Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 8.: På ferie i Mexico 3

Karakter: 0/0
Visninger: 1087

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Torsdag var der inden undskyldning for ikke at tage med på udflugten, og det tidligere Mayer tempel med den imponerende trappepyramide, havde da også været værd at besøge. Men hele tiden havde han haft en pik, der dunkede og pressede mod trusserne. Det skete, fordi T-shirten ved enhver bevægelse gned hen over de stive og stadig smertende brystvorter, hvad der nærmest fik dem til at vokse endnu mere, og sende stimulerende impulser ned til pikken, og der var ikke gået lang tid, inden trusserne var våde af den sivende pikvædske

På vejen derud, havde han siddet sammen med en anden ung dansk dreng, Lars hed han, og efter de om formiddagen var ført rundt af guden, havde de nu efter frokost havde de to drenge fået lov til at gå for sig selv, de skulle bare være ved bussen klokken fire. Dick havde haft sit nye digital camera, som han havde fået i konfirmationsgave, med. Der var jo endnu ikke noget, der hed mobiltelefoner, og det fungerede sådan, at billederne blev lagret på et lille SD kort, og så brugte det batterier. Dick havde både et ekstra SD kort og ekstra batterier i sin beredskabstaske, han skulle ikke nyde noget af, pludselig ikke at kunne tage de billeder, han havde lyst til.

Nu sad de to drenge igen sammen i bussen på vej tilbage til hotellet og bladrede i billederne. Der var nogle uden mennesker, kun af forskellige bygninger, men der var flest, hvor de havde skiftes til at tage billeder af hinanden i forskellige situationer. For for eksempel da de kravlede op ad de mange høje trin på pyramiden.

Hov, hviskede Lars, gå lige tilbage til det før. Se der, sagde han og pegede, der kan man tydeligt se en våd plet lige foran på dine bukser, og mens vi gik rundt, undrede jeg mig også over, at der somme tider var sådan en plet. Kan du ikke holde på pisset? Eller grinede han, er det noget helt andet?
Dick rødmede.

Nå så det er det altså, grinede Lars, når man ser godt efter, kan man også hele tiden se en god bule i dine bukser, både på billederne og nu også her, smilede han og så ned på Divks bule. Hvorfor er den hele tiden så hård, og endda så den sovser sådan? Bare det var mig, jeg ved hvor dejligt det er. Må jeg mærke din, så må du mærke min, den er også blevet hård ved den snak.

Jo, hviskede Dick, og pegede på den ene af vorterne, det er deres skyld.

Ja, jeg har godt lagt mærke til, at de er meget stive, og det kan man også se på nogle af billederne, og så altså nu, grinede han, men hvad har det med pikken at gøre?

Altså, hviskede Dick, når jeg bare bevæger mig lidt, så gnider t-shirten på dem, og de er altså så følsomme, at det går lige ned i pikken.

Så skulle Lars selvfølgelig høre, hvorfor, og lidt efter lidt havde Dick fortalt hele historien.

Hvor er du heldig, havde Lars sagt, bare det var mig.

Mener du det? Sagde Dick.

Ja for fanden, det må være helt vildt, sådan at få besøg af piccoloerne hver aften, der er også nogle rigtig lækre på mit hotel. Tror du, du kan få dine piccoloer til at tale med mine, og så havde han fortalt navnet på deres hotel og nummeret på sit værelse. Og det kunne de, fik Dick at vide, da de om søndagen kørte ud til lufthavnen, allerede der torsdag nat, havde han haft det første besøg.

De havde først været hjemme til sen aftensmad, og bag efter havde både han og hans forældre taget elevatoren til deres værelser. Her havde Dick så endelig kunnet få de gennemblødte trusser af, og han opdagede, at der også havde været en våd plet på shortsene, men det var der nok ingen, der havde set.
Det var nu ikke helt rigtigt, for der var mange, der holdt øje med ham, og ikke mindst, hvordan han havde det i bukserne, så både en af tjenerne og elevatorføren, havde set både den våde plet og hvordan de stive vorter var tydelige under T-shirten, og de iagttagelser havde de ikke holdt for sig selv.
Da Dick hurtigt havde fået tøjet og de gennemblødte trusser af, stod han under bruseren og var ved at hakke pikken, da han for forskrækket sammen, fordi han hørte en stemme, der sagde:

Nej, lad hellere mig, og da han vendte sig om, stod der en nøgen ung fyr der i hans badeværelse. Han kunne ikke med det samme genkende en af piccoloerne, fordi de altid plejede at have uniform på, men det var også lige meget, for nu stod den unge fyr lige bag ham og lukkede for vandet.

