Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 7

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4495

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 7: I sommerhus.

Det var torsdag morgen, og Nicolai lå og kiggede på sin morgenstivert og sagde, at den måtte vente til i aften. Han rejste sig op fra sengen, og satte sig på kanten. Da døren gik op, og hans mor stak hovedet ind, skyndt Nicolai sig at tage dynen over sin morgenstivert.

Jeg skulle bare lige se, om du var stået op, sagde hans mor, og det kan jeg se, du er.
Så gik hun, og Nicolai gik ud på badeværelset for at får et bad, og derefter får pakket det sidste til sommerhuset.

Nede i køkkenet sad hans mor, som havde dækket morgenbord. Han satte sig ned og tog noget morgenmad. Om en time kom Thomas og Jacob over til ham, og hans onkel, hans mors bror, kom og hentede dem omkring klokken 12, og klokken var nu 10.30.

Da han var færdig med morgenmaden, pakkede han færdigt og satte sine to tasker ned i køkkenet. Der blev banket på døren, og Nicolais mor gik ud for at åben. Det var Thomas og Jacob, der kom.

Nu sad de og snakkede alle tre på Nicolais værelse. De glædede sig alle tre til at komme af sted. De skal være helt alene i fire dage. Ingen skal bestemme over, hvornår de skal være stille. De kunne gå nøgne rundt hele dagen, gøre næsten alt, uden at deres forældre holdt øje med dem. Alle tre drenge havde nu fået stivpik af at snakke om, hvor meget de kunne gøre, når de var blevet alene i sommerhuset.
Nede i køkkenet kunne de høre. at Nicolais mor snakkede med nogen. Det kunne kun være Nikolais onkel, som var kommet. Klokken var også næsten 12, så de tre drenge rettede på deres stiverter, så det ikke kunne ses. Da de kom ned i køkkenet, gav Thomas og Jacob hånden til Nicolais onkel, Nicolai gav ham et stort kram.

Er I klar til at kommer i sommerhus, sagde Nicolais onkel.

Du kan tro, vi er klar til at kommer af sted, sagde Nicolai og kiggede på de andre to.

Så lad os køre til sommerhuset, men først pakke bilen med jeres tasker.

Så var vi af sted og en halv time senere var vi ved sommerhuset. Nicolais onkel viste dem rundt selv om Nicolai godt vidste, hvor de forskellige ting var. Men efter hans onkel havde vist dem, hvor de forskellige ting var, så kørte han hjemad igen, og de tre drenge var nu endelig alene.

Nu stod de og kiggede på hinanden inde i stuen, hvor Nicolai så siger:

Hvem får tøjet af først og hopper i poolen, sagde han.

Der gik ikke lang tid, før de tre drenge havde taget deres tøj af, som bestod af et par sko, strømpe, T-shirts og et par shorts. For de havde aftalt, at de ikke måtte ha underbukser på i de fire dage, de var i sommerhuset. Og når de var ved sommerhuset, måtte de ikke have tøj på.

Nu var de kommet i poolen, og det var Thomas, der kom først. De svømmede rundt og legede med hinanden og kastede med bold i vandet.

Da de havde været i poolen i godt en halv time, lagde de sig op på græsset for at få lidt sol på de hvide baller.

Det er rart at være alene, sagde Jacob og slog på Nicolais balder. Hvor vi bare kan gå rundt og være nøgne, og så vores pikke kan danse rundt i luften. Det er så rart, at der ikke er nogen underbukser, der sidder stramt om livet, og så når man så får stiv pik, så prøver den jo at kommer ud af underbukserne.

Hold op med den snak, sagde Nicolai, jeg får stivpik af at høre om det pik snakkeri.

Må vi se, sagde Jacob, og tog fat i Nicolai og vendte ham om på ryggen. Du har da godt nok fået stang på.

Jacob tog fat i den og begyndte at sutte den, og Thomas lå og så på ved siden af dem. Nicolai begyndte at laver kneppebevægelser med underlivet. Det blev for meget for Thomas bare at ligge og se på, så han skubbede Jacob væk, så han kunne suttet Nicolais pik. Jacob lagde sig ned ved siden af Nicolai, så Nicolai kunne nå Jacobs pik, som også var blevet stiv. Og mens Thomas suttede Nicolais stive pik, masserede Jacob Thomas's pik, som også var meget stiv.

