Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 5

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5006

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 5: I skoven.

Næste dag stod de fire drenge op klokken 8.30, for der var morgenmad klokken 9. Men de vil lige have et bad, inden de kom over til de andre, for der var indtørret sperm på Dannis mave og røv, og de andre havde bare fedtede pikke. Da de kom ud på gangen, var der meget stille. De kunne høre en bruser fra badeværelset. Der var låst, da de kom til døren, for Thomas tog i den, og inde fra badeværelset var der en stemme der sagde:
Jeg er færdig om lidt.
De fire stod et par minutter inden døren blev låst op. Ud kom en fyr, det var en af de ældste, som var med af de unge, sagde Danni. Han var også med sidste år, og der gik et rygte om, at han havde suttet pik på fem fyre. Så han bliver kaldt "suttet", men der er ikke nogen af de fyre, som han har suttet, som er med i år.
Nicolai, Thomas og Jacob kigget på hinanden, og alle tre havde de samme tanker. Ham skulle de havde prøvet for se, om der var noget om det rygte fra sidste år. De fire gik ind på badeværelset og begyndte at vaske sig. De hjalp hinanden med at vaske sig på ryggen og på numsen. Da Jacob vaskede Danni, fik han stivet på, og Jacob kunne ikke lade være med at hive i den.
Når, I to er i allerede liderlige igen, sagde Nicolai.
Hvem er ikke det, sagde Danni og kiggede på Thomas, som stod med stiv pik.
De vaskede sig færdige og fik tørret sig og gik tilbage til værelset, hvor de fik noget tøj på, og så gik over for at spise morgenmad.
Da de var færdige med at spise, var der en af de vokserne der rejste sig for at fortælle, hvad der ville kommer til at ske i dag.
Der ville være en strandtur for dem, der ville bade, og så ville der være en gåtur til byen. Og så er der så dem, der ikke vil med på stranden eller op til byen, de må selv finder på noget af lave. Men der bliver låst af her til spisesalen, mens vi andre er væk, sagde lederen af turen. Men det er først i eftermiddag, vi går til stranden og til byen, så her til formiddag må I selv finde på noget af lave. Og hvis i forlader lejren, skal i huske at siger det til en af vi vokserne, så vi ved, at I ikke er her på lejren, og vi spiser klokken 12.30 så der ses vi.

De tre drenge gik over på deres værelse. Da de havde siddet der lidt, bankede det på døren og Thomas åbnede den. Der stod ham fra badeværelset fra i morgens, han kiggede ind og spurgte, hvor Danni var.
Han er nok over i spisesalen endnu, sagde Jacob og kiggede ned på hans pik.
Så gik han igen, og Thomas kiggede over på de to andre, og de vidste godt, hvad Thomas tænkte på, så de rejste sig, og de tre drenge gik efter fyren.
Da de kom over til spisesalen var Danni der, han stod og snakkede med en pige da ham fyren kom hen til ham. Da han var kommet hen til Danni gik pigen, fyren tog fat i Danni og slæbet ham med udenfor. De gik ned mod stranden og de tre drenge flugte efter dem, og inden de nåede stranden, gik de ind af en sti, som førte ind i skoven. Da de havde fulgt efter Danni og ham fyren i godt 10 minutter, var de nået til noget, der lignede et hus. Alle vinduerne var itu, og noget af taget manglede, og de tre drenge kunne ikke se Danni og fyren mere. Så gik de forsigtig hen imod husets ene vindue for at kigge ind, og der stod fyren med Danni op ad væggen.
Hvorfor har du gået rundt og sagt, at jeg har suttet pik, og at jeg bliver kaldt "sutten" sidste år, sagde fyren surt til Danni.
Danni var bange for ham fyren. Han var et hoved større end ham, så Danni sagde undskyld, jeg skal ikke går rundt og siger det mere.
Det er nok for send nu, sagde han og slap Danni, så han satte sig ned på gulvet. Nu skal jeg går rundt og høre på det igen i år, man skulle tro at du havde lyst til at prøve at smage på min pik.
Danni kiggede op på ham og viste ikke, hvad han skulle svare på det, for han havde prøvet at sutte en pik for første gang på denne tur. Skulle han siger ja eller nej, der var ikke andre i området, så der ville ikke være nogen, der vil se, at han suttede hans pik. Men det han ikke viste var, at hans værelsekammerater var flugt efter dem, og nu stod og kiggede på dem begge to.
Fyren gik over til Danni od tog sin halvstive pik frem fra shortsene. Danni kiggede op på den og hans egen pik kunne han mærke dunke i hans shorts. Så hvis hans pik skulle bestemme, var det et ja, og hvis det var hans hjerne, der skulle bestemme, om han skulle sutte den dejlige pik, var det med eftertanke. For hvis han nu gik rundt og sagde, at han var en piksutter, ville det ikke være så sjovt for ham.

