Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine forældre skulle på ferie

Karakter: 4.2/5
Visninger: 7519

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Mine forældre skulle på ferie, og jeg havde bestemt ikke lyst til at tage med.
Jeg er 16 år, og havde meget mere lyst til at være i vores sommerhus hele sommeren.
Naboen til sommerhuset - Ole - tilbød at han ville tage sig af mig, hvis der skulle opstå problemer. Efter megen snak frem og tilbage, fik jeg endelig lov til at holde ferie for mig selv i sommerhuset. Ole måtte love at "holde mig i ørene".
Dagen kom, og min mor kørte mig til sommerhuset - Ole kom lige over og mor sagde med et glimt i øjet, at hvis jeg blev utidig, måtte han jo give mig en afklapsning.
Jeg sagde farvel til mor, og glædede mig til en måned, hvor jeg kunne gøre lige hvad jeg ville.
Solen skinnede, og sommerhuset lå afsides, med tæt bevoksning vejen rundt, ja, der var lige en gennemgang over til naboen, men det var kun fordi vi ellers skulle en større omvej, når vi besøgte hinanden.
Ole er en ungkarl på ca. 45 år, han så godt ud, bredskuldret og med en spænding krop.
Jeg havde ikke været alene længe, før jeg hoppede i vores svømmepøl, jeg nød rigtigt at være alene.
Lige lidt om mig selv, jeg er som sagt 16 år gammel, spinkel og jeg har et kolossalt sexbehov, ja jeg gik næsten konstant med en halvstivert i bukserne.
Mens jeg svømmede frem og tilbage fik jeg igen lyst til at spille pik. Jeg svømmede ind til kanten og lagde mig på en drømmeseng i solen.
Jeg var jo helt alene, så jeg smed badebukserne og lå stille og roligt og legede med min pik.
Jeg overvejede at cykle ned til døgnkiosken og leje en fræk DVD, men lige nu ville jeg bare ligge og nyde at spille pik.
Pludselig hørte jeg en lyd, og da jeg så op, kunne jeg se at Ole var på vej ind i haven, jeg skyndte mig at lægge håndklædet over pikken, og jeg må indrømme at jeg var knald rød i hovedet, og håbede at Ole ikke havde set, hvad jeg lavede.
Ole sagde: "Hej, hvad laver du"? - Ikke noget særligt, svarede jeg, jeg ligger og nyder solen. OK, må jeg lige tage en dukker t, spurgte han (der er ikke nogen svømmepøl inde hos Ole) - selvfølgelig måtte han det, og jeg lå og studerede ham, mens han med kraftige tag svømmede frem og tilbage.
Jeg kunne se, at han havde en ordentlig bule i badebukserne, der var ganske små, og jeg kunne ikke lade være med at spekulere på, hvordan hans pik mon så ud.
Lidt efter kom Ole op af pølen, og spurgte om jeg ville med over og have en lille forfriskning, den var jeg bestemt med på, og mens jeg gik bag ham, kunne jeg ikke lade være med at betragte ham indgående.
Lækker røv i et par lidt for små badebukser, og da vi kom frem, så jeg at han havde en meget stor bule foran. Det så ud som om, hans pik var mindst halvstiv.
Ole kom ud med et par øl, en flaske hvidvin og et par colaer. Hvad vil du helst have, spurgte ha, og jeg pegede på hvidvinen, min mund var helt tør, og min pik dirrede i badebukserne, hvis jeg ikke passede på, ville den smutte oven ud over kanten.
Efter at have tømt det meste af flasken, spurgte Ole og jeg havde nogen kæreste - det kunne jeg kun besvare benægtende. Det kunne han ikke forstå, sådan en flot ung mand, som han sagde.
Nu er vi jo helt alene, sagde han, hvis du har problemer skal du bare betro dem til mig, det kan godt være rart at sludre med andre om det. Jeg blev rød i hovedet, men sagde ikke noget.
Ole ville lige snuppe et brusebad, men sagde at jeg kunne blive der og få lidt at spise. Det var hyggeligt og jeg havde heller ikke andet at tage mig til.
