Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 5

(I skoven del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 1397

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Analsex, Skolesex og Tvang
Om mandagen på skolen efter ferien havde han været noget nervøs, men hverken Frede eller de andre tre kiggede på ham eller havde givet ordre.
Det blev torsdag uden at der skete noget.
Hans røvhul var vendt tilbage til normalen, men det virkede som om Frede havde haft ret, da han sagde, at røvkanalen eller røvkussen, som han havde kaldt den, begyndte at længes efter mere sperm. I hvert fald mærkede han det i hovedet, ja, både det oven på skuldrene og det i enden af pikken. Især det sidste reagerede ved at løfte sig for enden af en dunkende pik, hver gang, han tænkte på begivenhederne i savværket. Heldigvis havde hans underbukser så nogenlunde holdt styr på den, så man skulle finde på at kigge på stedet, hvis man skulle se noget.

Så næste mandag, hvor han i tifrikvarteret stod ved den rustfrie stålurinal for enden af de tre toiletaflukker for at tømme blæren, var der kommet en anden fyr op ved siden af ham.
Det var der jo ikke noget unormalt ved, men da han af gammel vane skulede ned til naboens pik, så han, at den nærmest var halvhård, og da naboen så, at han kiggede, begyndte han at vifte med den.

Kan du huske den her, sagde han med et smøret grin, og længes det her hul efter den, grinede han, idet han førte en hånd ind under Dicks røv. Nå eet kan den i hvert fald, grinede han, da han så, hvordan Divks pik begyndte at vokse. Men det skal ikke vente længe, vi ses hernede i næste time.
Så havde han rystet pikken af og stoppet den ind og var væk.

Det var lidt svært for Dick at få pikken placeret i bukserne, for den var blevet helt hård, og bedre blev det ikke i løbet af det første kvarter af timen, så da han rejste sig efter at have fået tilladelse til at gå på toilettet , var han sikker på, at bulen var ret tydelig.

Det var jo ikke Frede, men John, der ventede ham, og hurtigt fik ham ind i et af aflukkerne og af med bukserne. Godt nok kunne døren ikke låses, fordi, man mente, at der så ikke ville ske den slags, som netop nu var på vej til at ske, men det var i timen, så der var ingen fare for, at en gårdvagt ville stikke sit hoved ind.
Og så stod Dick der med bukserne nede om anklerne og bøjet ind over toiletkummen og med røven i kneppehøjde,den var godt smurt ind i Dicks vaseline, og kneppet blev den, og det så grundigt, at Dick selv sprøjtede to gange.

God røv, havde John sagt som afsked og havde givet ham et godt klask på den ene balde.

Som Dick nu havde lært, knugede han hurtigt en kugle af toiletpapiret og pressede den op i røven.
Så rettede han sig og trak bukserne op. Til sin forskrækkelse opdagede han, at han havde en stor klat sperm på sin t-shirt. Febrilsk forsøgte han at tørre den af med toiletpapiret, hvilket kun delvis lykkedes, men til gengæld blev den våde plet større.

Kun enkelte kiggede op, da han kom ind i klasseværelset, de fleste sad bøjet over nogle opgaver, men to af dem smilede og nikkede til hinanden, men det så Dick ikke, han skyndte sig bare ned til sin plads.

Næste frikvarter, var det lange spisefrikvarter.
Da Dick havde spist sin madpakke, rejste han sig for at få noget frisk luft og håpe på, at ingen så pletten inden den var tørret væk.
Da han var ude i gården, kom to af hans klassekammerarter hen til ham. Det var Ib og Jimmy. Han havde sådan seet ikke haft så meget at gøre med dem, men nu lagde de begge en arm om hans skulder og foreslog, at de skulle finde et roligt sted. Uden at han fik svaret førte de ham hen til en bænk i et hjørne af et læskur.

Velkommen i 3f klubben, grinede Ib.

3f klubben? Hvad er det?

Fredes fede fuckstang, grinede Jimmy.

Blodet gik Dick til hovedet, ja, til begge hovederne.

Tag det bare roligt, sagdeIb, vi har begge to været på kneppeblokken i savværket.

Ja, Ib endda to gange, grimede Jimmy.

Var det Frede, der kneppede dig nu her i timen, spurgte Ib.

Øh, hvad
, hvorfor tror I?

Det var da helt tydeligt, grinede Jimmy, du lyste langt væk af at have været i den syvende himmel, og du havde den der storevåde spermklat på trøjen.

Spermklat, afbrød Dick, hvordan….

Åh, lad bare være, sagde, Ib, det er da helt tydeligt, se bare her, og så gned han ligt på Dicks trøje, og viste lidt sperm på sin finger. Det er da nok din egen sperm, du spermede vel mens du blev kneppet, ikke? Ja, slap nu bare af, vi har begge to været den tur på toilettet flere gange med Frede eller en af de andre. Var det Frede, der pulede dig?

Øh, nej, det var John.

Nåh, John, han har da også en helt stor pik, og forstår at bruge den, grinede Jimmy.

Så går man også lidt mærkeligt, når man lige har haft en flittig pik i røven, fortsatte Jimmy sin forklaring, og så har du siden sidste uge haft en dåse vaseline i lommen.

Vaseline, stammede Dick, hvordan?

Det er da helt tydeligt, sagde Ib, og klappede Dick på den lomme, hvor han havde dåsen, i de stramme bukser ser man den tydeligt.

Ja, grinede Ib, og lige så tydeligt ser man, at du hele tiden går med en hård pik, og så tog han Dick på den bule, der ikke var blevet mindre af deres snak.

Nej, nej, sagde Ib, da Dick ville fjerne hans hånd, vi andre er blevet lige så hårde, prøv bare at mærke efter, sådan gør vi i 3f klubben.

Vi skal have et møde i aften hos Jimmy, han er alene hjemme, har du ikke lyst til at komme?

Og det havde Dick, og han digtede en undskyldning til sine forældre, at han skulle i biografen med en kammerat.
Hjemme hos Jimmy havde de så alle tre klædt sig af, og Ib og Jimmy viste, hvordan de efter tur kneppede hinanden, så prøver vi også selv, grinede Ib, hvordan det føles selv at være den, der har pikken i en røv.
Dick havde også prøvet, endda i dem begge to, og selv om han kom i røven på dem, opdagede han, at han bedre kunne lide det, når det var ham selv, der fik en pik i røven.

Det, der havde gjort ham mest forbavset var, da Ib havde taget handsker på, og fundet en brændenælle i en bærepose. Med dens stilk havde de gnedet hinandens brystvorter, og det var klart for Dick, at de nød det, og man kunne se, hvordan vorterne blev større og stivere af behandlingen.
Selvfølgelig havde de fået ham til at prøve, og efter de første chock over den brændende fornemmelse, opdagede han til sin forbavselse, at han nød det, og bad om at få mere.
På vejen havde han så mærket , hvordan t-shirtens stof havde gnedet hen over de hårde og ømme vorter, hvad der gav en kriblen i pikken, og da han hjemme så sig i spejlet, så han hvordan de stive vorter tydeligt kunne ses.

fortsættes
Kommentar