Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit nye kamera

Karakter: 4.8/4
Visninger: 8197

Af: Lieber.

Læs flere noveller af:
» Lieber.

Skriv til:
» Lieber
Del 1.: Ferie drengene.

Jeg forekom mig at være lidt rigeligt rastløs denne lørdag formiddag og det blev ikke bedre af at vejret ikke just indbød til en tur til stranden, eller bare i skoven for at afprøve mit nye digikamera. Jeg havde undersøgt dets muligheder b.la. ved at filme mig selv, mens jeg hyggede mig med en heftig dildo og resultatet var meget flot. Det havde naturligvis været flottere, hvis det havde været et rigtigt videokamera, men jeg havde valgt at starte småt og så se om min nye interesse ville udvikle sig til andet og mere end halløj. Her sad jeg så og så mig selv på skærmen, mens jeg hyggede mig med dildoen. Jeg smilede, da jeg på skærmen pressede den helt i bund, så den næsten forsvandt op i kussen og kuglerne krøb sammen og op, inden spermen kom væltende ud af min megastive mandepik. Den lille film sluttede med at jeg focuserede på spermen som jeg samlede op med fingrene og slikkede i mig. Min virile pik var atter ved at være i hopla, men jeg havde ikke lyst til at lege mere med mig selv. I stedet sluttede jeg “hjemmebiffen” og loggede ind på en chat, mens jeg tændte en smøg. Jeg håbede på en chat med en ung liderlig knægt, jeg tidligere havde snakket lidt med, men som desværre bor helt ovre i Jylland og jeg bor i Nordsjælland, så det blev ikke til mere end snak og websex.
Stor var min overraskelse derfor, da hans nick dukkede op på skærmen og jeg kaldte mig heldigvis for det samme som altid, så det varede ikke mange sekunder før jeg havde ham i rødt til privatsnak.