Lad mig, sagde han, tog sæbe fra dispenseren tog omkring Dick, og begyndte at vaske hans bryst, og ikke mindst rundt og rundt om de stive og følsomme vorter. Dick stønnede, og piccoloen, for det var selvfølgelig en af dem, pressede sin nu hårde stang mod Dicks røv, og gav den nogle små stød.

Du kan lide det her, ikke, sagde han, mens han blev ved med at stimulere vorterne.

Åh, stønnede Dick, åh jo, åh jo.

Så havde piccoloen vendt ham om, pressede sin pik mog Dicks, mens han begyndte at vaske hans ryg, og meget hurtigt havde hænderne nede om Dicks balder og fingrene mog hans røvhul.

Du kan også lide det her, smilede han, mens han med fingre fra begge hænder gned Dicks røvlæber.

Åh ja, åh ja, stønnede Dick, men så havde piccoloen tændt for vandet, så både han og Dick fik al sæben skyllet af.

Aldrig så snart de var blevet tørret, før Dick lå i den vandte position med fødderne oppe om ørerne og røven ud over fodenden, og så snart piccoloen havde fået smurt hullet og sin egen pik godt ind, var han i gang med de dybe stød, og Dick stønnede, åh ja, åh ja,

Mens det stod på, hørte Dick døren gå op, han drejede hovedet og så, at det var elevatorføren, den elevatorfører, der tidligere på dagen havde mærket hans vorte med håndryggen.
Han smilede til Dick og gik helt tæt på sengen og stirrede interesseret på, hvordan piccoloens pik gik ind og ud. Så fjernede han piccoloens hænder fra Dicks vorter og tog selv fat i dem, klemte og vred dem, og Dick stønnede endnu højere.

Nå de her kan nok lide den mexicanske gift, lo han og vred dem lidt hårde. Ja, det er en god og stærk gift, som nok skal holde de her hårde og glade i flere dage, og så får den dem til også at nyde lidt hård behandling, ikke? Og han vred igen hårdere.

Åh, åh,stønnede Dick, åh jooo, åh.

Tænkte det nok, grinede elevatorføren, men så slap han dem, lynede ned og fiskede en fed pølse ud.

Dick stirrede med store øjne, som den hang der lige ved hans hoved, lang, tyk og blodfyldt. Så tog han om den og klaskede Dick i ansigtet med den.

? og smag så lidt på den. Mange hvide drenge, også danske, har smagt den både i munden og i deres snævre drengekusser. Slik lidt på den, så den bliver helt klar, til Carlo er færdig der i kussen. Og den blev stivere og stivere, og løftede sig fra Dicks hoved.

Kik nu godt på den, og forestil dig, hvordan den vil udvide den lille røvkusse.

Åh, den er alt for stor, stønnede Dick, det var den største pik, han havde set,større end Fredes Fede Fuckkølle var den i hvert fald.

Kan du lide synet
Ja, den er stor, og det vil nok gøre lidt ondt, men du skal nok komme til at elske den og tigge om mere og mere og hårde og hårde.
Og sådan kom det også til at gå!

fortsættes
Mens elevatorføren smurte den fede stang ind i glidecremen, havde Carlos taget Dicks kamera.
Åh, nej. Udbrød Dick, som straks havde forstået, hvad Carlos havde i sinde, han skulle ikke have noget af at få pikbilleder på det samme SD kort som mayatemplet. Tag det nye kort.

Carlos havde vist sig, at have god forstand på sådan et digitalkamera, så ikke blot skiftede han kortet ud, han satte også de nye batterier i.

Bare rolig, smilede han, hotellets service dækker alle behov, du skal få både nye batterier og endnu et kort, men husk så også at tage det med i morgen.
Kommentar