Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 6

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5944

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 6.: Min første negerpik 1.

Daniel loggede af chatten, da hans nye kontakt forsvandt fra skærmen som aktiv. I stedet åbnede han en mappe han havde oprettet til de billeder den endnu fremmede mand havde sendt ham. Daniel havde selvsagt set dem, men jeg lurede grundigt, da en meget sort mand, nøgen og med stiv pik, dukkede frem på skærmen.
”Hvad synes du om ham, knaben” spurgte Daniel og det gav et heftigt ryk i hans stadig stive pik som jeg jo holdt så kærligt i hånden.
”Han ser sort ud – er han din første neger?”
”Jeps og se lige hans pik; den er stor som en arm og de nosser må producere sperm i litervis!” ivrede knægten. Først nu opdagede han, at vi var alene i stuen, men ikke i huset, for fra soveværelset lød de smukkeste lyde, nemlig lyden fra to unge knægte, der nød samværet med en voksen mand og det var tydeligt at det var gensidigt, for Bents dybere bas var ikke til at tage fejl af; sprængfuld af lider, mens han ondolerede de to brødre, formodentlig på skift.
Daniel fandt endnu et billede af hans sorte chatven, eller rettere, det var et billede af en del af ham; nemlig et smukt nærbillede af hans stive spermende pik. At dømme ud fra billedet måtte køllen være omtrent 30 cm. lang og for tyk til at sluge til roden, men det ville vi jo finde ud af senere, når han dukkede op.
”Tror du, den er større end din dildo” spurgte Daniel. Han lød bekymret nu da det ikke længere var chat, men kommende virkelighed, vi sad og så på.
Jeg slap hans pik og gik hen og hentede dildoen, for at holde den op mod billedet, men det var umuligt at afgøre med sikkerhed; vi måtte bare vente og se tiden an, eller rettere, se pikken an; jeg ville med sikkerhed kunne klare den, men Daniel var godt nok i tvivl, da han tog dildoen og stak hovedet i munden. Han slugte så meget, han kunne, men opgav, da tårerne begyndte at fylde hans smukke blå øjne. Han så flov på mig, da han ”spyttede” den ud og erstattede den med en flaske dejligt koldt øl.

Mens vi ventede på vores gæst, hyggede jeg mig med at forevige Bent sammen med de to unge fyre i sengen, mens Daniel trænede med min dildo. Han havde smurt den godt ind i glidecreme, tilsyneladende uden den store effekt, men pludselig lød det fra ham:YEZZ, så jeg så fra de sexede fyre i sengen og hen til Daniel, der nu forsigtigt gled ned over mit foretrukne legetøj med et stolt udtryk i hans smukke ansigt, der dog os' så en anelse forpint ud.
”Tag det roligt, skat” sagde jeg mens jeg stillede skarpt på hans vidt udspilede ringmuskel, der sikkert knugede om den invaderende fremmede med et greb som sad den i en hårdt spændt skruestik. Lidt over halvdelen af dildoen var nu ude af syne og kort efter tre fjerdedele. Det var tilsyneladende grænsen for Daniel lettede sig og mere og mere af dildoen så den atter så soveværelsets kunstige belysning med sit ene øje. Hvad jeg så gennem linsen var, at han atter sænkede sig ned og kort efter havde han justeret sig til gummidyret. Et heftigt ridt tog sin begyndelse. Hans pik, der havde været slap under forsøget, fyldtes nu atter med blod og snart stod den lang, stiv og prægtig op ad hans flade mave. Den vippede smukt i takt til hans ridt på dildoen og nosserne svingede hyggeligt, inden de krøb sammen og sendte deres sperm afsted, men det hindrede den erfarne bøsse ved at lette sig så meget, at dildoen gled ud af hans gabende åbne fisse. Jeg fik lige et skud af hullet, inden det lukkede sig igen – klar til den næste gang mandepik.