Lidt efter rejste Nicolai sig pludselig op og løb hen til poolen og hoppede i, og Thomas og Jacob lige efter ham med deres stive pikke dansende rundt i vejret, mens de løb hen til poolen. De svømmede lidt rundt og spillede lidt pik på hinanden, imens de var nede i poolen.

Jacob og Thomas kiggede på hinanden og så over på Nicolai. Nicolai vidste ikke, hvad de var ude på, så han prøvede at flygte fra dem, men det var for sent, for de havde fået fat i ham. Thomas og Jacob grinede af Nicolai, som prøvede at slippe fri fra dem. Men de holdte godt fat i ham, så han ikke kunne slippe fra dem.

Hvad er I ude på, spurgte Nicolai med et smil på læben.

Han vidste godt, det var for sjov, hvad de to andre var ude på at gøre ved ham. De lagde ham på en liggestol, som stod ved siden af poolen, og Jacob løb ind for at hente sin livrem.
De bandt hans hænder sammen under liggestolen, som han lå på, hvorpå Thomas så begyndte at suttet Nicolais pik, som var blevet stiv i mellemtiden.

Hold op - hold på, sagde Nicolai, som lå og vred sig på liggestolen.

Du kan tro nej, sagde Thomas og suttede videre på hans pik.

Thomas suttede, og ind imellem slikker han også Nicolais nosser, og Jacob havde nu fået Nicolai til at sutte hans pik. Sådan gjorde de i et lille stykke tid, før Jacob tog pikken ud af Nicolais mund. Han havde netop lige fået den ud af munden, da han sprøjtede 3 - 5 gange i hovedet på Nicolai. Nicolai kunne ikke sætte hænderne op foran hovedet, for de var bundet under liggestolen, som han lå i. Jacob kravlede over Nicolai, så han stod ved siden af ham, han gik ned på knæ og begyndte at smøre sin sperm rundt i Nicolais hoved.

Lidt efter var Jacob nede ved Thomas og de havde begge to fat i Nicolais pik. Den var meget stiv og hård, og hans pikhoved var fuldstadig vådt af presperm. Nicolais vejrtræning blev mere og mere dyb, og det hele endte med, at Nicolai sprøjtede 2 - 3 gange op i luften, og det var nogle lange sprøjt, han kom med. Det ene sprøjt ramte i hovedet på Jacob, og de to andre rammet på maven på Nicolai, og Nicolai lå på liggestolen og stønnede, som han aldring havde gjort før.

Efter at Nicolai havde fået vejret og han var bundet op, hoppede han i poolen for at vaske al spermen af sig. Thomas og Jacob var også hoppet i, de lå og svømmede rundt om Nicolai. Efter at Nicolai havde vaske sig af for sperm, kiggede han over på Thomas og sagde:

Så må det være din tur, og så svømmede han over til ham.

Nicolai stoppede foran ham og tog fat i hans stive pik. Han begyndte at rykke frem og tilbage i den under vandet. Jacob var nu også kommet hen til dem. Han stod bag Thomas og kørte sin pik ind mellem hans baller. Men det var lidt svært at får pikken derind mellem hans baller, for Jacobs pik var ikke så stiv igen, og når de nu stod nede i vandet, var det lidt svære at styre pikken.

Nicolai dykkede ned under vandet og tog Thomases pik i munden. Det var lidt svært, for han fik vand med ind i munden. Men Thomas syntes det var rert sjovt, så Nicolai gjorde det nogle gange. Efter det svømmede de over til kanten, og Thomas satte sig op på kanten af pollen, Jacob og Nicolai tog fat i hans stive pik og begyndte at spille den af på ham.
Thomas begyndte at stønne og Jacob og Nicolai rykkede bare videre i hans pik, og 1, 2, 3, 4, 5, og 6 sprøjt landede ude i vandet.

Lidt efter hoppe Thomas nede i vandet til de to andre, hvor han så gav dem et kys hver.

Det var så fedt, sagde Thomas og de andre to sagde: I lige måde og kyssede ham på hver sin kind.

De var i poolen i en halv time. Så gik de op og satte sig i havestole, som stod oppe ved sommerhuset. De sad og snakkede om, hvor godt det var, og hvor rart det er at være alene, uden at være bange for, at der skulle komme nogen og forstyrre dem i deres sjove, dejlige lege.

Alle tre havde fået stivpik igen af den snak om det, de lige havde lavet, men de besluttede at går ind og få noget af spise. De tørrede sig lidt, for de var næsten blevet tørre af at sidde i solen, og de gik nøgne ind, for de gad ikke tage tøjet på igen. De fandt noget rugbrød og pålæg og andet godt i køleskabet, og tre sodavander tog de også med over til bordet, som stod midt i køkkenet.

