Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 5

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5490

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 5.: Min nye feriedreng 4.

Bare for sjov skyld tog jeg en af de tomme ølflasker og smurte den med dip, der ellers var beregnet til vores snacks. Jesper så det og han smilede, da han forstod, hvad jeg havde i sinde. Jeg stillede flasken på sofabordet og han fiksede kameraet, så han kunne filme flasken og kort efter min røv, der forsigtigt var på vej ned over den. Daniel og Nicholai blev opmærksomme på mit lille stunt, så de indstillede deres chat for at følge dramaet på tætteste hold. Jeg smilede lidt anstrengt til dem, da flasken er lidt tykkere, end min dildo med sine seks centimeter i diameter. Jeg spredte begge balder med hænderne og musklen slap en god del af flasken op i min trænede mandekusse, men det var som om, der var et eller andet, der spærrede for resten, så jeg lettede lidt på røven og kort efter gjorde jeg kneppebevægelser og mere og mere af flasken forsvandt ud af syne – det kunne jeg selvfølgelig ikke se, men jeg kunne mærke det. Med et dybt suk, tog jeg resten og da jeg sad på bordet med flasken helt i bund, slukkede Jesper for kameraet. Min pik var blevet slap under forsøget, men da Jesper tog den i munden, rejste den sig stolt og kry. Tilfreds, slap knægten pikken ud af sin savlende mund, blot for at sætte sig op i mit skød. Hans bror tog fat om min pik og styrede den mod lillebrors altid villige drengefisse, som jeg allerede kendte så godt. Snart havde jeg den kække bøsse på plads til endnu en ridetur. Han havde sat sig med front mod mig, så det var nærliggende at hyggesnave, mens han red sig endnu en tur på sin for tiden yndlingsmandepik; en pik, der altid er i hopla når den udforsker en ung knægts dybe indre med sit ene nysgerrige øje.

”Du må hellere hoppe af, skat” savlede jeg ind i Jespers perfekt snavende mund, da jeg mærkede at spermen var faretruende nær og jeg ønskede at være på toppen af lider, hvis jeg skulle fistes af drengene. Forsigtigt hævede han sig af min dirrende stive pik og jeg hoppede forsigtigt ned fra bordet for at få flasken ud af kussen. Jesper måtte hjælpe til med et par fingre, men ud kom den da. Jeg måbede, da knægten stak flaskehalsen i munden og suttede den ren. Jeg sagde ingenting, men gik på svage ben ud efter mere øl, tænkende over om det mon var en toiletdreng, jeg der havde ”fået fat i”.
”Nå, det er jo ikke mit problem” tænkte jeg. Alligevel havde jeg lidt svært ved ikke at tænke over det, men jeg glemte alt om toiletsex, da jeg så at forsyningerne af kolde øl skreg på sidste vers. Jeg tog de sidste fire og gik tilbage til stuen og de nøgne unge fyre, der igen hyggede sig ved pc'en.

”Er der en af jer, der gider gå med ned i byen efter mere humle” spurgte jeg.
”Jeps!” lød det beredvilligt fra Jesper. ”Jeg børster lige tænder” fnisede han, da han kom i tanker om, at han nok havde en slem ånde efter at have slikket min pik ren for den smule lort, der var kommet på under hans ridetur kort forinden.

”Hvad med jer to gæve vikinger?”
”Vi bliver her, hvis det er okay” svarede Nicholai. Han så fra skærmen, hvor Daniel havde gang i en rød chat, til mig og min halvstive precumdryppende pik. Han slikkede sig kort om munden, men sagde ikke mere.

”Jeg er klar!” lød det henne fra døren, hvor Jesper passerede igennem, fuldt påklædt i sit smarte sommertøj; korte bukser(stramme så man kunne se hans fede bule og små runde drengebalder strutte) T-shirt og et par sandaler uden stømper. Satans sexet knægt!
”Fint, så smutter jeg lige i et par bukser – vi ses, drenge!”
”Ses!”

”Skal vi smutte herind og få en lille en til halsen” spurgte jeg, da vi nær var gået forbi mit foretrukne værtshus.
”Det kan vi da godt, men hvorfor skal den være lille” svarede knægten kækt. Han kiggede op over gardinet, der dækkede det halve af vinduet :”De har sgu billard!”
”Jeps! Er du go' til billard, smukke dreng?”
”Jeg går til det i ungdomsklubben der hjemme”

