Og han dirigerede den hen til mit hul.
"Åhhh ja!!!" udbrød jeg, da jeg kunne mærke, at den gled op i mig. Jeg satte mig forsigtigt længere og længere ned over hans pik. Det var lækkert at mærke den oppe i mig. Samtidig begyndte han at presse sig længere op ved at løfte hofterne. Han vuggede op og ned, så jeg rigtig kunne mærke hans pik. Imens hakkede han min pik af. Jeg nærmede mig en fantastisk orgasme og hoppede op og ned på ham, så hans pik kom helt i bund i mig. Og kort efter sprøjtede min sperm ud over hans bryst og op i hovedet på ham. Det varede heller ikke længe inden han afleverede sin sperm oppe i mig. Jeg faldt kraftløst ned over hans krop og vi krammede hinanden hårdt og inderligt.. Og han slikkede og bed mig blidt i øret. Sådan lå vi i lang tid. Inden vi slap hinanden og bare lå og dasede helt uden at sige noget.
Lidt efter løftede han hovedet og begyndte at kysse mig. Først på munden og på næsen. Og derefter på halsen og brystevorterne, som han også nulrede blidt ved. Derefter ned over maven og navlen og til sidst også pikken, som straks blev stiv igen. Han tog den helt ind i munden og stak en finger op i enden på mig.
Da han havde gejlet mig vildt op igen, sagde han, at nu var det min tur til at kneppe ham, hvorefter han satte sig ned over min pik. Jeg kunne hurtigt mærke, at den var oppe i ham, og han satte sig helt ned, så den var langt oppe i ham, Hen vuggede og hoppede op og ned, så hans baller klaskede ned mod mine nosser. Da han havde gjort det et stykke tid, rejste han sig igen inden jeg kom oppe i ham.
Min pik var stadigvæk kæmpe liderlig. Jeg lå lidt og nød det. Men jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at skulle på toilettet, så jeg rejste mig op.
"Hvad skal du?" spurgte han. Og jeg fortalte ham, at jeg bare lige skulle ud og pisse.
"Vent lidt," sagde han og rejste sig op. "Jeg går med dig."
Han fulgte mig ud på toilettet og stillede sig lige foran mig, så jeg kunne aflevere min urin i hans hals. Det føltes rigtig dejligt at være omslugt af en tørstig mund imens man afleverer det hele. Alt saften blev presset ud af citronen og han gurglede det meste af det i sig. Da han havde slikket den helt ren måtte jeg også ha hans i min mund. Og jeg nød hver en dråbe af den livsalige drik. Da der ikke var mere slikkede jeg ham ren og vi fik skyllet os rene under bruseren.
Derefter gik vi ind i stuen for at klæde os på og få en kop kaffe. Vi snakkede om, hvad vi havde oplevet i dag og se de billeder, som vi havde taget i dagens løb. Han tog min bog frem og satte nogle krydser i den.
"Se nu er din bog jo ved at være fuld af krydser," sagde han. "Er der andet, som du gerne vil prøve?"
Jeg vidste ikke rigtig, hvad det skulle være.
"Men må jeg ikke blive ved med at komme, selvom jeg har lært det hele,?" spurgte jeg.
"Jo selvfølgelig," svarede han og grinede. "Man bliver aldrig uddannet i det med sex. Det er en livslang proces, hvor man lærer hele livet. Og når du på et tidspunkt møder en anden lærer du noget andet. Og det er jo ikke bare sex. Men også - og frem for alt - kærlighed. Og det er lige meget om det er en pige eller dreng. Sex er skønt og godt. Og man kan ikke leve uden. Du ved Jesus sagde De 3 største ting i livet er tro, håb og kærlighed. Men størst af dem alle er kærlighed. Og kærlighed og sex er altså ikke det samme.
Ja det kunne jeg holde et langt foredrag om."
"Jamen jeg elsker jo også dig, Det....." Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige.
"Jamen jeg elsker også dig min dreng," han tog fat om mit hoved og kyssede mig på panden. "Men på et tidspunkt finder du en, som du holder rigtig meget af. Men indtil da, er du jo selvfølgelig velkommen til at komme her lige så tit du vil. Og det er lige meget, om det er for at få sex eller det bare er for at snakke.
"Det vil jeg meget gerne. Men jeg tror aldrig, at jeg finder en, som jeg holder så meget af som dig," svarede jeg. Vi sad og snakkede i et par timer efter. Også om alt mulig andet.
Tiden var helt løbet fra os. Og jeg måtte skynde mig hjem til aftensmaden.
"Jeg skal for øvrigt i svømmebadet i morgen. Vil du med?" nåede han at spørge inden jeg fløj ud af døren.
"Ja selvfølgelig vil jeg det," svarede jeg. "Hvornår skal jeg komme?"
"Du kan komme her kl. 13. Så tager vi derud sammen."
"Det er bare en aftale," sagde jeg og hoppede på cyklen hjem.
Kommentar