Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 6.: På ferie i Mexico

(I skoven del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 1934

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Offentligt og Analsex
I efterårsferien skulle Dick med sine forældre på alle tiders tur til Mexico.
Efter morgenmaden den første dag havde Dick fået lov til at gå alene på stranden, mens hans forældre ville gå en tur i byen, så de aftalte at mødes til frokosten, på deres hotel, som lå lige ned til stranden. Derfor havde Dick kun taget sine gymnastikbukser på og et stort håndklæde over skuldrene.
Han fandt et godt sted lidt fra hotellet i nærheden af nogle klipper, og hvor der kun var få andre.
Han lå først lidt på maven, hvor han mærkede hvordan pikken pressede mog sandet, mens han tænkte på sine venner derhjemme.
Så vendte han sig om for også at få noget sol på maven. Han lå og kiggede sig omkring, og tæt på klipperne så han en ung dreng, måske et par år ældre end han selv, komme op af vandet.
Drengen så sig omkring, og da han så, at Dick kiggede på ham, trak han sine våde bukser af, og tørrede sig, først på overkroppen, så hans ikke ringe, dinglende pik var helt synlig for den fyr, som kiggede på ham. Så tørrede han sig også der med megen omhu, og trak i et par løse shorts. Så tog han sine ting op og gik hen mod Dick, som havde mærket, hvordan hans egen pik igen var begyndt at dunke.

Hey, sagde han, da han stod tæt ved Dicks hoved, what is your name?

Øh, stammede Dick, my name is Dick.

Det grinede den fremmede dreng af, og gik tættere på Dicks hoved, så han lå og så lige op under drengens løse bukseben og lige op til drengens pik og nosser.

You like my dick Dick, grinede han, og gled ned på knæ og tog Dick på den nu temmelig synlige bule.

Yes, you like my dick, Dick,you like fuck?

Det var jo lige på og hårdt, og hårde blev da også Dicks pik, som drengen stadig krammede.

Dick nåede ikke at svare, og da den hele situation kørte rundt i hovedet, vidste han heller ikke, hvad han skulle sige. Drengen tog hans hånd, trak ham op og med den anden hånd tog han hans håndklæde, lagde det over Dicks skuldre, tog sine egne ting og trak afsted med ham .
Det vil sige, trak og trak, Dick fulgte frivilligt med, stadig noget
forvirret over, hvad der skete.

Kende godt stedsagde drengen og fik ham over og forbi klipperne. Her lå der et par mindre huse et lille stykke væk, men drengen standsede, smed sine egne ting, tog Dicks håndklæde og bredte det ud på sandet.

Ingen folk, tom hus, sagde han, da han så Dicks nervøse blik på husene. Så trak han uden videre Dicks bukser ned, og den frigjorte pi klaskede op ad hans mave. Så pressede ha ham ned på knæ og videre på alle fire.

Du lide fuck, sagde han og gned hen over Dicks hul, og Dick stønnede, og blev liggende på alle fire.
Tydeligere invitation behøvede drengen ikke, trak sine egne bukser af, og en lige så stivmen noget større stang klaskede mod hans mave.

Han var helt klart ingen nybegynder, hverken det med at få fat i unge hotelgæster eller det med at kneppe deres sultne røvhuller, så øjeblikket efter var hans kneppestang på vej ind i det eftertragtede unge hul.

Ved denne pludselige indtrængen uden nærmere forberedelse eller smøring, udstøtte Dick et lille skrig.

Drengen gav ham et slag på den ene røvbalde, og sagde, du stille, og pressede sig længere ind, mens Dick stønnede, men mere lavmælt.

Helt i bund hviskede han:

Du lide min dick Dick, sagde han og lo stille, idet han begyndte med små stød.

Åh, åh, stønnede Dick, åh, ja, fuck mig, fuck mig!

Jeg tænkte nok, grinede drengen, hvid dreng altid lide Mezico dick, og så tog han fat med dybe ind og ud, og Dick stønnede fuck, fuck, fuck mig, fuck hårdt.

