Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 8

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5611

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 8.: Min første negerpik 3.

På opfordring handler dette afsluttende kapitel om scatsex, så er man advaret...

Jeg sitrede af forventning og mit hjerte hamrede men heldigvis ikke faretruende, mens den store sorte mand gjorde sig klar til at fiste mig. Drengene og Bent så spændte til, alle tre med en smuk stivert strittende, selv Daniel, der ellers mest koncentrerede sig om kameraet og udskiftning af kortet, så han kunne forevige mit livs første fistsession. Min egen pik var naturligvis stiv og nosserne som jeg kælede for, mens jeg ventede rullede hyggeligt i deres lådne pung.

Mark gav mig endnu en finger og kort efter fulgte tommelen, som jeg mærkede han foldede ind under håndfladen, så hånden dannede en næve. Han holdt en pause og Daniel filmede med den stiveste pik jeg endnu havde set ham præsentere. Jeg smilede til ham, men smilet stivnede, da Mark begyndte at mase sin stærke arm op i min grådige kusse. Jeg forsøgte at slappe af og gøre det lettere, men det eneste, der slappede af, var min ellers så kry pik, der faldt sammen og blev til en ynkelig paradi på alt andet end en livlig homopik. Selv nosserne krøb sammen og forsøgte at flygte op i underlivet, hvor de sidst havde opholdt sig, da jeg var en meget lille dreng.
Jeg lukkede øjnene og bed tænderne sammen; fast besluttet på at gennemføre, hvad jeg længe havde fantaseret om, men som nu virkede som en vanvittig fantasi, udtænkt i en syg hjerne. Da Marks næve passerede den indre ringmuskel og fortsatte opad mod min mave, begyndte jeg at få den gamle følelse tilbage: Følelsen af, at blodet strømmede tilbage i pikken, som havde den udsigt til en ung sprød jomfrurøv at kneppe, og nosserne trillede tilbage til deres faste plads. Jeg åbnede øjnene, da Mark trak armen til sig, blot for at støde den tilbage, hvor den kom fra, bare dybere denne gang. Han smilede ned til mig og uden ord begyndte han at fiste mig, så spermen kort efter kom sprøjtende i kaskader, jeg troede umuligt, efter alle de gange jeg allerede havde spermet i den senere tid.
Jesper var ikke sen til at slikke spermen i sig og kort efter havde han min sitrende pik i munden, helt til roden, mens han krammede mine nosser hårdt. Bag ham kom Bent på plads og gled elegant op i knægtens dybe hule. En hyggelig rytme tog sin begyndelse som Daniel filmede. Mark havde ikke trukket hånden til sig, men havde den tværtimod dybere oppe i mig end nogensinde. Senere, da vi så Daniels mesterværk, erfarede jeg, at Mark havde haft armen oppe i mig til forbi albuen; noget jeg troede var filmtricks på mine fistfilm.
Mark gav den hele armen, altså ikke bogstaveligt, men den del af armen, han kneppede mig med, gik som et hårdtarbejdende stempel i min efterhånden temmelig trætte kusse, men han trak den først ud, da jeg sendte endnu en ladning sperm afsted i munden på Jesper, der stadig blev grovkneppet af Bent.

Jesper slap min pik ud af munden og Bent trak sin pik ud af drengen, hvorefter Mark hjalp mig ud af sengen. Jeg gik på vaklende ben ind i stuen, hvor vi kom til hægterne med en kold øl, mens Daniel fodrede pc'en med de nye data.

