Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første lærer del 4

(Min første lærer)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 3852

Af: Poul.

Læs flere noveller af:
» Poul.

Skriv til:
» Poul
I ugen efter mit andet møde med min lærer ventede jeg spændt på at møde ham igen.
Oplevelsen med at urinere i hans mund og se hans nydelse af at sluge det tændte mig vildt. Det tændte mig så vildt, at jeg gik og ærgrede mig over, at jeg ikke tog hans i min mund. Men følelsen af hans urin løbe ned af mit bryst var nu også lækkert. Flere gange i løbet af ugen lagde jeg mig boblebadet uden vand og sprøjtede på mig selv. Og en aften tog jeg også en kop og tissede i den for at drikke det. Det smagte bare af lunkent vand. Så nu kunne jeg næsten ikke vente på at jeg skulle smage hans.
Da jeg kom derhen om lørdagen blev jeg som sædvanligt taget imod med åbne arme.
Han spurgte, om jeg havde husket at rense mig bagi.
Upsss!! Det havde jeg da helt glemt. Jeg havde kun været fokuseret på det andet.
"Ok. Så må vi jo gå ind og gøre det nu," sagde han og begyndte at trække mine bukser ned.
Han blev glad da han så, at jeg havde den g-streng på, som jeg havde fået af ham sidst. Jeg havde gået med den hele tiden de første par dage efter.
Jeg fortalte ham straks om de fantasier jeg havde gået med hele ugen.
"Ja. Jeg kunne godt se, at du nød det sidste gang. Men det kan vi da sagtens klare," grinede han og tog tøjet af. "Men så må vi jo hellere få taget nogle billeder af det," fortsatte han. "Det har vi jo ikke fået gjort så meget i. Vi har haft alt for travlt med alt det andet."
Han gik ind efter sit kamera og tog så en masse billeder imens jeg sad på knæ foran ham og gurglede i mig af den stråle han sendte ned i min hals.
"Var det en god lemonade," spurgte han da han var færdig.
Jeg nikkede og fortalte ham, at jeg havde gjort det derhjemme, så jeg kendte godt smagen.
"Men nu må vi hellere komme til bagen," sagde han og tog et stykke sæbe og begyndte at smøre mit hul ind. Han stak et par fingre op, men jeg kunne mærke, at jeg ikke rigtig var parat til det.
"Det er helt i orden, hvis du ikke bryder dig om det," sagde han og skyllede mig over hele kroppen. Ikke mindst mine nosser og min pik.
Han tørrede mig og vi gik ind i sengen.
"Så kan det jo bare være dig, der boller mig i dag. Så venter vi med det andet til næste gang, hvis du synes."
Vi lagde os ned på sengen og begyndte at sutte hinandens pikke. Min blev straks helt stiv og liderlig.
Han bad mig om at lægge mig på ryggen. Herefter satte han sig på skrævs over min pik og smurte hans hul med noget creme og førte så min pik op i sig. Jeg kunne mærke varmen deroppe. Da han begyndte at vrikke frem og tilbage var min pik ved at sprænges og jeg stønnede vildt. Men inden jeg kom lettede han sig så min pik gled ud igen.
Han lagde sig ned ved siden af mig og begyndte at kysse min mave.
Ja vi skal jo ikke ha den til at komme lige med det samme," sagde han og tog mig om hovedet og kyssede mig inderligt på munden.
"Er du klar igen," spurgte han. Og inden jeg kunne nå at svare vendte han sig om og på siden så han lå med ryggen til mig. Han løftede sit ene ben så jeg kunne lægge mig imellem dem og så føre min pik op i ham den vej.
Jeg stødte til og var nu så liderlig, at jeg afleverede min sperm oppe i ham. Det var nok den lækreste udløsning jeg endnu havde fået. Jeg lå stille lidt tid stadig med min pik oppe i ham inden den gled helt ud af sig selv og jeg lagde mig helt flad og udmattet på ryggen.
"Kom du oppe i mig?," spurgte han og vendte sig om. Jeg behøvede slet ikke at svare. Det var vist alt for tydeligt at se, hvad der var sket. Han begyndte straks at sutte min næsten helt slappe pik ren for resterne af min sperm.
Herefter satte han sig over skrævs på mig og spillede sin pik af til hans sperm sprøjtede op på brystet og i hovedet på mig.
Da vi havde lagt lidt rejste vi os og gik ind i stuen og satte os i sofaen.
"Ja så fik du da lært at kneppe mig," sagde han og lagde sine hænder på mine lår.
"Så må vi jo se, om jeg også kan få lov at kneppe dig næste gang."
"Ja det må du altså undskylde, Jes syntes bare......"
"Det skal du aldeles ikke undskylde," afbrød han mig. "Man skal lige øve sig lidt. Men så bliver det også godt."
Han rejste sig op og gik hen til reolen.
"Her har du lidt at øve dig på til næste gang," sagde han og stak mig en pakke som var flot bundet ind.
Jeg begyndte at pakke den op. Indeni lå der en lille dildo.
"Så får du også lidt glidecreme med, så du kan få den op. Og hvis du slapper helt af, når du gør skal det nok lykkes for dig."
Jeg kunne næsten ikke vente til jeg kom hjem for at afprøve den.
Kommentar