Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 4

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4500

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 4.: Min nye feriedreng 3.

Det må ha’ været noget af et syn, der mødte Daniel og Nicholai, da de åbnede døren til soveværelset og så en voksen mand udblokket på en megadildo med en ung dreng ridende på hans pik, mens vandsengen vuggede og gyngede til deres heftige kneppebevægelser. Heldigvis knirker vand ikke, det skvulper, og desuden led ingen af os af søsyge, så vi hyggede os gevaldigt – det syntes Daniel og Nicholai os' de skulle, så de skyndte sig at smide kludene og snart lå de i sengen og snavede hinanden dybt og saftigt, kunne jeg høre, men ikke se. Jeg koncentrerede mig om min ridende dreng og hans efterhånden knap så stramme fisse, der malkede min pik så han kunne få min sperm og den fik han da os' kort efter, da jeg kom i en nærmest eksplotionsagtig kaskade af hed mandesæd. Han strammede musklen for at få de sidste dråber med, inden han forsigtigt hævede sig af min stadig stive pik. Han smilede til de to bøsser i sengen, inden han dykkede ned og tog min knap så rene pik i munden. Mens han suttede og slikkede, kørte han dildoen frem og tilbage i min efterhånden ret så ømme kusse og mine tanker gik igen i retning mod fistfuck.
Det kunne være ret frækt at blive fistet, mens jeg kneppede drengene på skift, men det måtte vente, da min pik så småt begyndte at skrumpe og få tissemandstørrelse. Jesper slap den ud af munden og dildoen forlod min dybe hule med et svup. De snavende drenge syntes at tage lyden fra dildoen som signal til pause, så de gled fra hinanden og snart sad vi alle fire i haven med hver en perlende kold pils, mens vi snakkede om dagen, der var gået og især om Daniels og Nicholais oplevelser hos den fremmede mand, de havde besøgt.

Det lod til at have været en gevaldig succes og de glædede sig til at gentage den dagen efter hos en anden af deres kontakter. Jeg rystede lidt på hovedet over deres ungdommelige vovemod, da de jo intet kendte til de fremmede mænd, men jeg trøstede mig med at de var to, så kunne de klare sig ud af en eventuel klemme, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Deres muskuløse overkroppe vidnede om, at de bestemt ikke var et par dumme finker, der stak halen mellem benene, hvis det kom til ballade.
”Henter en aller anden en stribe humle mere” spurgte jeg med et smil til Jesper, der sad og legede med sin stive homokølle. Jeg slikkede mig om munden og han rejste sig og stillede sig stratetisk, så jeg kunne få glæde af stangen helt ned i halsen, mens hans bror hentede mere øl og Daniel tog billeder af mig og Nicholais frække lillebror. Jesper tog fat om mit baghoved og tvang dermed pikken helt til roden, dybt ned i min villige hals. Mens han mundkneppede mig i dybe tag, fik han fingre op i sin løse fisse som han hyggede sig med at stramme og løsne, så jeg blev helt benovet over hans magt over ringmusklen. Min velopdragne pik stivnede lidt efter lidt og snart stod den kampklar i en krum bue op ad maven; ivrig efter mere drengefisse, men det vidste jeg måtte vente til senere og i værste fald til i morgen, men pyt; den der venter på noget godt, kan ikke vente længe nok, siger et gammelt ordsprog, og det blev da os' senere på aftenen gjort til skamme. Jesper slap mit hoved samtidig med han trak sig tilbage, da Daniel returnerede med de kolde drikke – og min megadildo som han lagde ærbødigt på bordet ved siden af flaskerne. Jesper tog dildoen og forsøgte at stikke enden i munden, men den var for omfangsrig, så han lagde den fra sig igen med fornærmet mine. I stedet tog han sin øl og sammen klinkede vi skål.

Solen listede ned bag horisonten et eller andet sted, for her i min havde gemte den sig bag træerne og buskene og tog dermed lyset med sig, så vi fire seje bøsser samlede vores happengut sammen og med det i favnen, gik turen ind i huset. Jeg fortsatte ud i køkkenet efter mere øl og hyggesnacks, mens drengene satte sig i stuen og da jeg kom ind med sagerne, var jeg lige ved at tro at jeg drømte, for et smukkere syn er sjældent set her hos mig; nemlig tre friske fyre, der er til det hele – det eneste, der manglede var deres stive pikke, men det var ikke noget problem vidste jeg af god erfaring.

”Må vi gå på nettet” spurgte Daniel.
”Gør bare det, skat” svarede jeg faderligt. Knægten fnisede, tog sin bajer og gik hen og startede pc'en op, mens de to brødre blev siddende og fristede, men jeg tog mig sammen og klinkede skål med dem.

Nicholai stillede flasken på bordet og i stedet tog han dildoen og kælede for den. "Er den her den største du har haft oppe" spurgte han åbenlyst interesseret. Han så fra dildoen, hen på Daniel, der åbenbart havde fået kontakt til et eller andet for han skrev som en rasende, derefter så Nicholai tilbage på mig med liderlige øjne, afventende et svar.
"Det er den største, men jeg har en idè om at blive fistet en dag, jeg har bare ikke mødt en med den slags erfaring endnu. Jeg har en film med fist, hvis I har lyst til at se den?"
"Ja, fedest!"
De to brødre rejste sig og gik hen til deres ven, for at se, hvad eller hvem han snakkede så ivrigt med, mens jeg hentede filmen og nogle flere bajere. Min pik var så småt ved at vågne op ved tanken om, måske, at blive fistet inden sengetid, for selvom den slags krævede en del erfaring, mente jeg nok det ville gå, hvis vi gik forsigtigt frem og ingen af drengene havde specielt fede arme og min røv var jo vant til den megadildo, jeg plejede at lege med, når jeg var alene.

"Hvem snakker I med?
"Med ham vi var hjemme hos" svarede Nicholai, selvom det var Daniel, der chattede. Jeg gav hver af fyrene en bajer, inden jeg gik hen og startede dvd'en og tv'et op; klar til ekstrem homounderholdning. Jeg nynnede en lille hyggelig melodi, da jeg satte mig og filmen begyndte. I starten skete der ikke rigtig noget, så jeg undlod at kalde på drengene, indtil det foretrukne tema viste sig på skærmen: fist!

Fortsætter...
Kommentar