Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengens Særlige Lugt

Karakter: 0/0
Visninger: 2956

Af: possum2peezil.

Læs flere noveller af:
» possum2peezil.

Skriv til:
» possum2peezil
Tags: Unge og Offentligt
Jeg sad i siden af Gymnastikhallens specielle afdeling for mennesker der træner kroppen uden tøj på. Afdelingen er kun til mænd og lukket til kvinder og drenge under 18. Jeg sidder bare, efter selv en timelang tur på træningsmaskinen, og jeg kigger på dem der bruger maskinerne for kropstræning og muskelvækst.

Om lidt jeg opdagede en ung dreng in nærheden kæmpende med hans vægtmaskine. Drengen så mig stirrende på ham, og han vinkede til mig og henviste mig til ham med et smil. "Hvad så?" spurgte jeg. Drengen svarede, "Jeg har problemer med disse maskine. Vægtene er alt for tung. Vil du være venlig at hjælpe mig med det?" "Jo, det vil jeg med glæde," nikkede jeg.

Og jeg bøjede mig tæt på hans svedige nøgne krop. Mmmmm, lugten af hans drengeduft ophidset mig straks og stærkt! Jeg måtte bare sige det, "Dreng, din aroma er så utroligt ophidsende, ved du det?" Med store, overraskede øjne, sagde han, "Ophidsende? Stinker jeg ikke? Jeg har ikke bruset siden i går aftes."

Vi stoppede begge træningen, vores sind nu fuldstændigt konsumeret af kropslugt. Jeg forsikrede ham, "Din hele krop lugter godt, selv dine underarme. Og når du løftede benene for at løfte disse ankelvægte, kunne jeg endda lugte din numse-aroma, og det var også underligt tiltalende. Dette er ikke stedet eller tiden at gør det, men jeg vil meget gerne lugte enhver del af dig, dreng. "

Han sagde, "Nå, jeg indrømmer, at nogle gange de dufte, der kommer fra min egen krop, gør mig liderlig. Så jeg ved det, at jeg er nødt til at tage et brusebad. Min bedste ven, Jason, har også en appel til mig. Han lugter en lidt anderledes, men alligevel godt. Jeg har endda lugtet hans undertøj, når han har taget det af, og dets aroma--sved, pis, og røv-- har gjort min penis stiv. Men jeg skulle ikke tale sådan. Lad os komme tilbage til at udøve."

Det gjorde vi, og jeg fik større chance for at indånde den attraktive lugt fra hans krop, fra hans lysken og hans bolde og endda hans fødder. Men det bedste af alt var hans røvknæk, da han hævede benene, og ballerne delte sig lidt, så varmen og lugten derfra slap ud for at glæde min sultne næse.

Det endte med, at vi blev enige om at mødes igen på det samme sted i næste uge, hvor han lovede ikke at bade på forhånd.
Kommentar