Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 6

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4087

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 6: Bag ved svømmehalen.

Det er nu to uger siden, de havde været på lejrtur, og i de to uger havde Thomas og Jacob været med deres forældre på sommerferier. Nicolai havde bare været hjemme og kedet sig, for hans mor, som han bor alene med, har været på arbejde. Så Nicolai var rigtigt glad for at Thomas og Jacob var hjemme igen, og der var kun en uge, til de skulle begynde i skolen igen. Og i de fire sidste dage i sommerferien havde Nicolai fået lov af hans onkel til at låne hans sommerhus i fire dage. Men der var stadig nogle dage, før de skulle af sted til sommerhuset, og vejret var ikke særlig sommerligt af være, så de besluttet sig at går på netcafé.

Da de var kommet derhen og var kommet ind, var de nødt til at dele en computer, for der var rert mange på caféen den dag, det var også det dårlige sommervejr, der fik de unge til at være indendørs.

Nu sad de tre drenge ved computeren og spillede. Der de havde siddet der lidt, kunne Nicolai høre to drenge snakke om noget, hans øjer ikke kunne overhøre. Det var to drenge, som sad ovre på den anden side af bordet. Nicolai kendte dem, for det var nogen fra hans fodboldhold. Jacob og Thomas kendte dem ikke, for de to drenge gik ikke på samme skole som de tre drenge.

Nicolai sad og lyttede til de to drenge, som havde noget for, Nicolai kunne høre noget om et hemmeligt sted, de skulle hen til.
De rejste sig op og gik over imod udgangen, Nicolai fulgte dem med øjnene, til de var ude af caféen.

Jeg er tilbage om lidt, sagde Nicolai til Jacob og Thomas og løb over til udgangen, hvor de to drenge forsvandt.

Han kunne ikke se dem med det samme, med fik øjer på dem længere nede af gaden. Han skyndte sig at løbe hen i mod dem, så han ikke mistede dem af syne, for han var blevet nysgerrig efter, hvad de to drenge skulle der ved det hemmeligt sted.

Da de havde gået i omkring 10 minutter, var de kommet hen til svømmehallen, hvor de to drenge forsvandt ind i en lille åbning i buskadset. Nicolai stod lidt derfra og kiggede på, at de forsvandt ind i buskene, og efter lidt tid gik han stille hen til det sted, hvor de to forsvandt. Nicolai maste sig forsigtigt igennem åbningen, og da han var kommet lidt ind i buskene, var han nødt til at bukke sig for at komme videre ind.

Samtidig på netcaféen:
Hvor bliver Nicolai af, sagde Thomas, han sagde, han var tilbage om lidt.? De to drenge, som sad over for os, er også væk, sagde Jacob, de kom næsten samtidig som os.
Du tror vel ikke, at Nicolai er gået med dem uden os, Jacob.
Nej, men det er bare underligt, når de to drenge gik, gik Nicolai lige efter.
Det er din tur nu, Jacob og Nicolai skal nok kommer og hente os, hvis der er noget at lege med.

I buskene:
Nu stod Nicolai og kiggede på de to drenge, som han spillede fodbold med. De stod og kyssede og omfavnede hinanden, som om de ikke havde set hinanden i flere uger. Nicolai kiggede sig rundt og kunne se, at der var lavet en hule af noget træ, taget var lavet af blikplader, og der var lukket på tre sider af hulen.

Jeg må heller få fat i de to andre, sagde Nicolai til sig selv, og listede sig forsigtigt ud af buskadset.

Nu var han kommet ud og stod ved hovedindgangen til svømmehallen, han tog sin mobil frem og ringede til Jacob og Thomas. Da de var kommet efter 10 minutters tid, fortalte Nicolai, hvad han havde opdaget. Så da Nicolai havde fortalt dem det hele, gik Thomas og Jacob efter Nicolai ind i buskadset. Da de var kommet hen til hjørnet af muren, lagde de sig ned på jorden, så alle tre kunne se.

De to andre drenge som Nicolai gik til fodbold med, havde i mellemtiden taget deres tøj af og stod nu helt nøgne og kyssede.

Det er jo Allan og Søren, sagde Thomas og skulle rette sin pik, for den var blive stiv af at se de to.

Det skulle man ikke tro om de to, sagde Jacob som også skulle rette på noget.

Nu lagde de to sig ned på et tæppe, som lå på jorden, Søren lagde sig på ryggen og Allan begyndte at sutte hans stive pik. Sådan skriftedes de et par gange, hvor de så kyssede hinanden igen.
Efter et lille stykke tid lå de på ryggen begge to, de spillede hinandens pikke af.

Nicolai, Jacob og Thomas lå og nød, hvad de så på, og de kunne høre at de var ved at kommer. Først kom Søren med nogen lange sprøjt op i luften, hvor efter Allan kom med et langt sprøjt som fløj over hans hoved og landede på jorden. Så kom nogen sprøjt op i luften, som landede på hans mave.

Det var dejligt, sagde Allan til Søren og gav ham et kys. De fik tørret sig og begyndte at tage tøj på igen. Nicolai, Jacob og Thomas listede sig forsigtigt tilbage ud af buskadset. Så gik de hjem til Nicolai, hvor de fik taget trykket af deres stive pikke.

Efter de havde fået taget trykket af deres pikke, sad de nu ude i haven og snakke om Allan og Søren.

De to må vi ha fat i, sagde Nicolai.

Får de fat i Allan og Søren eller hvad? Det kan du læse i næste del af Nicolai og hans venner, hvor de skal i sommerhus, som Nicolai har fået lov til at låne af hans onkel, og hvordan vil det går når de tre drenge er sammen der?
Kommentar