Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 7

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.0/2
Visninger: 3962

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 7.: Min første negerpik 2.

Et lille kort kapitel, inden den store finale


”Er det noget du har erfaring i?” Jeg mærkede det snerpede i ringmusklen som om den havde hørt spørgsmålet og nu forsøgte at flygte, men jeg snerpede det sammen, så det blev på sin plads. Jeg så fra den sorte mands ansigt, til hans åbenbart evigt stive pik. Den vippede, i det han rejste sig og stillede sin flaske fra sig.
”Jeg har da prøvet det et par gange” svarede han” men det er bedst hvis du har en sling – har du det?”
”Nope, men sådan en kan vel købes?”
”Jeps sammen med en dåse Crisco, men lad os varme op med lidt hyggepul, hvide mand” smilede Mark sjofelt.
Drengene og Bent forlod sengen og jeg lagde mig op i den og ventede på den sorte mand. Daniel tog kameraet og gjorde klar til optagelse, mens Mark kravlede op til mig i sengen. Han tog fat i mine ben og løftede dem op. Snart var hans varme våde tunge på opdagelse i mit hungrende mandehul. Han brugte både tungen og fingrene, for ligesom at få bedre plads og sikkert os' for at varme mig op til fist, med eller uden sling og Crisco.
Jeg lukkede øjnene og nød den muntre leg, men jeg åbnede dem igen, da jeg fornemmede en bevægelse i sengen, der ikke passede med Marks hygge i hullet.
Det var Nicholais delikate røv, der var på vej ned over mit ansigt. Villigt fik jeg tungen på gled, så jeg kunne nyde den krydrede smag af hans unge velpulede røvhul, der var dejligt løst og eftergivende.
Smagen fik mig til at tænke på Jesper, der havde slikket lort i sig fra min pik, selvom det ikke var ret meget, og selvom det ikke var første gang, jeg smagte et røvhul, forstod jeg pludselig den unge fyrs smag, men at gå så vidt som til at æde lort, det ville jeg dog ikke – i hvert fald ikke endnu...

Mark rettede sig op og Nicholai lettede sig fra mit ansigt og Daniel rettede søgelyset mod Marks fede pik, der blev styret mod mit gabende hul. Jeg lukkede øjnene og ventede på invasionen, der kom, da musklen lukkede det enorme pikhoved ind i varmen. I ét langt glid, gled den sorte stang op i min dybe hule. Jeg slappede af i musklen for at få det hele med og da den var i bund, begyndte han at kneppe mig så sengen rystede og skvulpede i takt til vores bevægelser.

Det var helt fantastisk at mærke sin dildo i levende live, om man så kan sige. Min egen pik var hamrende stiv og førsperm piplede fra den, indtil Jesper stoppede spildet ved at tage den i munden og sluge den til roden så godt han nu kunne komme til for den hårdt kneppende neger over mig.
Bent kunne ikke nære sig, da han så den indbydende drengerøv stikke fristende frem, så det varede ikke længe, før den meget voksne mand havde gang i drengens evigt sultne fissehul.
Daniel havde travlt med at forevige vores hyggelige leg i sengen, men hyggen stoppede for en tid, da Mark trak sin elefantpik ud af min slurbrende kusse og tog mod den flaske glidecreme, Nicholai rakte ham.

Alle forlod sengen, bortset fra mig – jeg blev liggende og så på den sorte mand smørre sin hånd og underarm i glidecreme. Han smilede beroligende ned til mig og jeg gav ham et tappert smil tilbage, mens jeg nuldrede mine hængenosser. Nu var sandhedens time kommet, følte jeg, og en kold iling løb op og ned ad min rygrad i forventning om at opleve, det jeg havde set på mine film.
I min indre biograf havde Mark allerede armen oppe i mig, helt til skulderen, men det var jo selvfølgelig umuligt, og jeg vendte da os' tilbage til virkeligheden, da det begyndte at krible ved musklen og de første fingre fandt vej ind i mørket. Jeg åbnede øjnene og konstaterede tilfreds, at Daniel var med på en kigger gennem kameraets nysgerrige linse. Hvad mine andre gæster foretog sig interesserede mig mindre; nu var sandhedens time omsider kommet...

Fortsættes – tips & idéer modtages meget gerne.
Kommentar