Jeg er ellers noget af en haj til billard, men Jesper var vist den store hvide haj, for han havde en grim vane med at vinde. Jeg sukkede ærgerligt og vendte mig for at hente hans præmie; en cola med klirrende isterninger og trøstpræmien til mig selv, var en stort glas skummende fadøl. Inde ved baren, som er adskilt fra billardstuen, fik jeg serveret og der sad minsandten en af mine gode venner, der os' er vild med ungt kød hjemme på madrassen. Vi var de eneste gæster i baren, bortset fra bartenderen, men han talte jo ikke som gæst, men var fast tilbehør i foretagenet.
”Har du fået noget på den, du ved fornylig” spurgte Bent diskret.
”Næsten mere end jeg kan klare. Kom med ind ved siden af og hils på Jesper – han er fissedreng, så måske får du dig et put med ham” lokkede jeg. Det lod Bent sig ikke sige to gange. Han tog resolut sit glas og sammen gik vi ind til Adonis, der gik og øvede sig med ballerne. Han smilede sit smukke smil, da han fik øje på os og ikke mindst på hans cola som han tog og drak tørstigt af, uden at se fra Bent. Bulen i drengens bukser voksede, mens han drak, så Bent var vist sikker på drengefisse, inden vi skulle hjem. Han stak hånden ned i bukserne og rettede sin homokølle ind, uden at miste øjenkontakten til den unge dreng, der smilede fristende.
”Der er to unge fyre mere derhjemme, men de er lidt ældre. Jespers bror og deres fælles ven Daniel, som os' er mandeædere” fristede jeg min gamle ven.
”Hvor vildt! Jeg trænger virkelig til at få lettet trykket!”

Jesper var ikke ked af det, men det han gkorde kunne forfærde selv mig; han trak sine korte bukser ned, hvorefter han lagde sig op på bordet, på ryggen, og svingede benene op, så der var let og fri adgang til hans altid pikhungrende drengefisse.
”Kommer du” lokkede drengen som en anden sirene. Bent kom. Han hev pikken ud af bukserne og gik hen og stillede sig strategisk, men inden han gav knægten pik, sugede hans sig fast til den unge mands hede tunnel, mens jeg holdt vagt, så de ikke blev forstyrret.
”Knep mig nu” sukkede Jesper. Bent rettede sig op og styrede køllen mod det fristende hul, der tog varmt imod den invaderende homokølle. Min pik er stor, men Bents er større; den er både længere og federe, men det lod ikke til at genere den unge bøsse på bordet, for han sukkede og kom med liderlige lyde, mens den fremmede mand grovkneppede ham med al sin snilde og erfaring. Ærgerligt, jeg ikke havde mit kamera med, men hvem kunne vide, at dette ville ske. Pyt, jeg kunne filme al det jeg ville, når vi var hjemme og nu to mand om tre drenge.

Jeg smilede, da min gamle ven trak sin færdigspermede pik ud af Jespers hede paradis og kort efter var i gang med at suge og slikke sin sperm ud af den unge fyrs velkneppede fisse.
”Skal vi smutte hjem til mig, foreslog jeg, da Jesper var tømt for mandesperm og Bent var i gan g med at lukke sine bukser, efter at have hjulpet Jesper ned fra bordet. Han trak sine stramme bukser op om den stive teenpik. De havde svært ved helt at skjule herlighederne, men det gjorde ingenting, da det alligevel var mørkt udenfor og herinde var vi kun os tre.
”Jeg afregner lige med Hans!” lød det ivrigt fra Bent.

Hjemme igen, lagde jeg øllerne på køl og Jesper førte Bent ind i stuen, for at præsentere ham for sin bror og Daniel. Ude fra køkkenet lød det som om de straks faldt i hak med hinanden, for de sludrede hyggeligt, da jeg kom der ind, bærende på en omgang humle. Jeg smilede lunt, da jeg så at Bent og Jesper allerede var ved at smide tøjet; de to andre var jo i forvejen nøgne og deres pikke var på vej opad.
”Vi har chattet med en mand, der gerne vil bolle os. Er det muligt, at han kan komme her og gøre det” spurgte Daniel, mens han gned sin fede pik kælent.
”Det vil da passe fint, så vi er tre mænd om jer” svarede jeg med et sjofelt smil”
”Netop!” Han vendte sig mod skærmen og jeg gik hen og så, hvad han skrev. Bent, Nicholai og Jesper forsvandt ind i soveværelset og jeg satte mig i den stol, Nicholai havde siddet i, mens vi havde været på eventyr. Jeg smilede, da jeg så Daniels nick: ”Man-eater18”
”Fedt nick, skat” Jeg tog fat i hans stive kødfløjte og spillede lidt på den, mens han chattede med den drengeglade mand.
Jeg havde helt svedt ud, at der havde været udsigt til fistfucking i dag, men jeg trøstede mig med, at drengene ikke skulle hjem foreløbig, så der var tid nok til den lille juleleg, lidet anende, hvad denne sexede aften ville udvikle sig til...

Fortsættes...
Kommentar