Udenfor stod de tre drenge og savlede over den dejlige, lange, tynde pik, så de gik lidt væk fra huset for at snakke lidt. Om de skulle står og kigge på eller skulle går ind og være med. Og det var det sidste, som de besluttede sig for at gøre. De gik tilbage til huset men forsigtigt, for det skulle ikke blive opdaget, at det var der, for så kunne det være, at de to derinde bare vil gå, når de tre drenge kom. Da drengene var kommet til den åbning, som førte ind til det rum, hvor de to stod, så de, at Danni var i gang med at suttet hans lange, tynde, stive pik.
Nå, det er her, vi skal finde dig, Danni, sagde Nicolai og gik over til fyren, som prøvede at få sine shorts på. Men Nicolai havde en fod på dem, så han kunne ikke få dem på. De andre to drenge kom også hen til ham fyren, hvor de så begyndte at tage hans T-shirts af, og derefter begyndte at nulre hans brystvorter.
Fyren kiggede på dem og viste ikke, hvad han skulle gøre. Han kiggede ned på Danni, som kigget op på ham og sagde:
De er gode nok, sagde han og tog så pikken i munden igen.

Han begyndte at slappe af og lod sit hoved falde ned på Nicolais skulder, hvor så de to begyndte at kysse. Thomas og Jacob gik lidt til siden for at tage deres tøj af, hvor efter de igen begyndte at nulre hans nu stive brystvorter. Fyren kiggede ned og kunne se, at de havde taget tøjet af, så han nu tog fat i deres halvslappe pikke. Der gik ikke lang tid, før de var stive og stod og strittende ud i vejret, hvor Nicolai imens også tog tøjet af og byttede plads med Danni. Så nu var det Nicolai, der suttede den lange tynde pik, så Danni kunne få sit tøj af. Hans pik var allerede meget stiv, for den sprang ud af hans underbukser og stod lodret i vejret.
Sikken en liderlig pik du har, sagde fyren. Den skal jeg der smage på.
Danni, tag den stod som står derover ved vinduet og kom tilbage og sæt dig på den, så skal han smage din dejlige liderlig drenge pik, sagde Thomas.
Lidt efter var fyren i gang med at sutte Dannis pik, og imens holdt Jacob hans arme. så han ikke kunne gøre noget. Det var også for meget for Danni, han kunne ikke holde til ret meget mere. Han begyndte at stønne højere og dybere og kunne ikke sidder stille på stolen. Fyren tog pikken ud af munden og spermen sprøjtede ud over ansigtet på fyren. Han begyndte at slikke sig om munden for at smage på spermen, hvorefter han tog Dannis pik i munden igen. Danni kunne ikke gøre noget, for Jacob holdte stadig hans arme bag stoleryggen.

