Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 4

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4516

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 4: På lejetur.

Det var midt i sommerferien og Nicolai og hans venner Jacob og Thomas skulle på lejeretur, og de skulle være væk i 7 dage. Når de tre venner er sammen, sker der jo altid et eller andet. Da de sad i bussen, som skulle køre dem op til lejeren, sad de tre og snakkede med en ung fyre på 21. Han var en af de voksne, som skulle være med til at passe de 25 unge, som var med på turen, og der var 5 voksne med.
Da vi kom derop skulle vi ha værelserne delt mellem os, og de tre venner skulle sove sammen. Men det var et 4 personers værelse, så Nicolai, Jacob og Thomas skulle dele værelse med en til, som de ikke kendte. Da de kom over på værelset, som lå på en lang gang, begyndte de så at pakke ud, og lidt efter kom ham den fjerde, som de skulle dele værelse med.
Hej med jer, sagde han, da han kom ind til de tre på værelset.
De tre drenge kiggede på ham og hilste på ham, og han gik også i gang med at pakke sine ting ud og lægge dem i sit skab. Lidt efter sad de og snakkede sammen for at lære hinanden mere af kender, for nu skulle de bo sammen i 7 dage.

Der var gået en time efter vi var kommet til lejren, og vi skulle mødes ude på terrassen, hvor lederen ville fortæller lidt om, hvad der skulle ske resten af den første dag. Klokken var fire om eftermiddagen, og vi skulle spise klokken 6, og i de to timer, som der var, til vi skulle spise, måtte vi lave, hvad vi havde lyst til. Men vi skulle bare fortælle, hvis vi gik en tur væk fra lejren.
Er der nogen som vil med ud og går en tur, sagde ham den unge fyre fra bussen, han hed Gert. Han så godt ud syntes de tre drenge, så de meldte sig, og det var der også nogle piger, som også gjorde og så nogle andre. Og en af dem var Nicolai, Thomas og Jacobs værelsekammerat. Han gik op ad Nicolai hele tiden, så man skulle tro, han kunne lide ham. Det lagde Thomas og Jacob mærke til, og de ville fortæller det til Nicolai, men det var svært at komme til at snakke med ham, når deres værelsekammerat, som hed Danni, hele tiden var ved siden af ham. Men da han så endelig gik lidt væk, gik Thomas og Jacob op ved siden af Nicolai, og fik fortalt det til ham.
Så må vi se, om han er med på noget sjovt, sagde Nicolai og kiggede på de andre to og klappede dem i røven.
Da Danni kom tilbage over til Nicolai, kiggede Nicolai på ham og klappede ham i røven og løb. Danni løb så efter ham, og da han kom op til ham, slog han så Nicolai i røven og løb væk.
Inden Nicolai igen løb efter Danni, vendte han sig om mod Jacob og Thomas. De vidste godt, hvad det betød, nemlig at Danni var til noget, men de var ikke helt sikkre endnu.
Da de stoppede ved en lille butik og var gået derind, og de stod ved slikket tog Nicolai blidt på Dannis pik og masere den lidt. Danni kiggede på Nicolai og smilede til ham, Nicolai smilede igen, og nu var han helt sikker på, at Danni var til eller havde lyst til at prøve noget af det sjove. Da de var på vej ud af butikken, havde Jacob og Thomas fået det af vide, så på vej hjem snakkede de tre om Danni. Danni som gik lidt længere fremme vendte sig om mange gang på vej hjem til lejeren, så han næsten var ved at falde hver gang han kiggede om på Nicolai og hans to venner.

Efter de havde spist, var der nogen, som var begyndt at spille fodbold, Nicolai og hans venner og Danni var også med til fodbold. Da klokken var ved at nærmer sig 21, var der te og kaffe til dem, der vil ha det. De fleste af dem, som havde spillet fodbold, gik ind for at få noget.
Nicolai, Jacob og Thomas gik over for at tage et bad, for der var kun to brusere på den gang, de sov på. Te kunne de tage efter, de havde været i bad, for der er te og kaffe mellem 21 og 22.
Da de havde stået i badet i omkring 5 - 10 minutter, kom Danni ind på baderummet. Han havde sorte boksershorts på og et håndklæde over skulderen.
Da han havde lukket døren og låst den, tog han sine boksershorts af og vendte sig over imod dem. Der stod han, og hans pik var ved at blive stiv. Den var ikke så stor, og der var ikke noget hår af se. De tre drenge viste helle ikke engang, hvor gammel han var, men der gik heller ikke lang tid, før deres pikke bliv stive.
Men da han kom nærmere, kunne de godt se, at der var ved at kommer hår, men det var ikke meget, man kunne se. De tre drenge stod rundt om ham og kørte deres hænder rundt på kroppen af ham. De kyssede ham blidt over alt, og imens førte de ham under bruseren. De sæbe ham ind og det gjorde de grundigt fra top til tå, og især hans numse og hans stive pik fik en rigtig grundig tur. Da de næsten var færdig, og alle fire havde stivpik, bankede det på døren og en sagde: Er I ikke snart færdige med at være i bad.
De fire kiggede på hinanden og ned på deres pikke, som var stive. Nicolai gik ud fra bruseren og tog sit håndklæde.
Vi er næsten færdig, sagde Nicolai og tørrede sig.
De andre tre slukkede for bruseren og begyndte også at tørre sig, og inden længe var de færdige og gik ud fra baderummet med håndklædet om livet. Man kunne alligevel tydeligt se, at de havde stivert på, for der var buler i deres håndklæder.
Det så Mike, som ikke kunne holde mund og sagde: Nåh, hvad har I lavet derinde, og begyndte at grine. Det gjorde de to andre, som Mike stod i kø med også.
Da de fire drenge var på vej op til deres værelse som lå lidt op af gangen, kom Gert gående imod dem, og han kunne også se deres buler. Men han kiggede bare på de fire drenge og smilede til dem og gik forbi dem, hvorefter de fire drenge gik ind på deres værelse og låste døren efter sig.

