Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera del 2

(Mit nye kamera)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5286

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 2.: Min nye feriedreng 1.

Efter en god nats søvn er der intet som en god kop kaffe, hvilket er daglig rutine, men denne dags rutine blev brudt – behageligt – da jeg opdagede to unge knægte i min seng. De sov begge de uskyldiges dybe søvn, så jeg sneg mig ud af sengen og ud i køkkenet for at lave mig en god kop kaffe. Min pik var øm efter aftenens eskapader, men ikke mere øm, end den kunne fortælle mig, at jeg skulle tisse, så mens vandet varmede, listede jeg ud på toilettet og lettede trykket. Mens jeg tissede, huskede jeg på Nicolais bror, som jeg skulle hente på Hovedbanegården. Det rykkede i mit runkede hul ved tanken om hans pik i min kusse og min pik fulgte da os' trop – den stod snart rank og villig; klar til ultra ung drengefisse. Jeg rystede de sidste dråber af, inden jeg vendte mig og gik ud i køkkenet. Jeg tog kedlen af komfuret og afmålte bønner til en god stærk kop morgenkaffe. Mens vandet trak saft og kraft, hentede jeg morgenavisen i postkassen og da jeg kom tilbage til køkkenet, sad de to unge smukke drenge og gabte om kap. De smilede, da de så mig nøgen og med avisen i den ene hånd, mens jeg nulrede kuglerne med den anden. ”Go' mor'n” hilste vi i munden på hinanden. Nu er det med at sige go' mor'n at tage med et gran salt, da klokken allerede var ved at passere middag, men pyt; vi havde ikke travlt.
”Hvor går jeres første feriedag hen” spurgte jeg bag min morgensmøgs krydrede røgsky.
”Vi har en aftale med en mand i eftermiddag her i byen” svarede Nicolai.
”Gider du køre os, når du henter Jesper?”
”Jeps! Har I så en aftale med forskellige mænd hele ferien?”
”Hvis de ikke hopper fra, så har vi; derfor er det fedt, at vi kan ha' vores base her hos dig...” knægten afbrød, da en mobil bimlede inde i soveværelset: Det er din Nick!”
Nicolai rejste sig og smuttede ind efter det tekniske vidunder, mens jeg sludrede videre med Daniel. Nu da vi havde smagt på hinanden havde vi ikke så travlt og der ville jo blive rig lejlighed til at bolle senere, desuden skulle jeg spare på krudtet til Jesper; ikke desto mindre rejste pikken sig og gjorde fuld honnør, da Nicolai kom tilbage, sludrende i mobilen og kløende sig på kuglerne. Han smilede til os og sagde ind i telefonen, at der var en nøgen liderlig mand tilstede. Hvad Jesper svarede ved jeg selvfølgelig ikke, men jeg kan jo gætte mit...

Som sædvanlig, når der er noget godt i vente, er jeg i god tid og denne gang var ingen undtagelse. Da det var noget ekstra godt, var jeg i ekstra god tid, så efter at have luntet lidt rundt på Hovedbanegården og kigget efter de få unge fyre der var, satte jeg mig ved et udskænkningssted og fik mig en dejlig stor fadbamse. Selvom det var sommerferie, var der god plads på banegården, så jeg regnede ikke med at komme til at overse Jesper, som jo os' ville lede efter mig. Han havde mit billede at gå efter og jeg havde hans. Smart med det Internet... Jeg løftede kruset mod munden og sugede skummet i mig og netop som jeg slikkede mig om læberne dukkede der en ung smuk dreng frem foran mit bord: ”Er du Jens” spurgte han kækt.
”Kun hvis du er Jesper”, svarede jeg med et smil; ikke i tvivl om, at han var Nicolais lillebror. ”Sid ned...”
”Helst på din” hviskede han sensuelt og med et glimt i øjet, hvilket fik min pik til at røre på sig.
”Det skal du nok få lov til – er der ellers noget jeg kan byde på?”
”Måske en cola, mens du drikker ud?” Ingen tvivl om, at den unge mand var vant til at omgås modne mænd, hvilket jo blot var en fordel, selvom det ville have været ekstra spændende, hvis han havde været jomfruelig i sengen. Nå, man kan ikke få alt, he he... Alligevel fik jeg den uhyrlige tanke, at jeg kunne flytte til Jylland, hvor det åbenbart vrimlede med knægte, der var til mænd i min alder. Jeg slog tanken ud af hovedet og hævede i stedet mit krus, da Jesper havde sat sig med sin cola. Vi skålede hyggeligt og det varede da heller ikke ret længe, inden vi var godt på vej hjem, hjem til mig og min brede vandseng.

Normalt når jeg er sammen med en ung fyr er det mig, der klæ'r ham af – langsomt og forførende, men denne unge mand vendte op og ned på alle traditioner. Jeg ved ikke hvor han havde lært det og jeg spurgte ikke, men han var som en fjer med sine søgende fortryllende hænder der på forunderlig vis fjernede mere og mere af min sommerbeklædning, der jo ikke bestod af så meget. Da han nåede til mine trusser var det ikke hænderne, der ”opdagede” men hans tænder og tunge. Trusserne formåede ikke at dække min struttende pik, men det gjorde hans læber snart. En finger op i hullet og munden på vid gab, forårsagede at min kleppert gled ned i hans hals, helt til roden. Jeg kom med et dybt suk – ikke kom på den måde, men rent åndeligt og for at det ikke skulle ske med sperm, skubbede jeg ham lidt væk, uden pikken forlod hans mund. Det gjorde den først, da han med en svuppende lyd slap den fri og han kom på benene. Han tog mig i hånden og sammen fulgtes vi ind i elskovsreden. Han så sig nysgerrigt omkring, men alt, hvad jeg havde syn for, var hans små runde drengebalder, der struttede af sex mens han gik hen mod sengen. Han sendte mig et smil, der kunne smelte hvad som helst i samme bevægelse som han lagde sig op i sengen. Den vuggede og indrettede sig efter hans nøgne krop, men det lavede jeg om på, da jeg nærmest smed mig op til ham. Snart smeltede vi sammen i et herrefedt snav, mens vore hænder gik på opdagelse på vore hede kroppe. Mit behårede bryst syntes at have en magnetisk tiltrækning på den unge mand, for det var der han mest hyggede sig med hænderne, mens jeg mest nød hans glatte krop.
Vi kom rundt i en 69'er og jeg så straks, at han slet ikke var så hårløs dernede som webcamet havde givet indtryk af, men det var kun en fordel, for så vidste jeg at han kunne levere en anseelig mængde sperm og ikke bare et par sparsomme ”blanke” skud med kanonen som stod lang, stiv og struttende lige foran min ivrige mund. Jeg smagte på sagerne samtidig med han gik til angreb på min drengeknepper. Jeg slugte ham til roden og det kom bag på ham i den grad at jeg mistænkte, at han til nu kun havde været sammen med mænd, der kneppede ham og var ligeglade med hans behov – filosofisk, men ikke urealistisk, for han begyndte at stønne og lave kneppebevægelser som var det en helt ny fornemmelse for ham. For ikke at udfordre skæbnen og tage lysten til analsex fra ham, slap jeg hans pik ud af munden. En 69'er kunne vi altid senere dyrke; måske sammen med hans bror og Daniel, når de vendte tilbage fra deres eventyr.
Vi faldt fra hinanden og jeg lettede mig fra sengen, for at hente mine smøger, mens Jesper blev liggende og legede med sin våde pik...

Fortsættes
Kommentar