Lidt efter kom han tilbage med et håndklæde om livet og vådt, pjusket hår - vil du også lige skyldes af, spurgte han - det ville jeg gerne. Da jeg kom ud i badeværelset, så jeg at han havde forskellige ting liggende i en skuffe (nysgerrig er man jo) der var nogle underlige klemmer, noget der lignede en lille dildo (det var en butplug fandt jeg senere ud af) og forskellige andre ting, herunder en stor plastflaske med glidecreme.
Nå, jeg skyndte mig at bruse mig over, og mens jeg stod der, kom Ole lige ud med et håndklæde til mig. Han stod lidt og betragtede mig - du er sandelig blevet en flot fyr, sagde han, jeg kan se at du har fået en del hår i skridtet. Jeg blev knaldrød i hovedet, og forsøgte at skjule min kolonorme stivert. Det skal du ikke skamme dig over, den er da flot, sagde han.

Jeg skyndte mig at blive færdig, slog håndklædet om livet og gik ind i stuen. Her stor bl.a. et stort fjernsyn og en pC. Du kan bare bruge PC´en, når du har lyst, der er jo ikke andre end mig her, så du kan komme herover lige når du vil.
Ole gik ud for at lave lidt mad til os, jeg gik imens hen og tændte PC´en. Jeg blev lidt overrasket, da baggrundsbilledet kom frem, det viste en dreng på min alder, der lå og suttede på en stor stiv pik, jeg var ikke sikker, men det lignede da Ole, der blev suttet. I det samme kom Ole ind i stuen, Nå, du har fået åbnet computeren, jeg håber ikke du bliver skræmt af baggrundsbilledet, det er en af mine unge venner, der ligger og hygger sig med min pik, det var utroligt dejligt, så jeg har gemt billedet, så jeg kan se det, hver gang jeg åbner. Jeg var helt rød i bærret, og min pik løftede håndklædet ud som et helt telt.
Kan du lide, hvad du ser, spurgte han - hertil kunne jeg jo kun svare at det så meget frækt ud. Nu skal du se, sagde han og åbnede en mappe på computeren, nu kan du kigge lidt på de her billeder. Det var alle sammen af unge drenge, der legede sammen med Ole, der var scener, hvor Ole suttede på stive drengepikke og hvor han fik stukket en ung pik op i røven.
Der var også billeder af nogle knægte, der var bundet og havde klemmer i brystvorterne og røde striber på overkroppen og lårene, fælles for alle billederne var, at alle have stiv pik og på flere af billederne så man, hvordan spermen var væltet ud og lå i plamager på bryst og mave.
Jeg var helt opslugt af billederne, og sad og legede med min pik, som var lige ved at sprøjte en ordentlig ladning, da Ole kom hen til mig, og sagde, at nu måtte jeg ikke lade en god ladning sperm gå til spilde, jeg så undrende på ham, men han dykkede ned, og tog min pik i munden, wauw hvor var det godt, han havde ikke suttet ret længe, før det rykkede gevaldigt, og jeg kom i nogle gigantiske sprøjt i hans mund. Han slugte det hele, og slikkede pik og nosser rene bagefter. Ole spurgte om jeg havde nydt det, jeg kunne ikke sige noget, men nikkede bare med et lykkeligt smil om munden, jeg havde aldrig før prøvet noget der bare var halvt så godt..
Han var klog nok til ikke at gå længere, men sagde, at jeg da kunne overnatte hos ham. Det var også blevet sent, og der var jo ingen hjemme i vores sommerhus, så jeg takkede ja. Han foreslog, at vi fik et glas hvidvin, og så kunne vi da se en videofilm imens, hvis jeg havde lyst - og lyst det havde jeg.
Han havde et stort skab udelukkende med videofilm. Ikke ret mange var købefilm, de fleste var med håndskrevet tekst på. Jeg fik lov til at vælge, og jeg valgte en af dem med håndskrift - der stod "opdragelse af Benny" på den.