Nu stod de midt på gulvet på deres værelse. Nicolai gik ned på knæ foran Danni og tog hans håndklæde af, og hans pik sprang frem. Hans pikhoved var halvt fremme og Nicolai tog fat i hans pik, og skrubbe forhuden helt tilbage på hans lille stive pik. Han begyndte at lege med hans pikhoved med sin tunge, og man kunne se på Danni, at det var noget, han kunne lide. Han stod med lukkede øjne og lænede sig op ad Thomas, som tungekyssede ham. Jacob var gået på knæ omme ved hans numse, som var nyvasket. Jacob begyndte at masere hans dejlige hvide balder. Han spredte dem engang imellem, hvor han så slikke ham på hans numsehul.
Lidt efter lagde de Danni ned på ryggen på gulvet, hvor de så efter tur begyndte at slikke og sutte hans våde, stive pik, så den lå op ad hans mave og dunkede.
Nicolai lå på den ene side af ham og slikkede på hans pik, hvor Jacob så lå på den anden side, og også han slikkede Dannis pik. Thomas lå mellem hans ben og slikkede hans nosser, som næsten havde trukket sig ind. Dannis vejrtrækning var også blevet meget dybere, og han begyndte også at laver kneppebevægelse med underlivet.
Jeg tror han er ved at kommer, sagde Thomas og tog fat i hans pik og begyndte at spille den af på ham. Nicolai og Jacob satte sig op ved siden af ham, og nulrede hans brystvorter. Dannis mave bevægede sig op og ned efter hans vejrtrækning og hans høje stønnen, kunne sikkert høres ude på gangen, men det tænkte de ikke på lige nu. For nu væltede Dannis sperm ud over hans mave, og et par sprøjt rammet Danni selv i hovedet, for han havde løftet hovedet for at se.
Åhh, det var dejligt, sagde Danni efter han havde sundet sig lidt efter denne dejlige orgasme.

Lidt efter var de igang igen, hvor Danni var begyndt at sutte Jacobs stenhårde pik. Nicolai var i gang med Dannis røvhul, han var ved at fingerkneppe ham, så hulet var klar til hans stive pik. Og Thomas var så i gang med Dannis fedtede og igen stive pik, hvor han så skiftede mellem hans pik og hans nosser.
Nå, Danni, skal du mærke hvordan det er at få pik i røven, sagde Nicolai og rejste sig op fra gulvet. Danni stod på alle fire og rejste sig op på knæ og kiggede på Nicolai. Han smilede og sagde ja.
Thomas var gået over til sit skab for at henter noget. Da han kom hen til dem igen, havde han vaseline med. For så vil det glide bedre ind i din numse, sagde Thomas til Danni og gav vaselinen til Nicolai. Nicolai tog noget på fingeren og smurte Dannis hul ind, hvorefter han så smurte sin pik ind og førte den langsomt ind i varmen på Danni.
Danni bed i en pude, som lå på gulvet, for det gjorde ondt, for det var første gang, han fik en pik i røven. Men lidt efter lidt blev det onde til det gode, og Danni begyndte stille og rolig at kunne lide det. Nicolai begyndte også at sætte tempoet op, og engang imellem tog han og kørte helt i bund på han. De tre gange, han havde kørt i bund, gav Danni også et lille hyl fra sig. Men tiden gik og det blev Thomases tur til at kommer ind i varmen. Han smurte sin stive pik ind, og ind kom den også, for hullet var udvidet og klar til at modtage flere pikke, for Jacob stod også og ventede på at dyppe sin pik i Dannis varme numsehul. Lidt efter fik Jacob lov til at boller Danni, og i ca. 10 minutter skiftede de med at bolle Dannis numsehul. Og så efter de ca. 10 minutter lå Danni på maven og de tre andre stod ved hans numse, hvor de spillede pik og sprøjte en masse sperm på hans balder.
Hold da kæft hvor var det godt, sagde Jacob og begyndte at smøre spermen rundt på hans numse og ned mellem hans balder. Det har du ret i, det er dejligt, sagde Nicolai og Thomas. De satte sig op i sengen og så ned på Danni, som nu vendte sig om på ryggen. Hans pik var stiv og Jacob begyndte at sutte den, og der gik heller ikke lang tid før Danni kom anden gang inden for en time. Hans sperm sprøjtede op på hans mave og Jacob begyndte at slikke det i sig. Danni slap sin pik, og den faldt ned på hans mave. Jacob tog fat i den og begyndte at sutte den. Danni gav et lille gisp fra sig, da Jacob tog hans pik i munden.
Efter lidt tid tørrede Danni sig og alle lagde sig i deres senge, hvor de lå og snakkede lidt og faldt så i søvn.
Kommentar