Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første lærer

Karakter: 4.2/6
Visninger: 7304

Af: Poul.

Læs flere noveller af:
» Poul.

Skriv til:
» Poul
Jeg sad på sengen med min helt nye stilebog.
Hvad skulle jeg skrive i den.
Jeg havde fået den af min nye lærermester.
Han er ikke en helt almindelig lærermester. Han er min helt private lærer. Og det var heller ikke en helt almindelig lærerplads.
Jeg fandt ham på nettet. Han skrev, at han ville lære mig hvordan jeg fik mest muligt ud af at ha sex med en anden mand. Og jeg tænder helt vild på rollespil, hvor jeg er den underdanige elev. Dog ikke noget med hård sex. Altså S/M eller noget i den retning. Det skulle være en oplæring i dejlig blid sex. Han sagde, at han havde forberedt nogle lektioner, hvor jeg skulle lære noget om de forskellige ting man kan lave mand og mand imellem.
Jeg var lidt nervøs i starten.
Hvad var det jeg var gået ind til?
Var han en bluffer der bare var ude på at få mig i sengen og voldtage mig?
Men det havde han udtrykkeligt sagt, at det var han ikke. Og jeg var med tiden blevet helt tryg ved ham. Men man kunne jo aldrig vide.
Vores møde var blevet udsat nogle gange, men nu skulle det være.
Det var en lørdag. Jeg skulle komme om formiddagen. Så havde vi hele dagen til at lære hinanden at kende. Og vi kunne finde ud af, hvad der skulle ske fremover.

Da jeg kom ind af døren kunne jeg med det samme mærke, at han var den, som han havde udgivet sig for.
Han pladserede mig i sofaen og bød mig en øl. Han fandt en bog frem fra skuffen og satte sig ved siden af mig.
"Dette her er din lærebog. Eller karakterbog om du vil," sagde han og slog op på den første side. "Her kan du se, hvad de enkelte lektioner går ud på. Og så skriver jeg lidt i den om, hvordan jeg synes, at du har klaret det.
Så kan vi jo senere lægge nogle flere lektioner oveni, hvis du vil gå videre i din uddannelse. Og du sagde jo engang, at du ville ha hele pakken."
Jeg kiggede ned af siden med de punkter, som han havde skrevet ned. Oral, massage, anal, dildo, urinal, ekskursion, trekant og eksamen.
Puhhh ha, tænkte jeg. Det var noget af en plan, han havde sat op. Det rislede koldt ned af ryggen på mig. Men samtidig lød det rigtig spændende og frækt.
"Og her har jeg et kladdehæfte," fortsatte han og lagte mig et hæfte, der lå på bordet.
"Den skal du bruge til at skrive i hvad du har oplevet og hvad du synes du har lært. Om hvordan du synes, at jeg har været som lærer. Både positivt og negativt. Om nye ting du gerne vil prøve. Ja alt muligt. Frække historier - what ever."
"Jeg er ikke så god til det med at skrive," protesterede jeg.
"Det er ligegyldigt hvor god du er til at sætte det sammen. Du kan også lave det på computeren først og så print det ud og sætte det i.".
"Hmmmm... jeg kan da prøve," sagde jeg og lagde den på bordet igen.
"Ja det er ikke for min skyld. Det er mest for at du så har den bagefter og kan læse om det. Om dine første eksperimenter med mandesex."
"Men nu synes jeg, at vi skal gå i gang med optagelsesprøven," sagde han.
"Rejs dig op og tag tøjet af, så jeg kan se dyret. Du havde jo lovet, at du ville barbere dig inden du kom."
Jeg gjorde som han sagde. Jeg stod lige foran ham og han hjalp mig med at få bukserne af.
Min pik strittede lige frem imod ham. Han tog om den og førte sine hænder langsomt op og ned af den og ned omkring mine nosser.
"Den er rigtig lækker," sagde han. "Og du har barberet den meget flot. Det får du din første 11 tal for i karakterbogen. Vi må lige tage et par billeder af den " fortsatte han og kiggede op på mig og gav min pik en ordentlig kram. Min pik var ved at eksplodere bare ved hans berøring.
"Skal vi så ikke bare gå i gang med lektion 1," sagde han og rejste sig op og begyndte at tage sine bukser af.
"Det er jo dig, der skal øve dig i at sutte pik."
Kommentar