Da de havde fået spist og ryddet op efter deres måltid, ville de ud og ligge på et tæppe og få lidt sol på deres hvide numser.

De havde ligget der en lille time, da de hørte et eller anden som landede i haven. Det var en fodbold som var fløjet hen over hækken, for der var en lille fodboldbane et par meter væk fra Nicolais onkels sommerhus. De tre drenge kiggede rundt for at se, hvad det var, som landede der i haven. Men de kunne ikke får øje på noget, så de lagde sig ned igen på tæppet. De havde kun ligget der i 5 minutters tid, før de hørte nogen snakke udenfor hækken.

Den må være inde i den have her, sagde en på den anden side af hækken.

Nicolai, Jacob og Thomas rejste sig op, for hvis der nu kom nogen der ind for at finde bolden. Så de gik ind i sommerhuset for at tager deres håndklæder om livet, og derefter ville de prøve, om de kunne finde den bold, som de ikke kunne se.

Da de var kommet ud i haven igen, begyndte de så at kigge efter bolden, og de fandt den. Den havde gemt sig under en af liggestolene, og de vil sparke den over hækken' da de hørte en dreng spørge:

Har i set en boldt lande her i haven?

De tre drenge vendte sig om og så, at det var en dreng, de havde set før. De gik over til de to drenge, som var kommet efter deres bold.

Hej med dig, Allan, sagde Nicolai. Hvad laver du her oppe?

Hej Nico, jeg kunne ikke se, det var dig, sagde han. Og så kan jeg da også spørg dig om det samme: Hvad laver du her?

Nico! Det hedder han ikke, sagde Thomas.

Nej, det er noget vil kalder ham, når vi er til fodbold. Er det din mors sommerhus, Nicolai?

Nej, det er min onkels sommerhus, som vi har lånt her i de sidste fire dag i sommerferien.

Okay, så er i her sammen med din mor?

Nej, vi er alene her i sommerhuset, sagde Nicolai.

Bare det var mig, der var her alene, ikke at være sammen med forældre, sagde Allan og kiggede på Morten, som bare nikkede. I skal hilse på min fætter, for jeg er sammen med ham og hans forældre i sommerhuset.

De gav hinanden hånden og hilste på ham, og han hed Morten og var også 15, som Allan var. De lignede næsten hinanden, men Allans fætter Morten havde lyst hår, og så var han lidt højere end Allan. Thomas kunne ikke lade være med at kigge på Morten, for han syntes, han så godt ud, hvad han også syntes Allan gjorde. Så hver gang Morten kiggede på Thomas, kiggede Thomas væk fra ham. Men det Thomas ikke viste, og Nicolai og Jacob heller ikke viste, var at Morten og Allan var meget tæt tilknyttet til hinanden, at de havde været sammen i et halvt år, hvor de havde været i seng med hinanden. Det eneste, de vidste, var at Allan og Søren havde noget kørende bag ved svømmehallen, så de ville også ha' glæde af Allan og hans dejlige pik.

Vil I med over og sidde, og ha' noget af drikke, spurgte Nicolai.

Det ville de to gerne, så de gik over til terrassen og satte sig.

Vi tre går lige ind at får noget tøj på, og henter nogle colaer med ud.

Så gik de tre ind for at få noget tøj på, imens de snakkede om, hvordan de kunne få fat i Allan. Ham vidste de kunne lide og sutte pik, for det havde de jo set bag svømmehallen. De tre drenge snakkede frem og tilbage, men de kunne ikke rigtigt finde på noget. De gik så tilbage til de to andre, Allan og Morten, som sad og snakkede, da de kom tilbage.

Morten og jeg snakkede om, om vi måtte komme igen i aften og bade i poolen, sagde Allan.

Det må I da gerne, sagde Nicolai, hvorfor ikke nu?

Det vil vi også gerne, men vi skal ud sammen med min fætters forældre, og vi kommer først hjem sidst på eftermiddagen, sagde Allan.

I kommer, når I kan, sagde Jacob, så skal vi nok søger for, at der er noget af drikke til os.