Kunne du lide, at du ikke kunne gøre noget? spurgte Jacob lidt efter, da han havde byttet plads med fyren.
Det kan du tro jeg kunne, det var en helt ny fornemmelse ikke at kunne gøre noget selv, og spermen bare sprøjtede ud, uden nogen rørte ved den.
Så Danni satte sig lidt og sundede sig over en dejlig omgang orgasme, hvor han så kunne se på, at de andre suttede fyrens pik. Der gik heller ikke lang tid, før Danni var klar igen, i hvert fald hans pik var klar til en ny omgang lier.
Er der nogen som vil ha den i røven, spurgte fyren mens de fire drenge havde gang i hans pik. De kiggede på hinanden og sagde ja. Fyren rejste sig op for at hente sin vaseline i sin jakkelomme, og da han kom gående tilbage imod de fire, svinge hans stive pik fra side til side. Og det var noget de kunne lide at se, så de spurgte ham, om han ikke ville prøve at hoppe. Det vil han da godt, men han ville ikke gøre det alene, så han fik de andre fire med til at stå og hoppe, så deres stive pikke hoppede med. Man kunne høre, når deres pikke ramte deres maver, plask, plask sagde det hver gang.
Nå, hvem skal være den første til at får min pik op, sagde fyren og kiggede rundt.
Det vil Danni, sagde Nicolai og skubbede ham over til ham. Så Danni, læg dig så ned på alle fire, så du kan mærke den lange tynde pik.
Danni gik ned på alle fire og imens smurte fyren sin stive pik ind i vaseline, hvorefter han gik ned til Dannis dejlige lille drengenumse og smurte hans hul ind. Inden han fik fyrens pik at mærke, blev Danni først fingerkneppet, først med en finger og så to og til sidst med tre fingre. Da han fik den tredje finger op, gjorde det lidt ondt, men det onde blev til det gode til sidst, så Danni nød det i et par minutter. For nu var det pikkens tur til at besøger det varm, dejlige hul. Fyren førte sin lange tynde pik lidt ind og derefter tog han den ud og så lidt ind igen. Sådan gjorde han nogle gange, inden han så lidt efter lidt førte den længere ind, og jo længere ind han kom, jo mere gispede Danni. For det var første gang, han fik sådan en lang pik op i røven. Fyrens pik var også omkring 21 cm. I stiv tilstand.
Du må ikke kommer længe op, sagde Danni, for det gøre ondt hvis du kommer længe op.
Så fyren stoppede med at køre længere ind, han begyndte at køre frem og tilbage i hurtigt tempo. Og det tempo, som han havde på, havde Danni ikke prøvet før, så han stønnede og gispede og havde svært ved at stå på alle fire. Jacob lagde sig over til ham, så han lår under Danni, så han kunne holde fast i han og imens også sutte hans våde pik. Lidt efter var alle i gang med noget. Nicolai stod med hvert ben på hver sider af Danni, så Danni stod under Nicolai. Og imens suttede fyren Nicolais pik, og Thomas var gået om bage fyren og masserede hans baller.
Da de var så fuldt optaget af deres, lagde de ikke mærke til, at der var en tilskuer ved vinduet. Han stod og nød alt hvad han så. Han begyndte at massere sin voksende pik i sine shorts. Han kiggede engang imellem ind til dem for at se, hvordan det så ud. Men da han kiggede ind tredie gang, var der to, der var væk, så han kiggede rundt inde i rummet fra vinduet, men han kunne ikke se Thomas og Nicolai.
Da han så gik væk fra vinduet og ville væk fra huset, stod Nicolai og Thomas og ventede på ham ved hjørnet af huset.
Hej med dig, Gert, sagde Nicolai og greb fat i Gerts arm.
Gert fik et lille chok og sagde: Jeg vil ikke forstyrre jer.
Nej, men du kunne godt lide, hvad du så, ikke Gert, sagde Thomas som havde taget fat i den anden arm.
Hvorfor tror I så det, spurgte han dem.
Du har da stået der i et par minutter, måske noget mere, sagde Nicolai.
Det kan da godt være, jeg stod der og kiggede på, sagde Gert, for det så godt ud, det I lavede derinde.
Nicolai og Thomas begyndte at gå mod huset med Gert i armen.
Hvad vil I? spurgte han og prøvede at stoppe op, men det var ret svært, for de to drenge hev i ham.
Vi vil bare ha dig med ind, så du kan se det lidt tættere på, sagde Nicolai og tog den ene hånd over på hans pik. Hans bule var forsvundet, men den kom hurtigt igen, da Nicolai begyndte at massere på den. Det kunne Nicolai godt mærke og masserede videre, inden han så kiggede på Thomas, som så tog over mens de gik ind til de andre.
Fyren var igen i gang med at boller Dannis røv, og Dannis pik havde lavet en lille sø under ham. Det så Nicolai og bad Gert slikke søen op. Gert gjorde, hvad Nicolai sagde. Da han havde gjort det, rejste han sig op igen.
Jeg kan godt lide, at i kommanderer med mig og bestemmer, hvad jeg skal gøre, og især når det er unge fyre som jer, der gøre det.
Godt så, sagde Fyren. Så tage dit tøj af og begynd og slik Dannis pik.
Gert gjorde hvad der blev sagt, og lidt efter var han inde under Danni, som stod på alle fire, og havde hans stive pik i munden.
Gerts pik var dejlig stor og tyk og lå op ad hans mave og var meget stiv og hård, og man kunne se, at blodet strømmede til hans pik, for den lå og dunkede og lavede en lille sø på maven. Det blev for meget for de tre drenge. De satte sig ved hans pik og begyndte at slikke på den. Hans pikhoved var kommet frem, og det blev mere og mere vådt af at de tre drenge slikkede.

Nå, nu er det min tur til at får pik i hullet, sagde Fyren, og tog sin fedtede pik ud af Dannis hul. Danni rejste sig op, og Gerts ansigt kom til syne igen.
Du har en dejlig lille pik Danni, sagde Gert og satte sig op, og de tre drenge stoppede med at slikke. Hvad skal der nu ske? Jeg vil godt have din pik op i mig, sagde Fyren og tog vaselinen fra stolen, og smurte Gerts våde, stive pik ind, så den var klar til at kommer ind i fyrens hul.
Fyren satte sig over Gert, og Nicolai styrede Gerts pik, så den rammet fyrens hul. Fyren satte sig forsigtigt ned over hans stive pik, og den forsvandt ind i røven på ham. Først lidt op og ned i et langsomt tempo, så begyndte han at sætte tempoet op og sad nu og red på Gert i fuld galop.
Nicolai sæt dig hen over mig, så jeg kan slikke dit hul, sagde Gert, og Nicolai satte sig og Gert begyndte at slikke.
Efter et lille stykke tid bytte Nicolai plads med Fyren, så Nicolai red på Gert. Thomas havde så bytte plads med Nicolai, så nu fik han slikket sit hul, så det var klart til at mærke Gerts pik. Sådan gik det indtil alle havde prøvet at få slikket hullet og redet på Gerts stive pik.