”Hvad syn's du så om at blive fistet” spurgte Mark, da vi i tavshed havde siddet og set samtlige af mine og Daniels optagelser af vores seksuelle eskapader og de sidste billeder tonede ud på skærmen.
”Det vildeste og det er helt sikkert, jeg skal fistet meget i fremtiden” svarede jeg...
”Det er en skam, jeg kun er 15” sukkede Jesper.
”Hvorfor?”
”Jeg ville gerne bo her og være Knabens sexlegetøj!”
Den bemærkning fik min pik til at reagere, men den stivnede dog ikke.
”Hvordan sexlegetøj” spurgte hans bror nysgerrigt.
Jeg rejste mig og ville gå ud for at slå en streg, men Jesper var hurtig, for han rejste sig ligeledes og sammen gik vi ud på toilettet. Jesper satte sig på brættet og åbnede munden med et sødt smil : Jeg vil være dit toilet, hviskede han sexet, hvilket bekræftede min formodning om, at drengen ikke bare var en almindelig bøsse, der foretrak homosex med modne mænd. Et listigt smil listede over mit ansig, da han tog min bløde pik i munden og sugede den ind til roden, mens han kildrede mine hængenosser. Snart rislede den gyldne nektar fra mig til ham. Det var tydeligt, det ikke var første gang for ham, for han spildte ikke en dråbe, selvom jeg syntes, det fossede ud af mig. Efter, hvad der forekom mig som en evighed, stilnede strømmen af og han slap pikken ud af munden, som fik et hurtigt slik af hans pisvåde tunge.
”Tak, Knaben; det var lækkert!” hvilket hans atter stive pik vidnede om.
”Det har du vist prøvet før?” smilede jeg. Jeg tog om hans prægtige teenpik og gned kærligt på den.
”Jeps!” Han kom op på tæerne og hans mund søgte min, men jeg måtte læne mig lidt ned for at nå hans saftige mund med min.
”Sig til når du bliver trængede” savlede jeg ind i knægtens saftige mund, der tydeligt smagte af min krydrede urin.
”Fedest!” var alt han svarede.

Tilbage i stuen var Bent og Mark ved at komme i tøjet, så jeg så på uret på væggen og konstaterede til min forbløffelse, at klokken nærmede sig midnat.
Nicholai og Daniel sad i sofaen og hyggesnavede, uden at tage notits af deres omgivelser, hvilket var udmærket, for så havde jeg min toiletdreng i fred og ro, da de to voksne mænd kort efter gik deres vej med løfte om, at vende tilbage, inden de tre sexede drenge skulle hjem, efter deres ferie i det nordsjællandske, hvilket der endnu var en uges tid til.
”Må jeg smage dit røvhul” spurgte Jesper, da vi var”alene”.
”Hvis jeg må smage dit, smukke dreng” svarede jeg med et lystent smil.

Vi gik hånd i hånd ind i soveværelset, hvor jeg fjernede al sengetøjet fra vandsengen, så vi kunne boltre os uhæmmet, uden tanke for, hvordan vores fælles interesse ville udfolde sig og adstedkomme eventuelt spild.
Jesper lagde sig op i sengen og jeg satte mig ned over hans smukke ansigt, så han kunne nyde mit gabende åbne røvhul. Jeg bøjede mig ned og tog hans evigt stive pik i munden. Han bøjede benene, så hans hul var let tilgængeligt for mine fingre. Jeg smilede med munden fuld af pik, da jeg mærkede, han begyndte at give mig fingre op i kussen. Min pik stivnede, så den tog han i munden, mens jeg fik flere fingre op og til sidst gled hans slanke arm op i mig, mens jeg fingererede ved hans løse drengefisse.
Jeg ved ikke hvordan han bar sig ad, men jeg ved at jeg ikke kan pisse med stiv pik, ikke ret meget, i hvert fald, men pludselig fik jeg hans gyldne nektar i rigelige mængder i munden. Jeg drak grådigt, men magtede ikke helt at få det hele med.
Heldigt at sengetøjet var fjernet for pludselig listede knægten en lort ud mellem mine fingre og ned i sengen, efterfulgt af stadig flere, som alle bar tydeligt præg af sperm.