De sad en lille halv time, før Allan og hans fætter Morten tog hjem, og de andre tre drenge gik ned til den lille lokal købmand og hentede nogen øller. De skulle ikke være fulde, så de købet bare 2 øl til hver, for det vil ikke være så godt at bade, mens man er fuld. De gik hjemad med to fulde poser med guf og øller. Da de kom tilbage til sommerhuset, hang der en besked på døren. Det var fra Allan og hans fætter, og de skrev, at de ville komme klokken 19, efter de havde spist.

Drengene pakkede ud, fik deres tøj af igen og var hoppet ud i poolen. De lå og svømmede rundt, hvorefter de så gik op for at ligge på tæppet. Alle tre drenge glædede sig til at Allan og Morten kom, og de havde flere gange fået stivpik på af at tænke på, hvad der kunne ske om aftenen. Allan og hans fætter Morten skulle komme om to en halv time, så Nicolai, Jacob og Thomas fik da tiden til at går. Men den gik langsom, sådan går det jo, når man venter på noget, man glæder sig til.
Da klokken var halv seks, spiste de, og efter de var færdige, lagde de sig ud på liggestolene, som de havde rykket ud midt i haven. Selv om solen ikke stod så højt på himmel, var det stadig varmt nok til at sidde i haven uden tøj på.

Klokken nærmede sig 19, og de tre drenge gik ind for at tage nogen shorts på. De var lige kommet ind, da de kunne høre Allan råbe ude fra haven.

De gik ud til dem, efter de havde taget deres shorts på. De hilste på hinanden, og de to havde også taget nogle øller med. Dem tog Jacob ind til de andre, som stod i køleskabet, og de andre fire rykkede havestolene og bordet ud, hvor der var sol. Jacob kom ud med fem kolde øller og noget guf til dem. De sad og snakkede om forskellige ting, til de havde drukket deres øller og ville i poolen.

Vi har ikke badetøj med, sagde Allan.

Det gøre ikke noget, sagde Thomas, for vi tre har badet nøgne i poolen i dag, så det kan I også bare gøre.

Så begyndte de alle fem at tage tøjet af, og Thomas, Jacob og Nicolai kunne ikke lade være med at kigge på Mortens pik. Den var tynd og lille med en lille dusk oven over pikken, og så havde han en fast, lille rund røv. De var nødt til at skynde sig over i poolen, for at de andre to ikke skulle se, at de var ved at få stivet på. Men Allan og Morten kunne heller ikke lade være med at kigge på dem, da de løb over til poolen, så Allan fik meget hurtigt stivpik. Det så de andre tre fra poolen, og kunne ikke lade være med at kigge, så Allan prøvede at dække den med sine hænder, til han kom i vandet.

Allan, det er ikke første gang, vi ser din pik stiv, kom det fra Nicolai.

Allan kiggede på ham, og Morten kiggede på Allan og så på Nicolai, inden han så hoppede i vandet.

Hvad mener du med, at det ikke er første gang, spurgte Allan, for jeg har ikke haft stivet på til fodbold.

Vi tre har set dig sammen med Søren, sagde Nicolai, og det var bag ved svømmehallen.

Morten stoppede op og kiggede på Nicolai, og det gjorde Allan også, han vidste ikke, hvad han skulle sige til det, så han blev lidt rød om ørene og kiggede bare ned i vandet.

Det så vildt frækt ud, kom det fra Jacob som så svømmede over til Allan, og tog fat i hans stadig stive pik.

Har I kun set, at jeg var sammen med Søren, sagde Allan og kiggede på Jacob.

Ja, sagde Jacob, men du har måske været sammen med flere end Søren?

Allan kiggede over på Morten, som bare stod og vidste ikke, hvad han skulle gøre. Nicolai svømmede over til ham og tog fat i hans pik, som var blevet stiv.

Hvis Allan og dig har noget kørende, skal du ikke være ked af det, for det har vi tre også haft længe. Og vi har prøvet meget sammen, så I tror, det er løgn, hvis vi fortæller jer det, sagde Nicolai mens han masserede Mortens stenhårde pik.

De fem samlede sig i en lille rundkreds i vandet. De kiggede ned, og alle fem havde stive på. De tog fat i hinandens pikke og kørte frem og tilbage et lille stykke tid, hvor så Thomas, Jacob og Allan gik op og lagde sig på tæppet.

