Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 3

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4240

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 3.: Min nye feriedreng 2.

På vej tilbage til hyggerummet og den unge mand snuppede jeg mit nye kamera, så jeg kunne forevige mit nyeste trofæ. Han lå på sengen og så så lækker og indbydende ud at min pik straks stivnede ved synet, men han lå ikke alene; han havde fundet mit legetøj: megadildoen, som jeg havde filmet mig selv med dagen forinden. Den er 30 cm lang og diameteren er oppe på 6 cm, så den kræver sin mand, eller i hvert fald en hel del øvelse at kunne tage i røven. Jesper gned på den med et henført glimt i øjnene, mens han kælede for uhyret. Hans pik var som altid stiv, lækker og klar, så jeg spurgte ham om han havde lyst til at kneppe mig varm, så kunne han bagefter filme mig, mens jeg dyrkede dildoen.
”Helt sikkert! Men først vil jeg smage din dejlige mandekusse” ivrede den unge bøsse. Han lagde dildoen fra sig i sengen og jeg lagde mig op til ham på ryggen og svingede benene op, så han fik let og fri adgang til mit trænede hul med sin våde tunge. Han tøvede ikke, men gik straks i gang med at snave mig i hullet, der stadig var rimeligt åbent efter min leg med dildoen dagen før. Her var virkelig en sand mester i røvsnavning, ikke at forveksle med en røvslikker, he he. Jeg spredte balderne med begge hænder, så han fik bedre spillerum med sin erfarne tunge. Mens jeg nød hans muntre leg, gik tankerne til, hvordan jeg selv første gang havde nydt en varm røv – ikke på en mand, men en dreng på hans alder, som jeg selv havde været den gang, men det er historien uvedkommende, så jeg fokuserede på nutiden og bare hyggede mig med hans våde tunge spillende i mit hul. Som havde han læst mine tanker, fik jeg en finger op i kussen og derefter endnu en, uden det forstyrrede hans tydelige nydelse. Da jeg fik endnu en finger op, gik der en prås op for mig og min pik stivnede yderligere ved tanken om, at han ville fiste mig, men dèr blev jeg skuffet, for efter en tid, rettede han sig op og smilede ned til mig. Han tog om sin sitrende kølle og spillede den lidt, hvorefter han tog sigte og styrede dyret mod min glinsende muskel. Med et suk lukkede jeg ham ind og de næste mange minutter blev jeg kneppet som var han en ung kanin på viagra. Det er et smukt syn at ligge der på ryggen med benene oppe og en ung knægt over sig, mens man bliver grovbollet.
Faén´s, gispede han pludselig. Han satte farten betragteligt ned, inden han trak sig helt tilbage og hans pik forlod mit hul med en svurpende lyd. Han smed sig på ryggen på sengen og mens han slappede af, tog jeg mig kærligt af hans stadig stive teenpik, men jeg slikkede ikke så han begyndte at sperme – kun lige til grænsen, noget jeg er noget nær en mester i, når jeg selv skal sige det. Mens jeg hyggede mig med hans pik, hyggede han sig med at lege lidt med dildoen.
”Kan du tage den hele uden problemer”, spurgte han sagte. For at svare måtte jeg slippe hans drivvåde stang ud af munden. Jeg så på dildoen og derefter på hans smukke ansigt og han gav mig et sjofelt smil, der passede perfekt til lejligheden.
”Hent kameraet, så skal du se” var mit svar. Det varede ikke længe før han var tilbage i sengen og mens han undersøgte det tekniske vidunder, hyggede jeg mig med en smøg og synet af den smukke unge skabning. Jo mere jeg så på ham og tænkte på hans bror og Daniel, jo mere var jeg varm på tanken om at rykke teltpælene op og flytte hele molevitten inklusive mig selv til Jylland. Da han begyndte at tage billeder af min stive pik i nærbilleder, kom jeg op på knæ i sengen og dildoen holdt jeg lodret op, så jeg kunne sætte mig ned over den. Først gik det lidt trægt, men da jeg forsøgte anden gang efter at have smurt den med glidecreme, gik det bedre og da musklen lukkede sig om hovedet gled jeg et lille stykke ned, mens Jesper hyggede sig med at tage billeder. Længere og længere gled jeg og netop som jeg var nær målen og roden, hørte jeg det puslede i entreen. Med et dybt suk tog jeg de sidste fem centimeter. Jesper lagde kameraet fra sig, da jeg lænede mig tilbage i sengen, så min kanonstive pik strittede lige ud i luften. Hurtigt var knægten på plads over stangen som han tog fat om og styrede mod sit mere end villige hul. Uden at forhaste sig gled han stille og roligt ned over min virile kødfløjte og netop som han havde den helt til roden og han begyndte at ride på den, gik døren til soveværelset op...

Fortsættes...

Kommentar