Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første lærer del 2

(Min første lærer)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 5376

Af: Poul.

Læs flere noveller af:
» Poul.

Skriv til:
» Poul
Min nye lærer havde siddet og forklaret mig om min kommende skolegang hos ham. Der var en masse lektioner jeg skulle igang med. Og nu startede den for alvor. Lige nu forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke var startet for længe siden. Jeg kunne bare ikke vente mere.
Han stod lige foran mig kun iført en g-streng, som absolut ikke skjulte det mindste.
Jeg kunne se, at hans pik strittede vellystigt. Den kunne næsten ikke være i den lille hvide trusse.
"Sæt dig nu ned på knæ," sagde han. "Og du må gerne tage hylsteret af."
Jeg gjorde som han sagde og fik da også lirket g-strengen ned om lårene på ham.
Da hans pik stod lige op i fjæset på mig opdagede jeg, at han havde en del piercinger i nosserne. Det så noget drabeligt ud. Men samtidig lidt sejt.
"Ja stik den nu ind i munden. Jeg kan ikke vente mere," sagde han og tog mig om nakken og stødte sin pik frem, så jeg bare havde at åbne munden.
"Jahhhh, det er dejligt. Helt ind med den. Lige så langt du kan." Han trykkede mig endnu tættere ind til sig, så jeg var nær ved at kvæles i den. Han løsnede igen taget og trak sig lidt tilbage.
"Okay. Nu skal jeg jo ikke kvæle dig helt lige med det samme," grinede han. "Prøv at slikke mit pikhoved og kæl for mine nosser og mine piercinger."
Jeg gjorde som han sagde. Det føltes lidt underligt med de piercinger.
"Ja det er dejligt. Man skulle næsten tro, at du havde prøvet det før," sagde han og løftede min hage. "Kom lad os gå ind i soveværelset. Så skal jeg vise dig noget andet."
Jeg rejste mig op og vi fulgtes ad ind ved siden af.
Han gav mig en ordentlig kram, så vores pikke mødtes. Han fik mig til at føle mig helt tryg. Aldrig havde jeg følt mig så betydningsfuld og vellidt i en anden mands samvær.
"Hvor var det godt at du kom," sagde han og krammede mig endnu tættere ind til sig.
"Og så sådan en lækker pik du har," fortsatte han og tog vores begges pikke i hånden. Det var dejligt at mærke hans pik imod min.
"Ok. Læg dig nu ned på ryggen på sengen," sagde han så og gav slip på mig.
Da jeg havde lagt mig satte han sig på alle 4 over mig, så hans pik var lige over mit hoved og hans hoved over min pik. Han begyndte at sutte min pik og kørte hans tunge rundt om pikhovedet.
"Hvis du gør din ene finger lidt våd, kan du se, om du kan få den ind i røven på mig." Hans røvhul var lige over mine øjne og det tog ikke lang tid for at få fingeren ind.
"Ja skønt. Spred benene lidt. Så gør jeg det også ved dig."
Han spredte mine baller og forsøgte at få sin finger op i min numse. Det lykkedes ikke i første omgang, så han tog noget creme på den. Lige pludselig kunne jeg mærke, at han havde fået den ind. For pokker da, hvor var det lækkert. Imens suttede han videre på min pik. Og det varede ikke længe inden min pik føltes som om den kunne eksplodere hvad tid det skulle være.
"Nu må jeg vist hellere stoppe," sagde han og satte sig op. "Den skal jo ikke sprøjte inden vi er kommet rigtig i gang."
Han steg ud af sengen og bad mig om at rejse mig op.
Vi gik ind i stuen igen og satte os i sofaen. Han lagde sin hånd på mine lår og begyndte at køre den langsomt op og ned på mine inderlår. Dog uden at berøre mine ædlere dele.
"Ja nogle tror, at sex bare drejer sig om at sprøjte så hurtigt som muligt. Tvært i mod. Det drejer sig om at holde den kørende så længe som muligt. Og det gør man bedst ved at holde nogle pauser ind imellem."
"Ja. Det har du nok ret i," sagde jeg. "Men jeg skal lige ud på toilettet."
Da jeg var færdig med mit forehavende gik vi igen ind i soveværelset. Her lå vi i en 69-er og suttede løs på hinandens pikke. Og det varede ikke længe inden jeg kunne føle en kolossal ekstase og min pik sprøjtede en kaskade af sperm ind i munden på ham. Han slikkede den helt ren og vendte sig derefter om mod mig og satte sig på knæ overskrævs mit hoved. Herved havde jeg ikke andet at gøre end at åbne munden og modtage hans sperm., som sprøjtede ud i flere omgange. Jeg måtte sluge det hele og gjorde det med velbehag.
Jeg var fuldstændig udkørt men på en rigtig dejlig måde. Og han lagde sig ned ved siden af mig og begyndte at kæle og stryge mig over hele kroppen.
Sådan lå vi i en evighed og nød det. Han rejste sig op og vi fulgtes ad ind i stuen, hvor vi satte os i sofaen.
"Nu glemte vi jo helt at tage nogle billeder," sagde han. "Det har været alt for hektisk. Men det kan vi jo gøre næste gang. - Altså hvis du har lyst til at komme igen."
"Om jeg har," svarede jeg. "Jeg kan slet ikke vente."
"Det lyder dejligt," sagde han. "Det havde jeg skam også regnet med at du ville."
"Men så må du jo også ha den her bog," sagde han og gav mig mit kladdehæfte.
"Og så skal vi jo også huske at skrive i din karakterbog," fortsatte han. Og der er jo ikke nogen tvivl om, at du har fortjent en topkarakter i at sutte"
Han skrev i bogen og lagde den i en skuffe.
"Skal vi sige, at vi mødes næste lørdag. Så skal du lære at give massage"
Helst ville jeg komme igen allerede i morgen, men det kunne desværre ikke lade sig gøre.
Jeg tog min bog og gik ud for at tage min jakke på.
"1000 tak fordi du kom," sagde han og gav mig en ordentlig krammer. "Du er den bedste elev jeg nogensinde har haft."
Og jeg må sige, at han også var den aller bedste lærer jeg har haft.
Vi tog afsked og jeg satte mig på cyklen for at køre hjem. Jeg kunne næsten ikke sidde på sadlen. Min pik var helt overfølsom.
Kommentar