Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 8

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5356

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 8: Dag 2 i sommerhuset.

Klokken var ved at blive 10 fredag. Nicolai var den første, der stod op. Han gik ud for at lave noget morgenmad til dem. Derefter gik han ud for at tage et bad. Da han stod der ude på badeværelset, kom Allan ud til ham, og han havde morgen stivet på.

Du har bare en dejlig pik, sagde Nicolai til Allan, som var kommet ind til ham under brusen.

Allan kiggede på Nicolai og gav Nicolais halvstive pik et klem, og det endt så med, at den også stod ud i vejret. De blev færdige ude på badeværelset og gik ud i køkkenet. Da de kom derud, var de sidste tre også stået op. De sad og spiste deres mad, og derefter gik Jacob, Thomas og Allans fætter Morten også i bad.

Efter at de var færdige med at gå i bad og havde fået ryddet op fra i går aftes, tog Allan og Morten deres tøj på igen og sagde farvel og på gensyn til de tre drenge.

De tre drenge satte sig på stolene, som stod midt i haven. De sad lidt og kiggede på ingen ting, for de vidste ikke rigtigt, hvad de skulle lave den dag. Men de besluttede da at gå op til købmanden med de tomme flaske for så at købe nogle nye øller til om aftenen. Hvis nu Allan og Morten skulle kommer på besøg igen, så havde de øller til dem og til dem selv. De fik samlet alle flasker sammen og gik imod den lille købmand. Den lå oppe ved vejen til indkørslen til området til sommerhusene. På vej op til købmanden gik de tre drenge forbi den lille fodboldbane og legepladsen. Der var nogle børn, som legede på legepladsen og to drenge, som skød lidt til en bold. De kiggede på de to drenge, som sparkede til en fodbold. De så meget godt ud, sagde de til hinanden og gik videre. De tænkte ikke mere på de to drenge, som spillede bold, men begyndte at snakke om, hvad der var sket aftenen før. De tre drenge fik alle en bule i deres shorts, og det kunne tydeligt ses på shortsene, for de havde ikke underbukser på under dem. Så de måtte hellere snakke om noget andet, selv om det kunne være svært at få bulerne væk, for de tre drenge var blevet liderlige af den snak om pik og røv. Da de var kommet til købmanden, stod der nogle unge fyre på omkring 18 - 20 år. De var omkring 4 - 5 stykker, som stod og snakkede og fik sig en øl. Det var blevet ret varmt, og klokken var også ved at blive 12 middag, De tre venner rettede på deres pikke, inden de gik ind til købmanden. To af de fyre, som stod og snakkede og drak øl lagde mærke til, at de tre drenge havde en bule i deres shorts.

Nicolai, Jacob og Thomas fik købt deres øller og lidt til. De kom ud af købmanden, og de unge fyre stod der endnu. Men denne gang havde de ikke tid til at snakke og drikke deres øl, for de havde travlt med at kigge på de tre drenge, som kom ud fra købmanden. Nicolai, Jacob og Thomas kunne godt se at de unge fyre kiggede på dem. De gik bare forbi dem og lod, som om de ikke lagde mærke til, at der blev kigget på dem.

En af de unge fyre råbet til dem, da de var kommet lidt væk fra købmanden:

Skal I nu hjem og spille pik!

De vendte sig om og kiggede på de unge fyre, som stod med deres øl i hånden.

Det kan du regne med, at vi skal, råbte Thomas tilbage og tog sig til sin pik, som var blevet slap, efter de havde været inde hos købmanden.

Så løb Thomas, Jacob og Nicolai af sted mod deres sommerhus, men det som de ikke vidste var, at der var to af de fyre fra købmanden, som fulgte efter. De skulle finde ud af, hvor de tre drenge havde sommerhus, så de gik 5 - 10 meter bage dem for at se, hvor de gik hen.

Da de tre venner kom forbi legepladsen og den lille fodboldbane, var de to drenge, som havde spillet fodbold, da de gik op til købmanden, væk.
Men da de kom til indkørslen kunne de tre høre nogen le og noget, der røg i vandet omme i haven. De tre skyndte sig om i haven, hvor de så de to drenge fra fodboldbanen i gang med at bade i poolen.

Hvad i alverden laver I her, spurgte Nicolai, da de var kommet om til poolen.

De to drenge fik et lille chok, og de stod midt ude i poolen. De havde ikke noget tøj på, så de dækkede deres pikke til med deres hænder. Nicolai sagde til dem at de skulle komme op fra poolen. De to drenge gik langsomt hen mod kanten. Nu skulle de op af trappen, så der kunne de ikke dækker deres pikke, så nu kunne de andre tre se deres pikke.
De var slappe, og der var en dusk hår foroven, så de måtte være omkring 14 - 16 år. Nicolai fik en idé og kiggede på de andre to, som var fuldt optaget af synet af de to pikke. Nicolai pegede på de to drenges pikke, og Jacob og Thomas vidste nu, hvad hans idé gik ud på.
De to drenge var kommet op af vandet og stod drivvåde ved en af liggestolene, og Nicolai spørger dem, om de vil låne et håndklæde? De siger ja, og Jacob løber ind for at hente to håndklæder til dem.
Imens Jacob var inde for at hente håndklæderne, begyndte Nicolai på sin idé.

Nu er Jacob ind for at hente håndklæder til jer, og han ringer samtidig også til politiet, sagde Nicolai.

De to drenge som stod helt nøgen og var lidt røde i hovederne, kiggede på hinanden og vidste ikke rigtigt, hvad de skulle sige.

Samtidig havde Jacob hørt, hvad Nicolai havde sagt til dem, så da han kom tilbage, sagde han, at han havde ringet til politiet. De to drenge fik håndklæderne og begyndte at tørre sig, og Nicolai, Jacob og Thomas så på de to drenge.

Er der ikke noget vi kan gøre for jer, spurgte en af drengen og var ved at tørre sig.

Jo, det er der, sagde Nicolai og kiggede på de andre to. I kan suttet hinandens pikke, mens vi ser på, at I gør det.

De to drenge stod og kiggede på hinanden, og de blev mere røde i hovederne. De kiggede også over på Nicolai, som stod og ventede på, at de skulle begynde.

Er der ikke noget andet, vi kan gøre, spurgte de så, og imens var de færdige med at tørre sig og havde taget håndklæderne om livet.

Jo, sagde Nicolai, I kan suttet vores pikke.

Men det endte med, at de suttede hinandens pikke, hvad der så sluttede med, at de spillede hinanden, til de kom med deres sperm, som sprøjte ud over græsset, hvor de stod. De fik deres tøj på, og de kom hurtigt ud af haven, og Nicolai, Jacob og Thomas stod tilbage med buler i deres shorts.

Det var dejligt at se to drenge suttet hinanden og til sidst sprøjte den dejlige sperm ud af de stive pikke, sagde Thomas, og de to andre nikkede bare, inden de så gik ind i sommerhuset.

De to ældre fyre, som havde fulgt efter dem oppe fra købmanden, havde stået nogle meter derfra og set det hele. Da Nicolai, Jacob og Thomas var gået ind i sommerhuset, gik de to fyre op til de andre ved købmanden, hvor de stadig stod og drak øl.

Nu skal I bare høre noget om de tre drenge, som var her for en lille time siden, og de to fyre begyndte så at fortælle, hvad de havde hørt og set nede ved sommerhuset.

Fortsætter.
Kommentar