Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine forældre skulle på ferie del 2

(Mine forældre skulle på ferie)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 5555

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Jeg var vildt fascineret af det jeg lige havde set, og min pik var stiv som aldrig før. Oles pik stod også strunk op ad hans mave, hans håndklæde var gledet til side. Jeg kunne ikke lade være med at se beundrende på den. Ole kunne godt se, at jeg stirrede på hans pik og de store nosser, der hang nedenunder. Han var helt glatbarberet, det gjorde den bestemt ikke mindre.
Ole spurgte om jeg ville have mere hvidvin, og da jeg takkede ja, skænkede han os hver et stort glas. Jeg følte mig efterhånden meget tryg, Ole var utrolig rar. Hans brystvorter var meget store - de strittede lige ud i luften, det så rigtig frækt ud.
Ole spurgte om jeg havde lyst til at røre hans pik - jeg var lidt flov, men jeg kunne ikke lade være med at stryge hånden hen over hans dunkende lem. Det var en dejlig fornemmelse, meget hård og alligevel også blød at røre ved. Nu lægger jeg mig ned, så kan du jo kigge og undersøge alt det du har lyst til, sagde han.
Og som sagt, så lagde Ole sig ned på ryggen, og bøjede benene, så jeg havde frit udsyn til pik og nosser - og nedenunder kunne jeg se hans røvhul. Jeg kuplede min hånd omkring hans nosser, de var tunge og rigtigt lækre at røre ved. Jeg blev efterhånden modigere, så jeg prøvede at snuse til hans pik - det var en dejlig stærk lugt af lider. Jeg prøvede forsigtigt at lade tungen glide hen over spidsen af pikken, og fik en lille smule presperm på tungen, det var underligt, syntes jeg, men samtidig kunne jeg mærke at det rykkede endnu mere i min egen pik.
Kan du lide det, spurgte han - hertil kunne jeg jo kun svare, at det var spændende og meget frækt. Jamen, du skal ikke holde dig tilbage, jeg kan godt tåle, at du tager rigtig hårdt - også mine brystvorter kan klare, at du er rigtig hård ved dem.
Jeg blev efterhånden mere modig, så jeg begyndte at slikke hans nosser og prøvede også at tage hans pik ind i munden og suttede lidt - wauw, det var lækkert.
Jeg fik lyst til at undersøge hans brystvorter nærmere, så jeg slikkede først lidt på dem, og jeg syntes de strittede endnu mere, og Ole begyndte at give små vellyde fra sig. Jeg satte forsigtigt tænderne i den ene brystvorte, med det resultat, at han stønnede: "åh. Ja" - jeg fortsatte og bed rigtig hårdt i hans brystvorter, og jeg kunne se at prespermen begyndte at sive ud af hans pik, ja det løb ned at skaftet, det så rigtig lækkert ud. Jeg ville lige smage, så jeg vendte mig om, og slikkede hans pik ren - det smagte rigtig lækkert. Pludselig kunne jeg mærke en hånd på mine baller, Ole trak mig ned til sig, og jeg kunne mærke noget varmt og dejligt omkring min pik, Ole havde taget den i munden og suttede lige så forsigtigt. Pludselig slap han pikken, og jeg kunne mærke, at han slikkede mine nosser og stykket bag nosserne. Jeg var brand liderlig, og gjorde gengæld ved at slikke mellemstykket under nosserne på ham. Jeg kunne mærke hans tunge imod mit røvhul, uha, det var dejligt - jeg prøvede også at slikke ham bagi, men jeg kunne ikke rigtigt nå ned, sådan som jeg lå..
Jeg vendte tilbage til hans pik, og samtidig kunne jeg med den ene hånd hive og slide i hans brystvorte. Det var en lidt akavet stilling, men jeg kunne mærke på hans pik, at den voksede kraftigt i munden på mig, og pludselig væltede det ud med sperm, som fyldte min mund helt op, ja, der var så meget at det løb ud, ned langs hans pik og nosser.
Ole var helt væk et øjeblik, så rejste han sig lidt op, og sagde, at jeg da ikke kunne efterlade alt det "svineri", det havde jeg heller ikke lyst til, så jeg vendte mig om igen, og dykkede ned for at slikke alt spermen i mig. Det var en dejlig smag, som tændte mig helt vildt. Ole bøjede benene helt op, så hans stjerne lå frit lige foran mit ansigt. Nu skulle det være, jeg slikkede hans røvhul, og han begyndte at stønne igen. Det var åbenbart godt, så jeg prøvede, om jeg kunne stikke tungen op i hans røvhul. Jeg kunne kun komme lidt ind, men jeg kunne mærke, at det virkelig tændte ham meget. Kom knægt, sagde han, stik din pik op mig. Det skulle han ikke side 2 gange, jeg krøb op, og pressede pikke op i ham - det kunne jeg gøre i et hug, nej hvor var det lækkert. Der gik ikke lang tid før jeg med et vildt hyl kom i en kæmpe orgasme i hans røv. Jeg faldt fuldstændigt sammen, og min pik gled stille ud af hans hul.
