Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengens Særlige Lugt (fortsættelse)

(Drengens Særlige Lugt)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 3377

Af: possum2peezil.

Læs flere noveller af:
» possum2peezil.

Skriv til:
» possum2peezil
Tags: Unge, Urin, Rimming, Oralsex og Analsex
Drengens Særlige Lugt Gør Mig Gal

Siden den dag på træningscenteret har jeg ikke været i stand til at stoppe med at tænke på den dreng som jeg mødte der, og erindringen om hvor god han lugtede. Men hvad gør jeg nu? Vi skal mødes der i næste uge, og han lovede ikke at bade på forhånd, så han vil lugte som jeg vil have ham til. Jeg kender ikke rigtig ham eller endda hans navn. Hvad synes han om mig og min fiksering på hans aroma? Jeg ville elske at være alene med ham og være i stand til at dele og udveksle vores naturlige dufte med hinanden. Jeg ved at jeg sandsynligvis vil gøre mere, at slikke ham, smage på ham, begejstre ham og håbe, at han ville gøre det samme med mig. Ville han være villig?

Han så ikke ud til at være flov over at være nøgen foran mig eller de andre i motionsrummet, og hans krop så ud som om den havde set mange timer på at være nøgen i sommersolen. Intet tegn på skam over hans kropshår, som han ikke syntes at have ændret sig fra sin normale vækst. Selv hans numse viste lidt hår, fra hvad jeg kunne se af det.

Jeg vil nuzzle mit ansigt i begge hans varme armhuler, lugte deres drengeduft, og derefter slikke armhulehåret for at smage dets sved. Så vil jeg lugte hele hans skridtområde, som skal være duftende af hans pik, hans kugler, hans mellemskind, og hans stramme røvknæk. Hvis han ikke badede (han lovede at han ikke ville), skulle det være en herlig blanding af naturlige lugte. Hans pik lugter måske lidt af pis. Den lugt er naturlig og fin, en lugt der ville forsvinde så snart den suges. Hans kugler har deres egen unikke kugelluft, og det skal være meget warmt og sexet at gnide mit ansigt mod deres behårede hud. Hans røv, hvordan vil det lugte? Jeg ved ikke, men jeg ville meget gerne finde ud af det. Hvor længe siden brugte han toilettet, og hvor meget tørrede han bagefter? Svært at gætte, men det gør udforskningen desto mere spændende.

Hvis du nogensinde har slikket en røv, ved du at hver røv har sin egen smag, og at dens smag varierer over tid afhængigt af forskellige ting som helbred, kost, brug, rengøring, tid på dagen, masser af ting. Og smagen af ​​en røv ændrer sig da den slikkes, til sidst smager den som de fleste andre kropshud-smag.

Hvad sker der når vi mødes? Hvad er han villig til at gøre? Vil han lade mig slikke sine glatte, hårløse kugler og rulle dem rundt i min våde mund? Kan jeg sutte hans smukke stive let hårede pik? Rengør hans røvhul med min tunge indtil hans naturlige numsesmag er helt væk og hullet er rent? Vil han skyde sin søde, salte sæd i min åbne mund og lade mig smage sin drengesaft? Vil han lade mig smage sin gyldne pis også? Jeg drømte om alle disse ting i går aftes, og jeg kan kun håbe, at mine drømme går i opfyldelse i den næste uge.
Kommentar