Vi satte den i, og Ole foreslog, at jeg satte mig ved siden af ham i sofaen. Vi havde stadig kun et håndklæde omkring os, der var dejligt varmt, så vi satte os, og Ole startede filmen. Frem tonede en dreng på min egen alder, som klædte sig af, man kunne ikke se, hvem der holdt kameraet, men drengen så kanon godt ud. Han havde en stor pik og et par dejlige nosser, der hang frit ned. Han havde ingen hård omkring pikken overhovedet, og det undrede mig lidt, indtil Ole fortalte, at det havde han barberet af - han syntes det så, så sødt og liderligt ud.
Jeg måtte give ham ret, pikken kom til sin fulde ret.
Pludselig kom Ole også ind i billedet, jeg kunne se, at han også var helt glat omkring pikken, som stor strunk i vejret, jeg gispede lidt, for jeg syntes den var endnu større end jeg havde set tidligere på dagen.
Drengen faldt på knæ og begyndte at slikke på Oles nosser, det var noget Ole kunne lide, han så helt henført ud. På et tidspunkt holdt drengen inde, og Ole spurgte, hvad han bildte sig ind, han havde bare at slikke videre. Brian - som drengen hed - rystede på hovedet, hvilket resulterede i, at han fik en ordentlig lussing, og fik besked på bare at slikke videre. Og som ekstra opgave, skulle han slikke Ole i røven. Jeg så hvordan Brian skilte Oles baller og slikkede hans stjerne det bedste han havde lært. Jeg blev mere og mere påvirket af filmen, og min pik stod som aldrig før. Jeg kunne se at Oles pik ligeledes havde rejst sig inden under håndklædet, og jeg skelede til den, for jeg var nysgerrig efter at se den i rigtig stiv tilstand. Mine øjne vandrede fra film til pik, og jeg kunne mærke, at min pik blev mere og mere klar, prespermen piblede ud af den.
På Filmen kunne jeg se Brian ligge over Oles knæ, og han fik en endefuld af Oles flade hånd. Først hylede han i vilden sky, men efterhånden som hans røv blev rødere og rødere, kunne jeg både se og høre at Brian blev enormt liderlig. Han vred sig på Oles knæ, og Ole begyndte at lege med hans røvhul. Langsomt stak han fingeren op bag i drengen. Så trak han fingeren ud og suttede på den, herefter slikkede han først Brians baller for til sidst at slikke og sutte hans røvhul. Det ar vildt liderligt at se på, og jeg kunne både se og høre, at det var noget Brian nød.
Så puttede Ole igen fingeren op i hans røv og efterhånden havde han to fingre dybt begravet i Brians røv. Jeg stirrede fascineret på filmen. Pludselig smed Ole drengen op på et bord, med røven strittende ud ved bordkanten. Så bandt han drengens arme og ben til bordbenene, hentede en fluesmækker, som drengens endeballer fik en ordentlig gang klaps af. Han var ildrød på numsen, og Ole fortsatte ned af hans inderlår og enkelte slag på nosserne, som han og dinglede.
Efter et stykke tid, spurgte Ole om han kunne ligge stille, eller om han skulle have flere smæk. Brian rev i båndene og sagde at han bestemt ikke ville ligge stille.
Ole hentede nu en ridepisk, og røvballerne fik nogle ildrøde striber, efterhånden som Ole lod meget hårde slag hagle ned over den bundne dreng. Igen spurgte Ole om han kunne ligge stille, det kunne han.
Ole tog nu noget glidekrem og smurte Brians stjerne godt og grundigt ind, herefter kom han godt med glidekrem på og lod den gnide omkring Brians røvhul. Pikken pressede på, og langsomt åbnede røvhullet sig for den kæmpe pik. Ole pressede pikken helt op i drengens røv, og begyndte at kneppe ham voldsomt. Kameraet viste nu Brians ansigt som lyste af liderlighed. Ole trak pikken ud af røven på Brian og tvang drengen til at sutte på pikken, som var helt klistret af Brians røvsaft. Brian suttede det bedste han havde lært og pludselig kunne man se at Ole pumpede den ene ladning sperm ind i Brians mund, der var så meget, at det sev ud i mundvigene og dryppede ned på gulvet.

Skriv en hilsen til mig
Kommentar