Jesper trak med et hurtigt ryk sin arm ud af min kusse, hvilket fik mig til at slippe min brugte mad ud af kroppen og ned i hovedet og munden på min toiletdreng. Det kunne jeg selvfølgelig ikke se, men jeg kunne da mærke at jeg sked, så jeg rettede mig op og Jesper hyggede sig med min skidende røv som det toilet, han tydeligvis var.
Bagefter lå vi side om side og hyggesludrede midt i al vores afføring, da Daniel og Nicholai kiggede ind til os. De smilede, da de så os indsmurt i det, som Jesper kaldte kage eller røvguf.
”Man hygger sig nok” smilede Daniel.
”Nemlig og I kan gøre det bedre, hvis I skal skide” svarede Jesper ivrigt.
”Hvornår er du begyndt at dyre scatsex” spurgte hans storebror, vist ikke helt uinteresseret i fænomenet.
”Siden min første mand for et par år siden” Jesper tog en lort, der ikke var mast og puttede den i munden, hvorefter han vendte sig mod mig, så vi kunne dele den, mens vi snavede, uden dog at synke.
Det varede ikke længe, før Daniel og Nicholai stod i sengen og sked ned over os.
Da de var færdige, forlod de sengen; sikkert for at gå i bad, for vi så ikke mere til dem, før næste formiddag, da Jesper og jeg gik gennem stuen, for at gå i bad. De sad i sofaen og hyggede sig med at se vores sexlege på tv'et, der var forbundet med pc'en. På skærmen var Bent i gang med at bolle de to brødre på skift i min, dengang pæne og rene seng, men som nu lignede en svinesti, så der ventede en grundig rengøring, for jeg regnede ikke med at orgiet skulle gentage sig hver aften, men jeg blev klogere, for Jesper skulle vise sig at være en rigtig lille gris, når det galt homosex.

”Har I nogle aftaler med mænd i dag” spurgte jeg, da jeg og Jesper satte sig hos dem, renvaskede og velduftende. ”Ikke i dag, men i morgen, men jeg tror vi aflyser alle aftaler” svarede Nicholai næsten synkront med Daniel, hvilket fik dem til at fnise som et par skoletøser på deres første date med drenge.
”Fint nok... Jeg har besluttet mig for at flytte til Jylland i nærheden af jer” oplyste jeg til drengenes store overraskelse og tydelige behag.
”Fedest!... Hvornår?”
”Så hurtigt som muligt, for jeg kan ikke undvære min dejlige Jesper alt for længe!”
”Din lille toiletdreng” spandt Jesper kælent, for han vidste naturligvis besked om min beslutning.
”Nemlig, og tænk, hvad jeg sparer i toiletpapir” drillede jeg kærligt.

Min beslutning blev fejret med en tur til Dyrehavsbakken, hvor mine tre unge homodrenge aldrig havde været, så mens de muntrede sig i de kørende fornøjelser, muntrede jeg mig med at drikke godt med fadøl, da vi var ankommet i taxa og naturligvis ville forlade stedet på samme måde.
Jeg smilede, da jeg tænkte på, da knægtene lige kiggede indenfor i baren, hvor jeg sad ved et bord, og Jesper spurgte om jeg gav en citronvand. Jeg havde set uforstående på ham, men en prås gik op for mig, da han løftede op i dugen og kravlede ind under bordet, hvor han fiskede min pik ud af shortsene. Jesper og Daniel trakterede sig selv med et par kolde colaer, som de drak lidt af, mens Jesper tømte min blære under bordet. Heldigvis havde jeg valgt et bord, der var dejligt isoleret, så ingen så, da han kravlede under bordet og nogen tid efter ud igen. Da han dukkede frem i lyset tørrede han sig om munden og slap en højrøstet bøvs ud i lokalet, hvorefter han satte sig og vi fik blus på smøgerne.

Siden da var der gået næsten en time og to store fadøl så jeg begyndte at undre mig over, hvor drengene blev af, så jeg rejste mig og gik op til baren, for at betale for drikkevarerne.
Tjeneren gav mig et mystisk smil, men han sagde ingenting, så jeg holdt os' kæft, mens jeg lurede på, om han mon alligevel havde set Jesper kravle ind under bordet for at drikke mit pis direkte fra kilden.
Netop som jeg vendte mig for at gå, kom der et større selskab ind ad døren, så tjeneren fik travlt; lidt ærgerligt, for jeg var temmelig sikker på, han os' var interesseret i homoløjer.
Ude på gaden, midt i myldret af glade gæster på Bakken, fik jeg øje på mine tre unge venner, der stod og ventede i kø foran radiobilerne, så jeg gik hen og indløste billet så jeg kunne more mig lidt med at torpedere dem med andet end min stive pik.
”Skal vi ikke springe turen over, for jeg skal tisse” hviskede Jesper, da han så mig.
”Så kan jeg os' få skyllet øllet ned” svarede jeg lunt og med et glimt i øjet.
”Vi venter på jer her” sagde Daniel muntert i munden på Nicholai.
”Fint – kom, smukke dreng – far er tørstig” hvilket fik den unge mandeæder til at fnise sødt.