”Ding dong” lød det ude fra hoveddøren, så jeg smuttede i badekåben og Bent trak sig ud af Nicholais saftige fisse, mens Daniel og Jesper så på hinanden. Jeg nåede lige at se et lille smil, inden jeg smuttede ud for at lukke den sorte bøsse ind – ham med kanonen, kan man sige.

”Sikke et paradis du har skabt her” roste Mark, da han havde præsenteret sig og set nærmere på de unge fyre og Bent, der alle fire var nøgne. Jeg smed badekåben, mens Mark hurtigt kom af sine shorts og t-shirt, som var det eneste han havde på – bortset fra den prægtige sorte stivert, der så endnu mere imponerende ud i virkeligheden. Jeg benyttede lejligheden til at skifte huskekortet ud i kameraet, så der ville være god plads, når Mark gik ombord i Daniel og sikkert os' i vi andre. Jeg skulle i hvert fald gennemkneppes af min første negerpik, og hvem ved – måske endelig fistes? Tanken fik min pik til at stivne og det var jo fint nok, for nu var vi tre mænd om tre drenge, så der var ikke længere nogen endeløs ventetid på at komme til en dejlig stram drengefisse.
Daniel, Nicholai og Jesper lagde sig op i sengen og som på kommando løftede de benene op og holdt dem oppe med hænderne bag knæene, så vi tre mandfolk fik let og fri adgang til deres trænede fisser.
”Kommer du, Mark” kaldte Daniel med dirrende stemme. Selvom hverken Bent eller jeg hedder Mark, kom vi os'. Jeg havde en svaghed for Jesper, så jeg var ikke længe om at være over ham og styre min liderlige pik mod målet, der tog flot i mod. Nicholai lukkede Bents større pik ind i varmen, men Mark havde tilsyneladende lidt problemer med at åbne sin pakke, tiltrods for træningen kort forinden. Jeg gled flot i bund i Jesper, netop som Mark smuttede indenfor i Daniels smattede fisse.
”Tag det roligt, Mark” gispede Daniel åndeløst. Jeg bøjede mig ned og lukkede min mund om Jespers som tog godt imod min spillende tunge. Snart gik min pik som et hårdtarbejdende stempel i den unge fyr, der gispede og sukkede i min mund, mens hans hænder var overalt på min krop, eller i hvert fald, der hvor han kunne nå. Jeg satte farten ned for bedre at kunne nyde min unge mand i fulde drag og ikke mindst for ikke at sperme allerede, for jeg havde jo planer om at få negerpik senere og måske en arm eller to i kussen. Tanken syntes at få min svulmende pik til at svulme yderligere, så jeg trak mig ud af vidunderet under mig med et højt gisp.
”Trænger til en pause, smukke dreng” gispede jeg.
”Ok, men ikke for længe, vel?”
Jeg svarede ikke, men så i stedet hen på Daniel, der nu ingen problemer havde med den enorme negerpik, der pløjede hans fisse grundigt op, så grundigt, at fissen nu måtte være at betegne som en kusse, efter de saftige slurbrelyde at dømme, hvergang pikken gled i bund i knægten. Bent og Nicholai havde skiftet plads, så det nu var Nicholai, der kneppede den midaldrende mand efter alle kunstens regler, så det ud til. Jeg smuttede ud efter et par øller til mig selv og min unge elsker. På den korte tur overbeviste jeg mig selv om det fornuftige i at flytte til Jylland, i nærheden af de tre unge fyre, og hvem ved – måske flere mandeglade unge knægte. Min stive pik vippede op og ned, mens jeg gik, næsten som om, den var helt enig, men det er selvfølgelig noget pjat.
Tilbage i soveværelset blev der holdt pause, hvilket sikkert var en god ide. Jeg gav Jesper hans øl, hvorefter jeg drak en så drabelig tår af min egen, at det næsten tømte flasken, men det var der råd for, for jeg hentede blot en flok pilsnere til hele holdet.
”Daniel her siger, at du er varm på fistfucking” lød det fra Mark, da han tog mod den perlende flaske. Det gav et ryk i min pik, da jeg hørte spørgsmålet...

Fortsættes...
Kommentar