Og det gjorde drengen så, så godt han kunne, og da han ikke var nybegynder, fortsatte han sådan i mindst fem minutter. Jeg se, du også have sto knop, sagde han og rakte ind under Dicks bryst og greb om hans nu knaldhårde vorter. Ja, du gode knopper, grinede han, og klemte og gned dem. Da han endelig afleverede sin sperm dybt i Dicks røv, havde Dick selv skudt to gange, og nu afleverede han den tredje portion.

Efter de begge havde pustet ud, spurgte drengen, hvor Dick boede, og det var jo på Beach hotel, og svarede også, at han boede på værelse 318.

Du komme her i morgen? Spurgte eller måske beordrede drengen, men det kunne Dick ikke, han var nødt til at tage med sine forældre på en af de udflugter, som rejseselskabet havde planlagt, og de havde betalt for, men måske kunne han blive fri for at tage med igen på den næste tur.

Så her onsdag, sagde drengen, tog sine schorts på, greb sit håndklæde, og gik videre hen ad stranden.

Da Dick lå i sin seng, gennemgik han for sig selv dagens begivenheder, det vil sige, det eneste han tænkte på, var mødet med den fremmede dreng og ikke mindst hans dejlige fuckstang, og alt imens gned han sin hårde stang, og med den anden de let ømme røvlæber. Så afleverede han sin ladnind i det medbaragte håndklæde og faldt i søvn.

Hvor længe, han havde sovet og hvad klokken var, vidste han ikke, men han vågnede ved, at en eller anden ruskede ham let.

Øh, hvad? Udbrød han, da han så småt kom til sig selv.

Du ringede, og så kom jeg, sagde fyren, der havde rusket ham vågen, det var en af de unge piccoloer, opdagede han.

Ringet, nej det havde han da vidst ikke, men kunne ikke være sikker på, om han ikke i søvne havde fået fat i klokkestrengen.

Så trak pikoloen uden videre det tynde tæppe af ham.

Min ven Pablo siger, du kan lide Mexico dick i din røv, og jeg er her for at hjælpe gæsterne, sagde han, mens han bøjede sig frem og tog om Dicks pik, der kun var svundet ind til en halvhård, blodfyldt pølse, og straks ved berøringen,begyndte blodet at dunke den til fuld hårdhed. På et øjeblik havde pikoloen løftet Dicks fødder op til over skuldrene. Så trak han ham ned til fodenden, så hans røv kom til at ligge lige i kneppehøjde. Hurtigt fik han sin lynlås ned og fiskede sin allerede hårde pik ud, og satte den mod Dicks røvhul, som han havde smurt med noget fra en lille tube.

Vi gør altid, hvad vi kan, for at tilfredsstille gæsternes behov, grinede han idet han uden videre sludder pressede sit pikhoved ind mellem de allerede let ømme, men dog nu indsmurte røvlæber, og min ven, du ved nok ham fra stranden, som du havde nærkontakt med, fortæller mig, at dit behov er at få pik i røven og de her knopper under kærlig behandling, og det er vi mange pikologer, der gerne vil hjælpe med at opfylde, og så kørte han den helt i bund og begyndte på en grundig opfyldelse af begge Dicks behov.
Begge vil sige, at mens hans pik stimulerede Dicks prostata, gnubbede han med begge hænder Dicks brystvorter, og Dick sukkede og jamrede, men nød begge dele.
Da de begge havde fået deres udløsning, udspurgte pikoloen Dick om, hvorfor hans vorter var så hårde og følsomme, og i sin omtågede tilstand efter denne behandling, havde han fortalt ham om brændenælderne. Ikke at han vidste hvad de hed hverken på engelsk eller spansk, men da han havde forklaret, at det var noget med en plante, og at det brændte, så havde pikoloen grinet og sagt, at den slags planter havde de også i Mexico, og at han da også selv havde været i nærkontakt med dem, og det havde ikke været rart.

fortsættes
Kommentar