Heldigvis er Dyrehavsbakken placeret i en skov, så det varede ikke længe, før vi havde fundet et egnet sted; en væltet træstamme, som jeg satte mig på, mens Jesper fandt sin halvstive pik frem fra mørket. Jeg slikkede mig forventningsfuldt om munden ved tanken om hans velsmagende urin. Min pik reagerede som sædvanlig ved synet af en smuk pik, men det måtte vente til senere hjemme i sengen – troede jeg.
Jesper lagde sin tisser på min tunge og jeg lukkede munden om den, så jeg ikke skulle spilde en eneste af hans gyldne dråber, der snart kom skyllende i rigelige mængder; et godt supplement til de mange øl, jeg havde drukket og som han senere skulle have den glæde at drikke. Jeg stak hånden ned i shortsene og rettede min stive pik ind, for den var kommet lidt i klemme.
Jeg var så koncentreret om at nyde den varme drik, at jeg ikke hørte lydene, men Jesper må have hørt dem, for da han var færdig med at pisse, hviskede han; Kom, Knaben...
Jeg fulgte tyst efter mit unge lokum og nu kunne jeg selvfølgelig os' høre de umiskendelige lyde fra et hedt samleje der tog plads i en lille lysning og midt i den var to mænd i gang med at kneppe hjernen ud på hinanden, om man så kan sige.
”Når de kan, kan vi os'” lød det liderligt fra Jesper, som begyndte at smide sine korte bukser. Da det var klaret lagde han sig ned i det bløde græs og svingede benene op, så der var let og fri adgang til hans dejlige drengefisse. Jeg slikkede mig om munden og kom på plads over ham. Helt af sig selv fandt min stivest sin rette plads og jeg begyndte at kneppe ham hårdt og brutalt, som jeg vidste han elskede. De to kneppende bøsser havde vi glemt alt om, indtil de pludselig stod og klappede begejstrede ad os.
Med et hæst gisp kom jeg i bunden af Jespers dybe fisse, og da jeg trak mig ud af paradiset, smilede Jesper til de to mænd, mens han blev liggende indbydende.
”Tillader du” spurgte den ældste bøsse.
Jeg nikkede, da jeg vidste at min dreng var vild med fremmed mandepik og jeg ville da være et skarn, hvis jeg ikke ville unde ham den glæde og fornøjelse.

”Tak farmand” gispede Jesper fornøjet, da jeg hjalp ham på benene og de to fremmede bøsser var gået tilbage til Bakken. ”Vi må hellere finde de andre...”
”Jeps!”

Resten af drengenes ferie forløb stort set uforandret, bortset fra, de ikke mødte nogle af deres fremmede aftaler, men nøjedes med mig, Mark og Bent, der kom på besøg for at få lettet trykket.
Mark lærte Jesper hvordan han skulle fiste mig plus et par andre småtricks. Blandt andet lærte han Jesper at ride på hans enorme negerpik, helt til roden, hvilket fik den unge mands interesse for selv at blive fistet til at blomstre, men så langt var vi endnu ikke kommet; det måtte vente til jeg var flyttet over i hans nabolag.

På nettet fandt jeg et nedlagt landbrug; et ganske lille bitte et, som lå tilpas fredeligt og i bekvem afstand, så drengene nemt kunne besøge mig. Vi var alle fire ovre og se ejendommen og jeg fik hilst på deres forældre, der udmærket kendte til deres sønners seksualitet.
Jesper skulle blive hjemme, men de to ældre drenge skulle med tilbage efter deres ting og hjælpe mig med at pakke, men det lykkedes mig at overtale Jespers mor og far til at give sønnen lov til at tage med, så han var jublende glad og han kvitterede helt åbenlyst med et saftig kys lige der foran mor og far.

Inden vi alle fire rejste tilbage til Sjælland, var vi endnu et smut ude på gården og Jesper fik den idé at jeg burde købe en hest som kunne kneppe mig, når han ikke var der til at fiste mig. Han sagde det uden tvivl som en vits, men idéen tændte mig og jeg besluttede mig for at undersøge sagen, men det er en anden historie...

Slut for denne gang, men måske skriver jeg en anden historie en anden gang
Kommentar