Jeg lagde mig ned ved siden af Ole, som stille begyndte at slikke min pik ren for sperm og røvsaft - jeg var helt væk i nydelse.
Da vi havde ligget lidt, begyndte Ole stille og roligt at lade fingrene køre rundt på mine brystvorter, det var ret lækkert, og jeg kunne mærke, at min pik begyndte at røre på sig.
Ole sagde, at spermen begyndte at sive ud af hans røv, og at jeg hellere måtte rydde op efter mig. Det var jeg ikke meget for, men hvis jeg ikke ville rengøre efter mig, måtte han jo straffe mig. Jeg så forskrækket på ham, men samtidig kom jeg til at tænke på den video vi havde set, så jeg må indrømme, at jeg blev vildt tændt ved tanken. Jeg rystede på hovedet - jeg ville ikke rengøre hans røv - og vupti, lå jeg over hans knæ, med røven lige i vejret. Jeg var ikke klar over at Ole var så stærk, men han holdt mig fast som i en skruestik. Vil du stadig ikke gøre rent efter dig, spurgte han, og da jeg ikke svarede, gav han mig nogle små klask på ballerne. Det var vildt lækkert, og jeg kunne mærke at det rykkede lidt i pikken. Da jeg stadig ikke ville slikke hans røv, fik jeg 5 hårde klask på hver balde, jeg blev forskrækket, og kunne ikke lade være med at komme med nogle hyl. Ole spurgte om jeg nu var klar, men jeg rystede blot på hovedet. Jeg kunne mærke hans pik rejste sig mod mit skridt, og min egen pik var helt vild stiv. Nå, du kan måske lide det, spurgte Ole, og da jeg ikke svarede, fik jeg yderligere 5 hårde klask på hver balde og yderligere 5 på indersiden af mine lår. Det brændte og sved, men samtidig var det helt utroligt lækkert. Jeg havde ikke lyt til at få flere smæk, så jeg sagde, at jeg nok skulle gøre rent efter mig; fint, sagde Ole, og så lagde han mig ned på ryggen, hvorefter han skrævede ind over mit ansigt. Jeg kunne se lige op på hans hængenosser og ovenover den stive pik.
Langsomt sænkede han sin røv ned, og da jeg begyndte at slikke røvhullet fossede det ud med sperm blandet med hans røvsaft - jeg var først ved at brække mig, men samtidig var det helt utroligt liderligt, så da jeg havde vænnet mig lidt til smagen, slikkede jeg lystigt og slugte hver en dråbe, hvorpå jeg slikkede ham helt ren.
Min pik har aldrig været mere stiv, og prespermen sev ud af spidsen. Ole sagde at nu skulle jeg prøve at få nulret mine brystvorter, han begyndte først at sutte kraftigt på dem, det var lækkert, og da han tog hovedet væk, kunne jeg se, at de struttede lidt - ikke nær så meget som Oles, jeg spurgte ham, hvordan han havde fået sådan nogle store brystvorter, jo, sagde han, jeg startede med at nulre dem hårdt hver dag i en uge, så kunne jeg lige holde til at sætte en tøjklemme i, men ikke mere end i et kvarter, det har jeg så gjort i flere år med hårdere og hårdere klemmer, så nu er de lige som jeg vil have dem.
Ole sagde, at jeg hver dag i en uge, skulle nulre og knibe brystvorterne lige så hårdt jeg kunne i en uge - så ville han hjælpe mig med resten.
Nu lagde han sig ned på ryggen, og bad mig køre mine nosser og min pik rundt i hovedet på ham, der var ikke noget jeg hellere ville, så jeg skrævede hen over hans ansigt, og lod nosser og pik tvære ud i hans ansigt, samtidig ed at jeg kneb hans brystvorter rigtigt hårdt. Nu havde han givet mig en røvfuld, så jeg tænkte, at jeg kunne "hævne" mig lidt med hans brystvorter. Det var åbenbart ikke hævn, for jo mere jeg kneb, jo stivere blev hans pik. Jeg lettede mig lidt og sænkede røvhullet ned, så han kunne slikke, og da jeg mærkede hans tunge mod mit røvhul, blev jeg helt vild. Han borede tungen op, så jeg bogstavelig talt kneppede hans tunge. Ole kunne mærke at jeg var tæt på at komme, så han stoppede, og rejste mig op - nu skal du prøve noget, hvis du har lyst, sagde han. Jeg var på det tidspunkt klar til næsten hvad som helst. Ole hentede en butplug, smurte lidt glidekreme på den, og pressede den langsomt op i røven på mig, først gjorde dig rigtig ondt, men da den tykke del var smuttet forbi ringmusklen var det bare en dejlig fornemmelse. Nu sidder den fast, sagde han, så behold du den nu i, mens vi gør klar til natten, for du bliver vel her i nat? - Naturlogvis gjorde jeg det, men jeg skulle lige ind ved siden af og låse huset af. Helt fint sagde Ole, smut du bare. Jeg gik hen for at tage mit tøj på, men næ, nej jeg kunne bare gå som jeg var. Jeg gloede lidt, men jeg kunne godt se at han mente det. Hm, det vra en lun sommeraften, og risikoen for at nogen skulle se mig var stort set lig nul. Så jeg listede ud af terrassedøren, gennem hullet i hækken, og fik låst huset af - på tilbagevejen opdagede jeg at naboens drenge fra den anden side, var hoppet i svømmepølen. De gloede noget. Det er et par knægte på omtrent mig egen alder. Er du inde og besøge Ole, spurgte de, det kunne jeg kun bekræfte, jamen, så har du det da dejligt ikk´ - jeg blev pæon rød i hovedet, svarede ikke, men skyndte mig tilbage til Ole.