“Hvor vildt” tænkte jeg, da han omsider loggede af. Jeg kiggede ned og et hyggeligt smil bredte sig ved synet af min pik i højt humør til en omgang drengefisse, for den unge mand havde fortalt at han og en kammerat var på vej på herover og mens vi chattede aftalte vi at han og vennen kunne have base her hos mig, mens de holdt ferie. Jeg gik i gang med at rydde op og da det var klaret, gik turen ned i byen efter proviant, så vi kunne hygge os, når de kom og inden vi skulle dyrke vores helt store fælles interesse, nemlig hed gaysex.
Da jeg bor ganske uforstyrret og vejret var klaret op, så det tegnede til en dejlig lun dansk sommeraften, dækkede jeg op ude på terrassen, hvor vi os’ ku’ ha’ sex, uden at tænke på nysgerrige naboer. Til trods for det var jeg iført et par smarte shorts, der ville være nemme at smide, når festen begyndte, hvilket ikke kunne vare så længe, konstaterede jeg, da jeg så på mit ur. Fem minutter i syv - ni - tretten tænkte jeg fjollet og begyndte at nynne, mens jeg rettede bordet an. Jeg undlod dog at banke under det.
Inden jeg satte mig, hentede jeg en kold øl og mine smøger. Shortsene var jeg lige ved at smide, men fortrød, da jeg jo endnu ikke kendte drengene og det var ikke sikkert, de ville have det så godt med, at jeg allerede var nøgen og klar, mens de ikke var, når de kom. I stedet tog jeg mit nye kamera med ud i haven og undersøgte dets muligheder nærmere. Jeg håbede det ville være ok at jeg filmede dem, mens vi havde sex og at de ville skiftes til at filme, mens jeg kneppede den ene og derefter den anden. Jeg stillede kameraet på bordet, inden jeg rejste mig efter endnu en øl og det var mens jeg var på vej ud i køkkenet at det ringede på hoveddøren. Hjertet sprang 5-6 slag over, men jeg tog mig hurtigt sammen og ændrede retning, så jeg kunne lukke mine unge gæster ind. Daniel genkendte jeg straks fra vores websexlege, men hans ven kendte jeg af gode grunde ikke. De var begge lidt generte, men det ændrede sig, da vi kort efter sad i haven med hver sin kolde øl, hvor duggen løb glitrende ned ad glassene og dannede ringe på bordet. Daniels ven præsenterede sig som Nicholai og jeg gav ham hånden med et lunt intimt tryk som han gengældte. Daniel lod som om han var hjemme som jeg havde sagt, de bare skulle gøre, da vi chattede tidligere på dagen, hvilket indebar at han havde den ene hånd nede i bukserne og det var tydeligt at han ikke bare lige kløede sig på kuglerne.
”Smid tøjet, drenge” opfordrede jeg, mens jeg selv krængede shortsene ned og af. De rejste sig og i stedet for at begynde at smide tøjet, opførte de en sexet duèt, hvor de sensuelt klædte hinanden af. Jeg sad med stivere og stivere pik og så på det smukke optrin og da de begge var nøgne, satte de sig med struttende pikke og tog deres øl. Begge havde blikket lystent hæftet på min stive mandepik, mens de drak.
”Er det længe siden, I har fået mandepik” spurgte jeg liderligt.
”Alt for længe, men vi boller hinanden hver dag” svarede Daniel, der først havde tømt sit glas og nu rejste sig og gik hen til mig, hvor han kom ned på knæ og tog min dirrende stive pik i munden, mens hans ven kom hen og stak sin smukke teenpik i mit sultne gab. Jeg slugte den til roden, mens jeg kælede for hans glatte nosser og slanke lår.
Daniel slap min pik ud af munden. Han kom op at stå, uden det havde indflydelse på min nydelse af Nicholais lækre pik. Ud af øjenkrogen så jeg Daniel begynde at knipse med kameraet, men allerede da han havde taget et par billeder, spurgte han om ikke det var på tide at vi alle tre lagde os ud på græsset og kom rigtigt i gang med det egentlige, så jeg slap Nicholais fyldige pik fri og sammen gik vi tre ud og fandt sammen på græsset.
Solen slap sit tag i dagen og skyggerne fandt frem til de fjerneste kroge af haven. Drengene lagde sig midt ude i haven, hvor der stadig var lyst. De lagde sig som på kommando på ryggen og svingede benene op, så deres fisser vinkede indbydende mod mig, der kom ned bag Daniel. ”Jeg er klar” hviskede han åndeløst, så jeg glemte at nydeslikke ham i fissen, i stedet fik han pikken op i et langt glid. Jeg råkneppede knægten et par minutter, hvorefter jeg skiftede over til Nicholai, der ligeledes var velsmurt og klar til mandepik. Det var første gang jeg havde gang i to drenge samtidig, så jeg nød det selvfølgelig ekstra og hver gang den var ved at gå på mig, trak jeg mig tilbage og skiftede homodreng. Heldigt, jeg allerede havde spermet i dag, så jeg kunne holde næsten i det uendelige, men det er selvfølgelig løgn. De to fyre formåede at gøre deres fisser stramme som jomfrufisser, men jeg er en erfaren rotte, så jeg undgik i lang tid at sperme og da det endelig skete, måtte jeg hjælpe de to Adoniser på benene og hen til bordet. Jeg benyttede lejligheden til at hente øl, mens de kom til hægterne. Jeg var lidt gelèagtig i benene, men jeg nåede da frem med drikkevarerne i god behold. Vi drak tørstigt.
”Sikke en tur” roste Daniel, da han havde fået vejret og stillet flasken på bordet.
”Er det i orden at gå på nettet?” spurgte Nicholai. ”Jeg har lovet at fortælle lillebror om, hvordan det er gået...
”Det er ok og det er os' ved at være lidt køligt, så lad os smutte ind i varmen, svarede jeg.
Mens pc'en startede op, hentede jeg en stribe øl og da jeg kom tilbage var Nicholai i gang med at forbinde min msn til hans egen. Daniel sad og slappede af, udstrakt i stolen så hans nøgne krop afslørede alt, hvad han havde at byde på; bl. a en megastiv pik og et par svulmende nosser. Han smilede til mig og tog fat om kødfløjten som han spillede lidt på, men da hans ven fik forbindelse til lillebroderen, glemte vi begge for en tid hinanden og koncentrerede os om skærmen, hvor en yngre udgave af Nicholai dukkede op i webkameraafdelingen.
Han så bare fantastisk ud – han sad nøgen så man kunne se hans stive pik, hvor der omkring roden voksede en lille, næsten usynlig skov af pubeshår. Jeg slurbrede mundvandet i mig ved synet og min pik stivnede som en teenagers, da knægten fortalte at han havde en aftale med en tyr den næste dag. Fræk som kun en ung knægt kan være, rejste han sig og vendte sig og spredte balderne, så man kunne se hans trænede fisse drive af safter.
Hvem er det, der har kneppet dig?
Ingen, men bare det var ham, I er sammen med, skrev den frække dreng.
”Hvor gammel er han” hviskede jeg i øret på Daniel. Jeg tog om hans stive pik og gav den et par opvarmende gnid.
”Lige fyldt femten, men han har bollet med mænd et par år”
”Vildt!” ”kom og besøg os” opfordrede jeg i mikrofonen. I min ophidselse havde jeg glemt at den ikke virkede, så Nicholai skrev det som besked.
”Lad mig se, hvad han kan” skrev flaben, så hans bror tog webkameraet og jeg tog Daniel og sammen fandt vi sammen på gulvet, hvor Daniel fik mandepik i fissen, mens Nicholai ”filmede” så hans lillebror kunne få sig en fed spiller. Mens jeg kneppede Daniel, fantaserede jeg om at kneppe Nicholais lillebror, der uden tvivl fulgte grundigt med i, hvad der skete på hans skærm.
Sceancen sluttede med at jeg ordnede Nicholai, mens kameraet stadig var på, men det ænsede jeg ikke; jeg bare nød knægten, mens Daniel snakkede med den fjerne bøsse. Det var først, da jeg havde spermet sparsomt i Nicholai og vi alle tre igen sad og så på skærmen og chattede med Jesper, at aftalen faldt på plads; den utroligt sexede dreng ville komme på besøg hos mig, hvis hans forældre ville give ham lov. Han mente ikke, det ville være et problem, da han jo i virkeligheden bare skulle besøge sin storebror. Jeg lovede at hente ham på Hovedbanegården den følgende dag.

Fortsættes.
Kommentar