Morten satte sig på kanten af poolen, så Nicolai kunne sutte hans stive pik. Den var ikke så lille, som den havde set ud til, da den var slap for 10 minutter siden. Nicolai slikkede også hans nosser, som hang mellem hans ben, at Morten kunne lide det, kunne man høre på ham. Morten lade sig ned på ryggen, og Nicolai løftede hans ben op, så han kunne se hans numse. Nicolai lod Mortens ben ligge på sine skuldre, mens han prøvede af sprede hans baller for at komme ind til hans numsehul. Det var lidt svært for Nicolai, så de gik op af vandet og over til en liggestol.

Ovre på tæppet var Thomas og Jacob i gang med Allans pik. De lå på hver deres side af Allan og slikkede hans pik. Det havde Allan aldrig prøvet før, og at han kunne lide det, kunne man både se og høre.
Thomas kravlede over Allans brystkasse og stod nu, så Allan kunne suttet hans stive pik, og det gjorde han med glæde, og han var god til det, for Thomas stønnede af liderlighed. Imens suttede Jacob Allans pik, og engang imellem tog han en af hans nosser ind i munden og suttede på den.

Ovre på liggestolen var Nicolai i gang med Mortens lille runde numse. Han var begyndt at fingerkneppe ham og massere hans baller. Lidt efter gik Nicolai ind i sommerhuset, og i mellemtiden havde Morten vendt sig om, så han nu lå på ryggen. Da Nicolai kom tilbage fra sommerhuset, havde han en lille gul bøtte med, og det var vaseline. Morten vidste godt, hvad det betød, så han løftede sine ben op, så Nicolai kunne komme til hans hul. Nicolai smurte sin pik ind i vaseline og derefter smurte han Mortens hul ind og masserede det lidt, og derefter var Nicolai klar til, at hans pik skulle ind i Mortens dejlige hul. Hans stive pik gik også let ind, og han begyndte langsomt at køre pikken ind i det varme hul. Da han næsten var helt i bund, kørte han så pikken ud igen. Sådan gjorde han et lille stykke tid, hvor han så sat farten op.

Jacob var kommet over for at hente vaselinen, men Morten tog fat i ham og fik ham ned på knæ, hvor han så tog fat i hans hoved og fik kysset lidt med Jacob. Jacob gik tilbage til Thomas og Allan, som var i gang med at suttet hinandens pikke. Jacob tog noget vaseline på to fingre og sagde til Allan, at han skulle stille sig på alle fire. Det gjorde han, og Jacob begyndte at massere hans røvhul, så det var klart til at få noget dejligt ind. Imens gjorde Thomas sig klar. Han tog noget vaseline og smurte sin pik ind, hvad der nok ikke var nødvendigt, for hans pik var våd i forvejen. Men nu var Allans hul klar til at Thomas kunne dyppe sin stive pik, og det gik som smurt, som det nu også var. Lidt efter var Thomas godt i gang med at kneppe Allans røv, og Allan nød bare, hvad Thomas gjorde ved hans hul.

Ovre ved liggestolen var de gået ned på græsplænen, hvor Morten stod på alle fire og Nicolai kneppede løse. Morten stønnede samtidig med Nicolai, som næsten var ved at komme i røven på ham. Han fik dog stoppet i tide og fik pikken ud af det varm, åbne hul.

Nu er det din tur, sagde Nicolai til Morten med en stønnen, som om han lige havde være ud og løbe.

Morten rejste sig op og løb hen til de andre tre for at tage vaselinen. Jacob fik fat i ham, inden han kunne løbe tilbage til Nicolai. Jacob tog fat i hans stive pik og suttede den lidt, hvorefter Morten løb tilbage til Nicolai. Mens han løb tilbage, kunne Nicolai ikke lade være med at kigge på hans pik, som bare hoppede og dansede rundt, da han løb hen over græsplænen.

Da Morten var kommet tilbage til Nicolai, var Nicolai klar. Morten tog noget vaseline på to fingre og begyndte at smøre hans hul ind. Morten startede med at fingerkneppe Nicolai, hvor han begyndte med en finger og sluttede med tre fingre. Men han ville godt ha' haft fire op, men det gjorde lidt ondt på Nicolai. Morten tog så alle tre fingre ud og sagde til Nicolai, at han skulle stille sig på alle fire, og det gjorde han, og Morten stak så sin pik ind i Nicolais klare numsehul. Mortens tynde, stive pik gik lige ind og røg i bund. Det gav et gisp i Nicolai, da Mortens pik røg i bund. Morten begyndte at køre frem og tilbage i et godt tempo, og hans pik gik i bund hver gang, han kørte frem. I starten gav Nicolai et lille gisps fra sig, men lidt efter lidt havde han vænnet sig til det, og hver gang, når Morten kørte frem, kunne Nicolai mærke Mortens nosser ramme hans røv.

