Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 7.: På ferie i Mexico

(I skoven del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 1601

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback og Analsex
Onsdag var der ingen udflugt, og ved morgenmaden var Dick blevet forfærdet over, at hans forældre havde sagt, at de kunne følges ad på stranden, for nu ville de også have noget sol på kroppen og en tur i vandet.
Hvad så med hans aftale med drengen, ville den gå i vasken?
På vej ned med elevatoren havde de mødt et par, som forældrene havde lært at kende på gårsdagens udflugt, og da de ville være sammen med dem, havde Dick alligevel fået lov til at gå for sig selv.

Foruden sit håndklæde havde Dick nu en tube glidekrem i lommen. Der havde selvfølgelig været en ny piccolo hos ham om natten, og inden han gik, havde han lagt den tube, han havde haft med, og grinende sagt, at den måtte Dick hellere huske at tage med, når han skulle på stranden.

Da han var kommet hen til mandagens sted, var der ingen Pablo, som han nu vidste drengen hed, at se, men inden han var blevet alt for skuffet, var døren i det første af husene lidt længere henne, blevet åbnet og Pablo kommet ud og havde vinket Dick hen til sig.
Inde i huset var der ikke meget at se i den lille stue, et par stole og et bord, hvorpå, der lå et sammenfoldet tæppe.
Du ligge der, havde Pablo peget, han kunne ikke så meget engelsk som pikoloerne, men de skulle jo også kunne bruge det på hotellet.
Du give mig, havde Pablo sagt, da Dick var ved at trække bukserne ned, og han havde forstået, at han mente tuben med glidecrem, hvordan han så kunne vide? Men han stod jo åbenbart i tæt kontakt med piccoloerne.
Med et godt smurt røvhul, var det selvfølgelig gået noget lettere og smertefrit, da drengen stak pikken ind og begyndte på den herlige kneppen, alt imens han tog om Dicks vorter og klemte og vred dem, så Dick peb og stønnede af nydelse.

Du lide brænde? Havde drengen spurgt, også det havde han hørt om fra piccoloerne, jeg kende ven, komme her, havde han sagt. Og ganske rigtigt, inden de var færdige med puleriet, havde Dick hørt, at der var kommet en ind ad den ulåste dør.

Det var en ung fyr, nok et par år ældre end ham, der pulede ham, havde Dick set, da han stod ved siden af bordet og interesseret fulgte med i begivenhederne og ikke mindst, hvordan Pablo behandlede Dicks vorter.
Da Pablo så unde høje støn,havde afleveret sin sperm i Dicks røv, eller som han pludselig kom i tanker om, røvkussen, som Frede, havde kaldt den, og Pablo havde trukket sig ud og sluppet hans vorter, havde den unge mand taget over, og nulret dem lidt.
Så havde han sagt noget på spansk, som Dick jo ikke forstod.
José spørge, du lide brænde, havde Pablo oversat.

Hvad skulle han sige, han var både bange og nysgerrig efter at erfare, hvordan de stedlige brændenælder ville virke, så han havde nikket.
Den unge fyr, José, havde så sluppet hans vorter, som nu stod hårde og strittende, havde taget handsker på og taget en plantestængel op af sin pose.

Det gav et spjæt i dDick, da den rørte den første vorte, og han udstødte et lille skrig, noget så brændende, havde han ikke prøvet før.

José fjernede stænglen, og sagde igen noget på spansk, og Pablo oversatte.
Du ikke lide brænde?

Dick lå lidt og sundede sig, så nikkede han, jo, men han skal stoppe, hvis jeg løfter min hånd, og han viste ved at løfte højre hånd.
Pablo oversatte igen, og den unge mand, altså José, pegede på den anden brystvorte, og Dick nikkede.
Det gav igen et spjæt i ham, da stænglen rørte spidsen af vorten, og hans hånd røg op.
Han sundede sig lidt, mens vorterne ligesom strakte sig for at få mere. Så pustede han ud, sænkede hånden , nikkede og straks var stænglen i gang med at gnide hele vejen rundt om vorten, og det kunne ikke undgås, at også basen, aeolaen fik en del af giften.

Dick havde holdt vejret imens, så nu sænkede han hånden og pustede ud, mens vorten struttede som aldrig før. Så pegede han på den, der kun havde fået lidt på spidsen, nikkede og sænkede hånden. Igen måtte han holde vejret ved den stærke brænden, men han holdt ud, til også den havde fået alt, hvad den og han kunne tage, og så faldt hånden ned af sig selv, mens han pustede ud og smilede til José, som lagde stænglen ned i posen og tog handskerne af.
Mens denne behandling havde stået på, var ikke bare Dicks pik blevet næsten lige så hård som vorterne, også Pablos og, skulle det hurtigt vise sig, Josés pik blevet bræthård. Han havde hurtigt smidt bukserne, og i en fart havde han også smurt redskabet med den creme, Pablo rakte ham, og så var fuckkøllen på vej ind.

Åh, sukkede Dick, mens den lidt større stang end Pablos trængte helt ind og hurtigt gik i gang med de kendte ind og ud bevægelser, og endnu højere stønnede han, da den unge mand greb om de brændende og knaldhårde vorter.
Efter ham tog pablo endnu en tur, så da Dick nåede hjem til hotellet, var hans shorts gennemvåde af sperm, og noget sivede ned ad hans ben, hvilket ikke gik uopdaget hen for elevatorføren, som snilede og ligesom tilfældigt ramte den ene vorte med håndryggen, hvilket fik Dick til at udstøde et højt suk. Nå, de har fået af brændeplanten, smilede han, også han var godt informeret.

fortsættes
Kommentar