Jeg fortalte Ole om min oplevelse, han lo højt, jamen Erik og Bent kommer her jævnligt, og jeg har da også et par videoer med dem, hvor vi leger. Hvor tit har du besøg af unge drenge, spurgte jeg, næsten dagligt, der er altid åbent her, så jeg ved aldrig hvor mange vi er, eller hvem der er her, men det er altid frækt og lækkert. Jeg var lidt rystet, men samtidig syntes jeg det lød vildt lækkert. Hvordan går det med butpluggen, spurgte han - jo, jeg havde efterhånden vænnet mig til fornemmelsen. Fint, sagde Ole, kom lige her hen og vend dig om, da jeg stor foran ham kunne jeg mærke at den voksede i røven på mig, det viste sig at den kunne pustes op. Jeg følte mig helt vildt udspilet, da han stoppede med at pumpe. Nu kan du gå lidt med den - sæt dig endelig ned. Jeg satte ig meget, meget forsigtigt, og det var svært at sidde med den stok i røven. Min pik kunne åbenbart lide det, for den havde ikke ligget ned i snart meget lang tid.
Ole sad og legede med sin pik, og opfordrede mig til at gøre det samme, bare måtte jeg ikke komme. Det var svært, jeg havde lyst til at rive helt vildt i pikken, men hver gang det var lige før, stoppede jeg spilleriet. Ole sagde, vent lige lidt, og så hentede han et par små sugekopper, som han satte på mine brystvorter, det var en underlig fornemmelse, men også helt vildt. Han satte mere og mere sug på, så jeg til sidst måtte tigge og bede om ikke nok, han ville stoppe. Han satte sig ned, og jeg kunne mærke brodt flød til mine brystvorter, det gjorde ret ondt, men det var også rigtig liderligt. Efter en halv time, tog Ole sugekopperne af, og jeg kunne se, at mine brystvorter var stive og røde, og omkring dem var jeg blå, som om jeg havde fået nogle ordentlige blå mærker efter et slag.
Han nuldrede nu lige så forsigtigt mine vorter, og der gik ildninger igennem min krop, og uden jeg overhovedet havde rørt min pik, sprøjtede spermen helt op, så jeg fig noget af det i hovedet. Ole slikkede mig helt ren, og spurgte om jeg havde nydt det -. Underligt spørgsmål, jeg var stadig helt slap, og tænkte kun på at komme til at sove. Det var det mest vilde, jeg nogensinde havde oplevet.
Kom, sagde Ole nu smutter vi ind i seng, så du kan få hvilet lidt. Han næsten bar mig i seng, og lagde mig på maven, så lukkede han luften ud af butpluggen og trak den forsigtigt ud. Det var lige som om jeg manglede noget i røven, men pludselig mærkede jeg at Ole langsomt førte hans pik op i mig, jeg var for træt til at protestere. Han kørte den stille og roligt frem og tilbage, og jeg lå bare og nød det. Jeg kunne mærke, som igen begyndte at røre på sig. Ole mærkede efter, og da han blev klar over at jeg igen havde fået jern på, begyndte han at voldbolle min røv. Han kom med hyl oppe i mig, og lå lidt og sundede sig, inden han trak pikken ud af min røv. Jeg kuunne mærke at han begyndte at slikke min røv ren, det var bare lækkert. Derefter vendte han mig om på ryggen, og lå stille og roligt og suttede på min pik, og slikkede mine nosser. Til sidst sprøjtede jeg en ordentlig ladning i hans mund, nu skulle jeg tisse, så jeg begyndte at kravle ud af sengen, da Ole opdagede hvad jeg ville, sagde han, kom her med din pik, han tog den i minden, og bad mig om at tisse. Det var underligt at stå og tisse en mand i munden, men han kunne åbenbart lide det, og han slugte hver en dråbe.
Jeg sank udmattet om, og faldt i en dyb søvn.
Kommentar