Men nu vil Gert prøve at blive bollet i røven, han havde ikke prøvet at blive bollet af nogen unge fyre før. Han lagde sig ned igen, efter han havde haft en lille pause, så nu lå han med røven i vejret og var klar til ung pølse.
Det var Danni, som fik lov til at starte, for hans pik var ikke så stor.
Åh, hvor er det dejligt, sagde Gert til Danni og smilede til ham.
Så var det Nicolais tur. Han stod og var klar til at bolle Gert hårdt, for han havde, lige siden han så ham i bussen på vej herop, haft lyst til at bolle ham. Og det havde de to andre, Thomas og Jacob også.
Nicolai gik til den og Gert lå bare og nød det hele, hvor til sidst Nicolai kom med et højt skrig fra sig. De andre vidste godt hvorfor, han var kommet i røven på Gert.
Hold kæft hvor var det godt, sagde Nicolai og tog sin pik ud, som stadig væk var meget stiv og fedtet af hans sperm.
Nå, hvem er den næste, sagde Gert og strittede med numsen.
Det bliver så mig, sagde Thomas, gik hen til Gert, og inde længe havde han pikken inde i mørket.
Der gik ikke længe før Gert stoppede ham, for nu vil han havde to, som skulle bolle ham. Og den anden blev Fyren, som skulle lægger sig på gulvet, Gert satte sig så over hans pik og fik den ind. Gert lagde sig forsigtigt ned på Fyren, og imens tog Thomas lidt mere vaseline på sin meget stive pik, for nu skulle han prøve noget, som han ikke havde tænkt på eller prøvet før: bolle en, som bliver bollet af to. Med lidt besvær fik han sin stive pik i hulet, og Gert gav nogen gisp fra sig, når Thomases pik røg ud og skulle ind igen.
Lidt efter blev det for meget for Thomas. Han tog den ud, og spermen sprøjtede ud over Gerts mave, og imens sprøjtede Fyren sin sperm op i røven på Gert.
Nu var Gert godt fedtet ind i sperm, for hele hans mave var fyldt med Thomases sperm.
Du havde ret, at det er godt, sagde Fyren til Nicolai, da han kom op at stå. Jeg har aldrig prøvet at spermer nogen i røven før, men det bliver helle ikke sidste gang, og så smilede han til Nicolai og gav ham et kys.
Nå, Jacob, så må det være din tur til at mærke et fedtet hul, sagde Gert med et lille grin.
Det må jeg så, sagde Jacob og tog noget vaseline, som der nu ikke var ret meget tilbage af, og den var helt ny, da de startede.
Han smurte sin pik ind, og ind i hullet kom den, og den fik kørt sig nogle ture ind og ud. Men da han var ved at komme, sagde Gert, at han skulle stoppe, for nu ville han smage på spermen. Så Jacob tog pikken ud og fik den op i munden på ham. Der gik heller ikke lang tid, før Jacob kom, og ligesom Nicolai før kom Jacob med et skrig.

Efter et lille stykke tid havde Gert sat sig op på stolen, de andre stod og kiggede på hinanden. Der var ikke nogen, der sagde noget i et lille stykke tid, før Gert sagde til dem, at de skulle lægge sig ned på ryggen foran ham. For mens han havde siddet på stolen, havde han siddet og spillet pik.
Nu skal I få et brusebad med min sperm. Han rejste sig fra stolen, og han havde kun lige rejst sig, da det væltede ud med sperm. Man skulle tro, det ikke ville stoppe. Gert blev bare ved med at sperme ud over dem, inden han til sidst faldt sammen på stolen.
Det var godt, sagde Gert, I skal have tak for, at jeg måtte være med.
De fem unge gutter smilede og kyssede ham på kinden, hvorefter de begyndte at tage deres tøj på igen. Om en halv time skulle de spise, og hvis de skulle nå at have et bad inden, så skulle de til at gå tilbage til lejren.

Efter de havde spist, kunne de vælge mellem to ting, det ene var om man gad at gå til byen, det andet om man ville på stranden. De fem unge drenge valgte at går med på stranden, for den tur, de havde haft om formiddagen, havde gjort dem lidt trætte.
Kommentar