Ovre på tæppet var Thomas nu byttet ud med Jacob, og nu lå Allan på ryggen, og mens Jacob kneppede hans røvhul, var Thomas godt i gang med Allans stive pik. Men der gik ikke lang tid, før Allan var ved at komme. Thomas stoppede med at suttet, tog fat i den, og begyndte at spiller den af på ham, mens Jacob kneppede ham.

Åååh, jeg kommer, jeg kommer, sagde Allan med en stønnende stemme.

Og ud kom hans sperm, det sprøjtede bare ud, og et par sprøjt fløj over Allans hoved, og nogle sprøjt rammet også i ansigt på ham. Han var helt væk på et tidspunkt, hvor han bare lå med lukkede øjne og stønnede.

Lidt efter havde han normal vejrtrækning igen og kiggede op på Thomas og Jacob, og Jacob var stadigvæk i gang med at bolle hans røv.

Det var vildt dejligt, sagde Allan, det er længe siden jeg har spermet så meget, hold da kæft hvor var det godt, sagde han igen.

Thomas begyndte at smøre spermen rundt på hans mave, for der var en lille sø på maven af Allan. Jacob var også ved at komme, så han trak sin pik ud af Allan, og han havde lige fået den ud, da spermen sprøjtede ud af hans pik. Jacob ramte et par gange i ansigt på Allan, og der kom igen en sø af sperm på hans mave.

Ovre ved liggestolen havde de skifte stilling, så Nicolai nu sad og red på Morten, mens Morten bare lå og stønnede med lukkede øjne.
Nicolai tog fat i en af Mortens hænder og førte den op til sin stive pik. Morten skulle spille den af på ham, mens han sad og red på ham. Morten begyndte så at hive i Nicolais pik, som var meget stiv og hård, og der gik ikke lang tid, før Nicolais vejrtrækning blev dybere. Og der gik heller ikke mere end et minut, så kom Nicolai, og han sprøjtede næsten en meter op i luften, hvor det så først rammet over hovedet på Morten og det næste ramte ham i hovedet og på maven.

Nicolai havde lige fået sin normale vejrtrækning igen, da Morten så skubbede Nicolai væk fra hans pik, så Nicolai væltede om på ryggen. Morten stod nu oprejst og hev i sin dejlige stive pik, da det så vælder ud med sperm, og samtidig løb Nicolais sperm ned over hans mave og dråber faldt ned på Nicolais ene ben.
Nu lå Nicolai og var spermet til fra ben til hoved, for Mortens sperm havde ramt ham i hovedet, på maven og hans halvstive pik. Plus hans egen sperm fra Mortens mave som var dryppet ned på hans ene ben, mens Morten sprøjtede det ene sprøjt af sperm ud af sin lille, tynde, stive pik.
Morten lagde sig oven på Nicolai og kyssede ham. Sådan lå de i et lille stykke tid, hvorefter de så lagde sig ved siden af hinanden og kiggede over på de andre tre.

Thomas havde rejst sig op, og Allan og Jacob sad på knæ foran ham, mens de begge to havde fat i hans stive pik og hev i den. Der gik ikke lang tid, for Thomas stod og lavede kneppebevægelser med underlivet, og ud sprøjtede det nu med lange sprøjt, og Thomas faldt helt sammen af den dejlige nydelse, det var at får spillet pik af to dejlige drenge.

Lidt efter var alle fem hoppet i poolen for at få vasket spermen af kroppen. De lå og svømmede lidt rundt i poolen, hvor de så gik op og satte sig ved bordet, hvor det hele startede for 1 ½ time siden.

De sad og fik nogle øller og snakkede om, hvor godt det havde været, og de snakkede også om at gøre det igen. De fem sad og snakkede og hyggede sig, så de helt havde glemt tiden. Klokken var blevet halv 1 om natten, og Morten og Allan var også blevet trætte. Men de gad ikke gå hjem til Mortens forældres sommerhus, det lå ca. 5 - 7oo meter væk fra Nicolais onkels sommerhus.

Så alle fem sov i Nicolais onkels dobbeltseng, som var meget stor, det var også en, han selv havde lavet her til værelset.

Hvad sker der i kap 8, og kommer der et kap til i historien om Nicolai og hans venner? Det får du at se, om der gøre, for deres sommerferie er ikke slut endnu, vel.
Kommentar